Regisztráció Blogot indítok
Adatok
UP

16 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“Azért az látszik, kinek a fejére van rágyógyulva a kendő, és ki vette tegnap a koncerten” - mondja Tizedes. Ha valakin látszik, hogy rá van gyógyulva, az éppen ő. Legközelebbi rokonain kívül talán nincs is ember, aki tudná, hogy néz ki a kék Suicidal-kendő nélkül,…..
Beszámoló itt...
Kezembe akadt a legforróbb sztártitkok magazinja, a Hot!, címlapján az olvasódöbbentő szenzivel: Liptai és Kozsó titkolják, hogy valaha viszonyuk volt. Vov. Évek óta vártam már egy jó kozsós hírre, ő az az ember, akivel kapcsolatban egyszerűen minden, de minden érdekel, nem csak…..
Néhány órával azután, hogy hevesen cáfolták a zenekar feloszlásáról szóló, évek óta forgalomban lévő híresztelések újabb hullámát, a gitárosabbik Gallagher testvér a zenekar honlapján megjelentetett egy közleményt, miszerint kész, befejezte, többé nem játszik az…..
Nem akarunk senkit egy fülledt júliusi hétfőn, a következő meleghullám előtt lefárasztani, kell még az erő a nyaraláshoz, meg az esti fröccsözéshez. De ma szombaton kezdődött a Bayreuth-i Ünnepi Játékok. A médiablogunkhoz ennek annyi köze van, hogy a Bartók Rádió (még…..
Indexes bakik latin ügyben II.   Az index visszaemlékezős blogján pillantottam meg tegnap este egy címer-izét, amely kellően bomlott ahhoz, hogy visszaadja az index-érzés leglényegét. A Kossuth-címer szerű címerpajzsban hármas halmon (...), illetve annak középső halmán áll…..
UP 2009.05.18 16:04:50
@G.d.Magister: Valahogy rögtön gondoltam, hogy nem a Huba utcai vendéglátóipari szakközepesek alkotják ennek a blognak a szerzői gárdáját.
A latin nyelvhez annyi közöm van, hogy Aradi Bence barátom - később középiskolai latintanár - latinul, Sex Pistols-betűkkel írta a bőrdzsekije hátára, hogy nem keveredik a köznéppel, és bölcsész sem vagyok, bár a nyelv maga, elsősorban irodalmi közelítésben és mint anyag, nagyon érdekel, és hát ilyen tapasztalatok alapján próbálom elképzelni, hogy milyen lehet újabb és újabb nyelvhelyességi problémákat megoldani egy holt nyelvben. Jó, kolostorokban, könyvtárszobákban, akadémiákon fejlődik még a nyelv, csak nem szervesen. Bár amióta internet van, akár szervesülhetne újra, úgy értve, hogy létrejöhet olyan közeg, ahol nagyobb tömeg állandóan használja a nyelvet, kölcsönhatásba lépnek bizonyos nyelvváltozatok, beindul valamilyen evolúció.
(Oké, nem okoskodok. dom.)
Ma, tehát 23-án, Szombathelyen a  startol Tom Stormy, azaz Fácán, azaz Csikány Tamás megrögzött rockabillydobos és -szervező utazó 50's show-ja illetve rockabillycirkusza Bombariadó címmel. A turné legizmosabb koncertje a május másodiki, Merlin Színház-beli Bombariadó lesz a…..
Ismerős poén, elég jó, éppen csak fáradni kezdett. Élőben.Egyébként:www.beatallica.org/beatallica.htmlwww.myspace.com/beatallica..
Fürdőruhás Joey Ramone 15 dollárért. Már megint a zsidók jártak jól. (A Judapest.org találata, olvassák el ott, hogy mi is ez és miért.)  ..
Futóblog Térden állva 2008.12.07 03:21:00
Kábé fél éve csattant el Sasvári "Angelday" József blogger foglalkozású budapesti lakos Canon G9-ese a Teve utca indiai kifőzde előtt, másfél hónap volt akkor a tíz kilométeres Nike-futásig, azt gondoltam akkor, másfél hónap elég lesz ahhoz, hogy a nullából…..
Lángoló Gitárok Malac az űrben 2008.11.22 05:14:00
Monster Magnet, Nebula, The Pilgrim Fathers @ Wigwam, 2008. 11. 21. Évente legföljebb kétszer szokott összejönni, hogy éppen erre jár egy valamiért aktuális és valahogyan fontos zenekar, a hazai közönség érti és értékeli, megfelelő helyre sikerült szervezni, nincs elviselhetetlen…..
Futóblog Pegasus vs. Air Jordan 2008.10.01 01:33:00
Kiöregedett agglomerációs kosárlabdázóként (próbálom szokni a dolgot, nem megy: nyugdíjas kosaras vagyok, a rohadt életbe, mennyire szomorú; most már biztosnak tűnik, hogy nem közelítem Michael Jordant, túl a csúcson, bár az utóbbi évekig komolyan gondoltam, hogy ha egy kicsit…..
Makacs sérülésem továbbra is a maródiak listájára kényszerít - az irodalmi klasszikussá gyúrt Népsport-ökörséget megtanulom igazán átélni ezekben a hetekben. Ahogy megfigyelem, harmincöt fölött már minden sérülés makacs. De hogy egy rohadt lábujjhúzódás miatt még egy…..
UP 2008.09.11 13:29:12
Utolsóként nekiálltam kalibrálni. Nem lustaságból vagyok lemaradva: sérülés. Két hete próbáltam utolérni a kisebbik gyereket (3) a lakásban, fölrohant a lépcsőn, én utána, mezítláb voltam, a második fokra röviden léptem föl, szinte csak a lábujjaimmal, viszont a teljes…..
Futóblog Akik futnak - UP 2008.08.03 20:45:00
Uj Péter Életkor: 39 év Magasság: 180 centi Testtömeg: 85 kilogramm Cipő: Nike Air Pegasus 25 Tech: Nike Sportband azzal a cipőbe rejthető chippel Power song: Carcass - Keep on rotting in the free world Újságíró, visszavonult agglomerációs kosárlabdázó. Huszonöt évnyi…..
Hiller Istvánnal a Gecizők együttes koncertjén találkoztam, szombat este nyolckor a Zúzda színpadnál. A kulturális miniszter már kissé bizonytalanul mozgott, ami közepes fokú etilalkoholos toxikáltságra látszott utalni, és gyanúnkat csak erősíthette, hogy a pogózást…..
Csáp Géza Buzik a Hír Tv-ben 2006.08.12 16:10:00
Az FHB kiábrándító péntek reggeli gyorsjelentése után a Vastrabanttal próbáltam volna vigasztalódni, egyszersmind ellauncholni magam részirű a Szigetet. Meglepetésre délután ötkor simán kitaxiztam, ellenállás nélkül jutottam be, ami a hétvégére ígért esőt és a…..
Megint ezek az ügyeskedő webkettesek... Itt van mindjárt a YouTube videómegosztó szájt, mely röpke tizenöt hónap alatt érte el a napi 25 millió oldalletöltést, s ezzel a világ egyik leglátogatottabb szájtja lett. Az impozáns növekedés megihlettte a BBC technológiai…..