Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iduka

181 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
iduka Vadvirágaim bimbok.blog 2022.10.14 22:21:14
iduka Vadvirágaim bimbok.blog 2020.04.23 19:37:50
Úgy szeretném,hogyha szívem Kicsi jászol lenne, Karácsonykor az Úr Jézus Megszületne benne. Befogadnám,betakarnám, Illattal beszórnám, Hideg széltől,deres csóktól Szeretettel óvnám... Elringatnám:szent álmait Rózsákkal behinteném, S ránk borulna csillagostul Csöndes égi szent…..
Isten megemlékezett a földről, és a földön lakó emberekről. Fájt Istennek atyai szíve, mert látta az embert a bűnbe esve. Azért elküldötte az Ő Fiát, hogy összetörje a bűn igáját. És az ember újra boldog legyen, mint volt a bűn előtt az édenben. Azok akik Jézust elfogadták, megtalálták…..
iduka Vadvirágaim bimbok.blog 2018.10.28 14:02:50
Minden megnyugszik. Közeledik az ősz,sárgul a falevél. Megpihenni készül itt minden ami él. Munkáját végezve,nyugszik a természet.  Ha feladatának előbb eleget tett. Ha nem maradt üres a kamra és pince. Az ember munkáját ezzel honorálta. Így nem veszett kárba az ember munkája. Emberé a…..
Hogy hallgatod és olvasod,az Istennek szent igéjét? Amit hallasz,vagy olvasol megérted-e az értelmét? Nem elég ha meghallgatod,nem elég ha elolvasod. Kérd Istent,hogy megérthessed,mit igéjében mond néked. Mert csak Ő adhat értelmet,értelmessé csak Ő tehet. Enélkül újjá nem születsz,Isten…..
Ha a földről el kell menni,Jézusnál fogok majd lakni. Őnála lesz örök lakom,ahol tovább zengem dalom. Mert én itt a hitben élek,újjá születik a lélek. Akit nekem Isten adott,mert lelket csak Ő adhatott. Azért adta,hogy én éljek,az Istentől mindig féljek. Istennek élek és halok,mert én az Istené…..
Erős vár az Isten vára,akárhogyan lőnek arra. Annak fala meg nem reped,boldog leszel ha elhiszed. Oda meneküljünk mindig,ha közeleg az ellenség. Nála biztos a védelmünk,megszűnik ott a félelmünk. Oda menekültek mindig akik az Ő nevét félték. Ő mindig megvédte őket a hozzá menekülőket. Isten…..
Az  életem ,küzdelmes élet. Ha Jézus velem,akkor nem félek. Őbenne bízok,Ő segít nekem. Így hordozom én nem könnyű terhem. Erőtlen vagyok,de Jézus erős. Ő a kormányos,én az evezős. Ha vihar támad lecsendesíti. Gyenge karjaim megerősíti. Tanácsot kérek,Ő tanácsot ad. Ha kérem mindig,…..
Mért van Uram,Te tudod,hogy az én szívemben, Változó a szeretet,irántad úgy érzem. Van mikor mindenre kész,érted a szívem. Néha pedig úgy érzem,hogy hidegen hagy minden. Néha úgy buzog a szívem,mint valami forrás. Van amikor úgy érzem,nincs bennem buzgóság. Van amikor úgy érzem,mintha szívem…..
Más a szó és más a tett,bizonyítjuk eleget. Mikor nem úgy cselekszünk, ahogy parancsot vettünk. Hideg lett a szeretet,nem törődünk eleget. A mi testvéreinkknel, sem az Úrnak ügyével. Tudományunk az már van,ki örvendezik abban. Más a szó és más a tett,mulasztottunk eleget. Nem szolgálunk az…..
Szereted a szépet? Szereted a szépet?  keresed a földön? De meg nem találod, egy egész emberöltőn. Ezen a nagy földön, nincs igazi szépség. Itt minden elmúlik, a helyén lesz üresség. Ami mindig szép lesz, ne a földön keresd. Mert ezen a földön, múlandó a szépség. Az igazi szépség, fent…..
Manapság egyre divatosabb beiktatni az életünkbe egy kis wellness-t! És most nem arra gondolok, mikor havonta egyszer van időnk 5 percnél több időt tölteni egyedül a fürdőszobában. Inkább arra, mikor kiruccanunk 1-2 napra és hagyjuk, hogy értő kezek kényeztessenek bennünket, mert…..
iduka 2018.04.14 08:57:31
  Ibolya, ibolya virítsz már a réten, gyönyörködsz este a víg tücsökzenében. Tücsökzene ringat este elalvásra, hajnalban megfürdesz az ég harmatába`. Napfény az ebéded, szellők simogatnak: így élsz vidáman, hírnöke tavasznak.   Az ibolya, népies nevén: lila ibolya, violetta, vénuszvirág vagy…..
iduka 2018.04.02 00:27:24
Érkezzetek korán, ha az első sorból akarjátok nézni a műsort! – Tanácsolták nekünk a szári svábbálhoz. Mi háromnegyed órával a műsor kezdés előtt érkeztünk, de az első sorok addigra már mind elkeltek. Nem is csodálkozom, hiszen az idén húsz éves szári német…..
iduka 2018.02.27 23:33:45
Halld a szót. Szó hangzott el a mennyből a földre. Isten szava mely szólt mindenkihez. Minden embert meghívott az üdvre Az Isten ezt jókedvében tette.. Fájt Istennek,hogy a nép bűnben élt. Bocsánatot hirdet a bűnösöknek. Aki ezt el nem fogadja,az kihívja haragját Mert még hangzik az Isten…..
Viharban Uram Jézus segíts,mert összeroskadok Mert körbevettek engem a nagy bajok.. Úgy megszorítanak,hogy majdnem elesek Segítséget Uram,Tenálad remélek.. Olyan nagy a vihar,hogy majdnem elsodor. Alig-alig állok a lábamon sokszor. Körülöttem a vihar,vészjóslóan tombol. Attól félek néha,hogy…..
Örök Karácsony. Mikor az Úr Jézus,nekünk megszületett, Pásztorok találtak, jászolban gyermeket. Amikor meglátták,elébe borultak. Az Istent imádták,néki hálát adtak. Felismerték benne, a küldött Messiást. Tudták nem kell várni,már senki mást. Jézus már nem gyermek,nem úgy kell Őt látni. Hanem…..
Állj a kereszt alá. Állj a kereszt alá,ahonnan folyik a vér. A te elkövetett,sok bűneidért. Tudod,hogy kínlódott érted. Az Ő nagy fájdalmát,te meg nem mérheted. Ő érted szenvedett a kínos kereszten. Hogy ne vesszél el a kegyelem híján. Állj a kereszt alá,gyógyulj meg bajodból. Bűn által…..
Tél van. Hó fedi a tájat,ameddig ellátok. Mindenütt sok a hó,   befedte a földet. Nem csoda,mert tél van a természet pihen. A vastag hó alatt,az élet megdermedt. Zúzmara és jégcsap,látható mindenütt. Sem virág sem zöld fű,nem látható sehol. A hidegtől szenved,ember,állat,növény. Élet alig…..