Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R Judit

40 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztosan észrevetted, hogy most már igazából semmit sem lehet csinálni a Facebook oldalakon, maximum nagyon gyorsan posztolni egy alap bejegyzést. Ha ennél többre vágysz, például időzíteni akár az Instagram csatornára,   akkor már a Creator Studo-ra van szükséged. Az alábbi bejegyzésben bemutatjuk…..
Még egy? Kérdezhetitek most joggal, hiszen így sem szenvedünk hiányt a közösségi média platformokban. De mi a helyzet akkor, ha ez az egy és igazi, amire eddig vártunk? Bejegyzésünkben most kicsit utána nézünk a WT:Social nevű oldalnak. Ha Jimmy Wales neve nem is, de a Wikipédia biztosan ismerősen…..
Azt tudjuk, hogy nagyon fontos, hogy e-maileink hogyan néznek ki előfizetőink postafiókjaiban. De kérdezted valaha is magadtól, hogy hangzik egy e-mail? Egyre több ember támaszkodik a képernyőolvasókra, hogy segítsenek nekik a digitális tartalom - beleértve az e-mailek - fogyasztásában, így az…..
Ahogy már többször is írtunk róla, a közösségi média oldalak elsődleges „pénzneme” a lájk, aminek hamarosan búcsút inthetünk az Instagramon. A Facebook, amely az Instagram tulajdonosa is, bejelentette, hogy annak érdekében rejti el a kedveléseket a felhasználói bejegyzésekben, hogy csökkentse a…..
Kiszivárgott információk feltárják, hogy az egyik legnépszerűbb közösségi média app, a TikTok, elrejtette a fogyatékkal élők videóit az platformról. A diszkriminációnak nemcsak a fogyatékosok, hanem a túlsúlyos és a homoszexuális felhasználók is áldozatul estek. A kínai cég álláspontja alapján, ők…..
Néhány Facebook alkalmazott nemrégiben azt mondta vezetőinek, hogy aggódnak amiatt, hogy az ünnepek alatt a barátok és a családtagok által feltett nehéz kérdésekre válaszoljanak. Mi lenne, ha anya vagy apa azzal vádolná a közösségi média platformot, hogy az rombolja a demokráciát? Vagy mi lenne, ha…..
Számítógépre vagy mobiltelefonra tapasztott arccal kezded a reggelt és fejezed be az estét? Tudod milyen gyakran veszed fel a telefonodat, hogy ellenőrizd az értesítéseket? Ha olyan vagy, mint az átlagos mobiltelefon felhasználó, akkor napi 2617-szer érinted meg a mobilodat. Sőt, néhány tanulmány…..
Bár a közösségi média technikailag már 40 éve létezik, csak körülbelül 10 évvel ezelőtt, a Facebook megjelenése után kezdtek a cégek figyelmet fordítani erre a hatékony marketingeszközre. Régen a márkaépítés a nyomtatott sajtóra, a TV-ben sugárzott hirdetésekre és a hírlevelekre (e-mail és…..
A fiatalok körében legnépszerűbb közösségi média oldalnak legalább 625 millió aktív felhasználója van. De mégis hogyan lehetséges, hogy a TikTok ennyire népszerű a fiatalabb korosztály számára, akiknél ez a platform szinte teljesen felváltott más csatornákat (Facebook, Twitter, Snapchat)? Ha ezt a…..
Mindenki szereti különlegesnek érezni magát: a vevőidet is beleértve. Az e-mailekben történő személyre szabás az üzenetet relevánsabbá és végső soron hatékonyabbá teszi. Ezenkívül a testreszabásnak köszönhetően márkád ki is emelkedhet a versenytársak hatalmas tengeréből. Képzeld el, hogy egy új…..
2016-tól Donald Trump az elnök, aki republikánus színekben képviseli az Egyesült Államokat. Na de az izgalmak még csak most kezdődnek, hiszen 2020-ban elnökválasztás lesz, amelyet (természetesen) mindkét párt meg szeretne nyerni, így minden eszközt megragadva kampányolnak, ideértve a közösségi média…..
