Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Har Móni a

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Unatkozol? Forgass tévét! 2007.01.09 17:40:00
Van valami varázsa az olyan játékoknak, amikhez nincs használati utasítás. Például az, hogy már eleve azzal órákat vesznek el az unalmas munkaidőből, amíg egyáltalán rájön az ember, hogy mit kell csinálni. Itt például a mezőn szétszórt monitorokkal kell valamit csinálni, de…..
A Subba már korábban is kiállt az érdekes ízlésű szexuális kisebbségek mellett, mivel őszintén hisszük, hogy a sok és különböző dugás nem csak az egyén, hanem a Nemzet javára is válik. Ezért is ajánljuk jó szívvel most szombatra a "hatalmas és a maga nemében teljesen…..
Subba A hét képe - Okkerboy 2007.01.08 11:24:00
Ha valaki ezt a dolgot elmagyarázná, nagyon hálásak lennénk. Nem csak a narancssárga fiút, hanem úgy az egészet.(Forrás: Partyphoto.hu)..
Ha valakinek sok lenne egy szombat esti spriccparti, megmerítkezhet inkább a vidéki Magyarország gyönyöreiben. Félelem, reszketés és disznóülés Napkoron.Gasztronómia - Böllérverseny Napkoron Napkor, 2007. január 8., hétfő (MTI) - Több, mint tizenötezer érdeklődő előtt,…..
Har Móni a 2007.01.09 07:38:25
Subba Az év címe 2006.12.29 19:18:00
Majdnem 365 napot kellett rá várni, de megérte. Az aktuális Best címlapjáról: FÉRFIVÁ ÉRETT DING-DONG BANDI Érdemes az egész cikket is elolvasni, majdnem ugyanilyen jó végig...
w Amikor a hóhért 2006.12.28 10:00:00
Akasztják Szaddámot. De nem ám majd egyszer, hanem most: egy hónapon belül. Hirtelen halál.A legnagyobb hiba, amit diktátor elkövethet, az az, hogy megbukik. Sőt, az az egyetlen hiba, mert ha hatalmon marad, akkor a többi hibája nem derül ki, vagy erénnyé kovácsolható.…..
Tisztában vagyunk azzal, hogy aki női magazinból tanul dugni, annak kevés tartós kapcsolata lesz férfiakkal. A Joy aktuális száma azonban egész egyszerűen elképesztő. RÁGCSÁLD AZ ÁDÁMCSUTKÁJÁT??? SZOPOGASD A HÓNALJÁT??? Magyarországon nem borotválja minden férfi a hónalját,…..
Társkereső oldalakat böngészni lélekölő meló. Mi sem foglalkozunk ilyesmivel, viszont vannak olvasóink, akik még erre is képesek. Az id nevű haverunk talált rá erre a gyöngyszemre a csajozas.hu apróhirdetései közt, és ennél furcsábbat talán még mi sem olvastunk…..
Subba Balti brék 2006.12.21 13:09:00
A videó a posztszovjet élet mindennapjait a maguk természetes szépségében bemutató English Russia blogról származik, és azt mutatja be, ahogy egy litván polgártárs átkel az úttesten. Nevess nyugodtan, nem mozgássérült!..
 Ez a fiatalember a 17 éves Marco Raphael Castro. Marco az illinoisi Wheaton egyik középiskolájának tanulója, közismert tréfamester. Az iskola vezetése és a helyi rendőrség szerint Marco december 6-án elcsente az iskola menzájáról a salátadresszinges üveget, ügyesen…..
A létező legbizarrabb karácsonyi üdvözlőlap felkutatásáért indított expedíciónk váratlan segítséget kapott a Kispad blogtól. Az általuk levadászott, a budapesti szemetesek által osztogatott 2007-es kártynaptár tartalmilag és formailag egyaránt számtalan megfejtésre váró…..
Subba Szeretetünnep: Cukorfalat 2006.12.18 16:51:00
A számtalan szerkesztőségünkbe érkezett karácsonyi üdvözlőlap közül eddig talán a Sugarloaf együttesé a legbizarrabb. Fene tudja, hogy a borzasztó betűtípus, a három ijesztő férfi vagy a rosszul magyarított Nelly Furtado tehet róla. Ha valaki tud ennél is rémisztőbbet,…..
w Szavazz ránk, loptunk! 2006.12.14 17:13:00
A gyűlölet és a megvetés jogos, a csodálkozás viszont nem, amikor a közérdek a vastag pénztárcák előtt földig pucsítva, koszos kis kurvaként testesül meg a magyar pártokban. Például eladnak ezt-azt pályáztatás nélkül, áron alul, sonderangebot, vegye-vigye. Most épp a…..
w Dr. Mókus és az erdőtűz 2006.12.13 12:00:00
Anno egy jegyzet kapcsán már nyílt itt egy topik a semmire se való, ám eddig tömegesen képzett bölcsészekről, akiknek túlburjánzását talán visszafogja valamennyire a tandíj, illetve a zabhegyező-szakok visszametszése. Akkor nem volt túl nagy vita ebből, bár akadtak…..
w Népes rokonság 2006.12.12 00:16:00
Egy mondat egy hírből:A helyszínen összegyűlt a beteg népes rokonsága, akik halállal fenyegették meg a mentősöket, ha a férfi nem marad életben - közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.Találós kérdés:…..
w Van egy Lufti a hálószobában 2006.12.10 00:08:00
Hétvégékre homályzónát ígértem, fringe theory-kat, marginális hiedelmeket. Mielőtt a szcientológusokat tűznénk nyársra, teszek egy kört ufótémában. A mítoszt magát nem ismertetem, eléggé közismertek az elemei Roswelltől az amerikai kormányba beépült idegeneken át a Gaiát…..