Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ycool

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eden Van Damme kapcsán divatba jöttek a labdaszedők - a Chelsea belgája megrúgott egy időhúzó példányt, mint az közismert -, ami remek alkalom feljavítani korábbi összeállításunkat a legelvetemültebb segéderőkről. Hűséges rajongóinknak is megéri lapozni, a kollekciót…..
Gyakran megesik, hogy nehézsúlyú vitába bonyolódunk _benito kollégával, de az már ritkább eset, hogy szinte másodpercek alatt váltunk át _minősíthetetlen hangerejű és stílusú_ eszmecserére. Márpedig ha Pedro kerül szóba, garantált a lincshangulat. A True colors posztoktól…..
ycool 2010.07.27 17:52:11
Egyébként sem azokról a sztárokról szólt a vébé, akiktől vártuk, talán nem felesleges beszélni egy poszt erejéig azokról, akik helyettük vitték a show-t. Azokról, akiket valamiért megjegyeztünk. Van a hajtás után található válogatottban olyan, akiről már hallottunk, csak el…..
ycool 2010.07.14 18:03:56
@sh4d0w: "Szerintem egyelőre a srác nincs Bierhoff-/Klinsmann-szinten."
Ezzel én is egyet értek, bár Bierhoff nem sokkal 30 éves kora előtt lett először válogatott (asszem 28 éves volt), és 70 válogatott meccsén 37 gólt szerzett.. Klinsinek pedig 108 válogatott meccs kellett 47 góljához. Tehát az idő egyértelműen Th. Müllernek dolgozik.. de meglátjuk, hogy mit hoz majd ki belőle.. :)
ycool 2010.07.14 20:23:57
@sh4d0w: Müller pedig a Bayernes neveléséből profitálhat sokat :)
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
ycool 2010.07.14 11:54:51
OFF

sportgeza.hu/sport/marodiaklistaja/2010/07/14/mark_van_bommel_a_futball_mocska/

van Bommel egy nagyon jo szürö jatekos, ö nem azert van a palyan, hogy szeressek, hanem azert, hogy ne tudjon az ellenfel letamadni, es elönybe kerülni. Neki az a feladata, hogy minden eszközzel akadalyozza meg az ellenfel tamadasait.
nem egy halas szerepkör, rengeteg szabalytalansaggal jar, hiszen nem lehet mindig mindenhova idöben odaerni, de mivel az a kötelessege, hogy ne menjenek el mellette.. ezert ö megoldja, ahogy tudja..

nem akarom a van Bommel f@szat sz*pni.. de aki a cikket irta, egy elfogult, szüklatokörü idiota..

(az igazsag vagy nalam van :), vagy köztem es a cikk között feluton… ;)
ycool 2010.07.14 17:57:19
@Laciii: Én nem tudtam, hogy ki az a Joo Gabor, de valamelyest megnyugtat, hogy ti már ismeritek, es egy címeres baromnak tartjátok. Mindenesetre eléggé érdekesen ír... Arschloch
Nou San Trafford Hajrá, Bayern! 2010.05.20 10:31:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nyerik meg a mérkőzést.)Mi már nem szeretnénk szólni ahhoz a komplexusokkal küzdő réteghez, amely tényleg elhiszi, 2010-ben…..
ycool 2010.05.20 19:21:08
Lehet, hogy így lesz...