Amikor az e-mail marketingre gondolunk és arra, hogy mi szükséges egy sikeres e-mail vagy hírlevél felépítéséhez, akkor hajlamosak vagyunk túl gyakran az elküldés előtti folyamatra koncentrálni. És bár az üzenet elküldése előtti folyamat elengedhetetlen a sikeres e-mailhez, a legjobb marketing…..
Kapcsolatba szeretnél lépni a megfelelő emberekkel LinkedIn-en? Szeretnél erősebb hálózatot építeni? Ebben a cikkben megtudhatod, hogyan hozhatsz létre stratégiai LinkedIn kapcsolatokat, és hogy hogyan növelheted befolyásodat és vállalkozásodat! Miért építs szelektív LinkedIn hálózatot? Akár…..
A turizmus nem újkeletű fogalom, hiszen az embereket mindig is vonzották a szép dolgok. Legyen szó művészetről, ruhákról, természetről, országokról vagy városokról, ha egyszer valaki felfedezett valami csodálatosat, biztosak lehetünk abban, hogy egy idő után mások is érkeznek, hogy megnézzék azt.…..
Szeretnéd, ha a Facebook hirdetéseid aktivizálnák az embereket? Ebben a cikkben tippeket kaphatsz ahhoz, hogy olyan hirdetést állíts össze és indíts el, amely segít jobban eladni termékeidet és szolgáltatásaidat! Kutass az ügyfeleid preferenciái és igényei után a Facebook csoportokban! A…..
Az e-mail marketing egyre inkább adatvezérelt. Amikor főként a statisztikák dominálnak a döntéshozatalban, könnyű elfelejteni, hogy minden megnyitott e-mail és minden kattintás mögött egy személy van.Ne érts félre minket! Az adatok hatalmának kihasználása elengedhetetlen minden e-mail…..
Ha e-mail marketinggel és hírlevelekkel foglalkozol, akkor biztosan az egyik legelső és legfontosabb gondolatod egy e-mail összeállításánál az, hogy hogyan is tudod elkerülni a SPAM mappát. A spamként való megjelölés kicselezése az e-mail marketing egyik legnagyobb bűvészmutatványa. Vagy mégsem? Az…..
Az életünket nap, mint nap meghatározza a közösségi média, lassan már el sem tudjuk képzelni nélküle az életet. De vajon milyen lehet azoknak, akiknek a közösségi média nemcsak szórakozást és időtöltést jelent, de munkát is? Akiknek a tevékenysége láthatatlan maradna a platformok nélkül? Milyen…..
A hírlevél egy rendkívül értékes marketing eszköz, ami sokat segíthet az ügyfeleid oktatásában és meggyőzésében. A hírlevelek segítenek szem előtt tartani a márkádat a fogyasztók számára, hitelességet és tekintélyt teremthetnek, valamint értesítik az olvasót az új termékekről és hírekről. Lehet,…..
A Tinder nevezetű applikációt, úgy hisszük senkinek sem kell bemutatni. Ez az app romantikus emberi kapcsolatokról dönt jobbra vagy balra húzással, melyben nagy szerepet játszik az illető kinézete és a profilban leírt bemutatkozása. De ki hitte volna, hogy a rapid randik modern változata sorsdöntő…..
Nem árulunk el újdonságot azzal, hogy a közösségi média befolyásolhatja életünk minden területét, így kapcsolataink milyenségére is kihathat. Egy 2013-as 205 embert érintő kutatás1 azt mutatta, hogy a minél több Facebookon töltött idő kapcsolódhat a párkapcsolatok negatív kimeneteléhez, valamint a…..
Biztosan Te is hallottál már az úgynevezett Dark net vagy Dark webről, ahol az illegális kereskedelem, terrorizmus egy  része zajlik és próbálják ellopni az adataidat. De ez biztosan így van? Nézzünk kicsit utána, mi is igazából az internet sötétebb fele és hogyan működik! Tegyük rendbe az…..
Hallottad már a sminkecseted hangját? Néztél már suttogó videót? Vásároltál már úgy ágyneműt, hogy előtte meghallgattad, milyen hangja van, ha a kezeddel érintkezik? A közösségi média mindig is hírhedt volt a különböző furcsa megoldásokról. Ezúttal egy olyan jelenséget hoztunk, amelyet furcsasága…..