Az első félidő 2. felében a Riberyt helyettesítő Altintop húz el a jobb szélen, megpróbálják lerántani, de nem sikerül, a bíró előnyszabályt alkalmaz, de a csapat nem tud vele élni, fordul az Inter, és Altintop kissé elkésett becsúszása után ő kap lapot, Piroslap! Átveszi a kezdeményezést az Inter, sorra alakítják ki a helyzeteket, de az élete meccsét játszó Pranjic, és Demichelis hárítja kitűnően semlegesíti a támadásokat. Butt is óriási formában véd. De a Bayern nem adja fel, és ez nem csak abban mutatkozik meg, hogy Robbent tömik a labdákkal, és vezetnek pár veszélyes kontrát, bár a bal szélen eléggé nagy légüres tér alakul ki.. Lahm is egyre többet vállal magára, egyik veszélyes felfutása során, Muntari döngöli a földbe, mindenki piros lapot reklamál, de a bíró csak a sárga kártyát mutatja fel. A 90. percben Sneijder végezhet el szabadrúgást 23 m-re a Bayern kapuja előtt, de a sorfalon megpattanó lövését szögletre menti az egyik bajor hátvéd. A szöglet után irtózatosan nagy kavarodás alakul ki a kapu előtt, de végül van Buyten vágja ki a labdát. Vége 0-0, jöhet a hosszabítás! Az első félidőben az Inter ott folytatja, ahol abbahagyta, mindenképpen be akarja darálni a Bayernt, de vagy egy odacsúszó láb, vagy Butt, vagy a kapufa mindig megmenti a németeket a góltól. A hosszabítás 2. félidejére mintha kicserélődtek volna a csapatok, a Bayern kezdeményez, és birtokolja a labdát, az Inter védekezik.. a 118. percben Robben lövése megpattan Zanetti hátán de Julio Cesar még bravúrra menteni tud. Vége! 0-0, a 11-esek fognak dönteni! Butt belövi a maga büntetőjét, majd szép sorban mindenki, még Balotelli is. A 4. körben Sneijder lövésénél Butt eltalálja az irányt is kiüti a labdát! MvB áll a labda mögött, és hihetetlen higgadtsággal és némi pimaszsággal középre lövi a labdát, de bennt van!
5-3! Bajnokok Ligája győztes a Bayern!

Lehet, hogy nem...
Ezt a párharcot valahogy mindenki elintézi azzal, hogy "innen lesz majd ellenfele az Internek - vagy a Barcelonának". Az mindegy, hogy melyik. Hát, kérem szépen, nem mindegy. A 2001 után döntőbe vágyó Bayern Münchennek sem, még kevésbé a története első jelentős európai…..
Gyakorlatilag a mezőny első fele játszik a második felével, egyetlen meccs van, ahol a felek közel állnak egymáshoz a tabellán, de az a Mainz-Frankfurt, ami az égvilágon senkit nem érdekel és semmiről nem is dönt. A finomabb kérdések ott kezdődnek, hogy a) melyik kiesőjelölt lesz…..
Nehéz dolga lesz a ma pályára lépő csapatoknak, ha felül akarják múlni a milánói történések intenzitását, de reméljük, valami hasonlóra készül a Bayern München és a Lyon. Mindkét csapat túl van egy komoly bravúron (a MU illetve a Real ellen), és olyan párharcon, amikor…..
Mondhat Jose amit akar, ez bizony előrehozott döntő, avagy erre vártunk egész évben: valószínűleg a világ két legjobb csapata találkozik. Idén már összefutottak egyszer, akkor a milánói döntetlen után simán nyert a Barca, és talán most is úgy vélik a szurkolók, hogy a…..
Kissé egyszerű stílusban megfogalmazva: lószart sem tudtunk meg a Bundesliga 29. fordulójából, legfeljebb annyit, hogy nem dőlt el a salátástál sorsa. Igazi rangadó volt a Schalke-Bayern, amelyen ugyan a vendégek nem érdemeltek feltétlenül három pontot, a hazaiak viszont egyet se,…..
Ha van nehezebb feladat, mint kiválasztani a világbajnokságok történetének 10 legjobb csapatát, az a 10 legjobb meccs összeállítása. A gond csak az, hogy ilyesmit nem lehet csapatmunkaként összerakni, mert - bár az első öt helyezettben jobbára mindenki egyetértett - a listáinknak…..
Mielőtt előkerülnek a palackok a rekeszből, számvetéssel tartozunk egyrészt magunknak, másrészt mindenkinek, akinek kicsit is fontos az NST. Összeszedtük 2009 eredményeit, melléfogásait, tanulságait és természetesen ezúttal is megosztjuk veletek, mire jutottunk, hogy aztán már…..
Rubint Réka szerint Gáspár Győző a legnagyobb király - Gáspár Győző ügyes, mert okosan vezeti a birkákat, míg Rubint igazat mond és tisztelni való - tudtuk meg, miután megnyitottuk jó barátunk, a google első találatát, melyet a legnagyobb király kereső-kifejezésre dobott. A…..
ycool 2009.12.28 19:43:03
A tizenötödik forduló laposabbra sikerült, mint Keira Knightley – ami egyébként mindkét érintett fél esetében roppant sajnálkozásra ad okot. Kilenc csapat gólt sem rúgott, az idegenben játszóknak nem osztottak lapot, egyetlen győzelmet sem tudtak inkasszálni, és az egész…..
Egyetlen nyomorúságos meglepetésre sem futotta az utolsó forduló szerdai játéknapján pályára lépő csapatoktól, talán a Liverpool második hazai vereségét tehetjük egyedül ebbe a rubrikába. Mivel nagy dolgokról nem tudunk beszámolni, így rámegyünk a bulvárra: Bölöniék…..
ycool 2009.12.10 20:47:50
@progvog: olvastam a teljes cikket, csak bulvárosra vettem a figurát :) Ebből is látszik, hogy nem nehéz ez a műfaj, írj le pár mondatot szövegkörnyezet nélkül, pótold ki pár tőmondattal, és máris ott az elferdített valóság... Istenem, és vannak, akik ebből élnek! :)
ycool 2009.12.10 21:11:54
A csoportkörnek időről-időre áldozatul esik egy-egy nagyvad, de az mindenképpen nagyot sebez a BL felhígulását jövendölők (hogy ne mondjam, sportértékét megkérdőjelezők)  között, hogy ennyi nagynak mondott csapat tolhatja odébb a bringáját a húsosfazék közeléből. A…..
A pult alatt tovább folytatódott a Ki nem akar Bundesligát nyerni? fedőnevű verseny, ikszek és csöcsrefutások tarkították a fordulót. Megbicsaklott a tizenöt perc hírnevét a múlt fordulóban kijátszó Schalke, és a nyegle Hoff, és csak egy pontra futott a HSV, Wolfsburg, Werder…..
Egy, csak egy legény volt talpon a vidéken; mindössze a Schalke mondhatja el, hogy három ponttal kényeztette a hazai drukkereket (vs. Hannover 2-0), és sunyi módon tovább futja a Horten 2-29-es lopakodó bombázóra hajazó szezonját, észrevétlenül stoppolják a dobogó legalsó fokát.…..
ycool 2009.11.29 17:59:31
@heinrich: Nálam az utolsó előtti a Sky..
ycool 2009.11.29 19:03:12
Utoljára valami Bee Gees jutott el ilyen magasságokba, de most simán lecsapdáztuk, meg különben is, ki a fene akar rájuk emlékezni, mikor itt száguld tovább a Rorschach. Rendületlenül keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé,…..
ycool 2009.10.29 15:44:45
A különböző kupasorsolások és last minute transzferek izgatott zsivaja után simának tűnő Bundesliga forduló előtt állunk, őszinte mosollyal csak a Bayern-Wolfsburg derbit tudjuk kiemelni, azt viszont megtesszük. A további párosítások inkább kecsegtetnek klasszikus BuLi…..
ycool 2009.09.01 09:22:49
@Rekordvizemeister:
Köszi, hogy elismered, hogy megerdemelt volt. De en nem csak a 2 kontrat lattam, hanem azt is, ahogy ezek futottak, passzoltak, csusztak a hosszu labdakert, az alapveto felfogasuk volt mas mint szokott.. Es remelem, hogy ez ami allandosulni tud!
Ezentúl minden héten jelentkezünk egy bónusz poszttal, melynek funkciója abban merül ki, hogy teret adjon a kötetlen beszélgetéseknek, a marhaságok bekommentelésének és megvédje a többi posztot a szélsőséges szétoffolástól. Tehát ki a jobb, Cé vagy Messi? Mi lesz a Real…..
Csontrepesztő dolgoknak kell itt történniük, hogy szezon előtti jóslatunk - mely szerint a Bundás csak az utolsó előtti fordulóban dől majd el - valóra váljon. Ezen nem kell különösebben csodálkozni, hiszen a felületes tévhitet - mely szerint úgy is a Bayern, mindig a Bayern -…..
Sweet sixteens&Rorschach forever; keressük popp (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo, rowi és sporttárs méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut…..
ycool 2009.05.09 11:37:39
@Oarbeaskoa: Nem, hiszen ott Anelka rúgta az utolsó tizenegyest, nem? :)
ycool 2009.05.09 15:25:14
@Vul-Kahn: Köszi szépen!
Erwin (aka Ährwin), az elfajzott orrú bányász vagy mi (netán sündisznó?), a Ruhr vidék antropomorf Istene vs. Hermann, az együgyű dinoszaurusz, aki a csekély képzelőerővel megáldott olvasóink számára is plasztikusan elérhető közelségbe hozza az evolúciós zsákutca…..