Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IMS

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Indamedia Sales Itt az Inda Week 2020.03.30 13:42:23
Az Inda Max sikerét, óriási eléréseit látva elkészítettük az Indamedia legújabb hirdetési termékét. Itt az Inda Week, amivel egy hét alatt garantáltan el lehet érni  a magyarországi internetezők 60-65%-át   Elsőként a  Media Markt próbálta ki az Inda Weeket, amit a Media Sales ügynökség rendelt…..
Marketing korona idején címmel jelent meg egy cikk a kreativ.hu-n, amiben a Wavemaker adat- és technológiai vezetőjének, Csepregi Dánielnek tanácsai olvashatók. Az írás a cégek szemszögéből közelíti meg a veszélyhelyzet idején történő kommunikáció adta nehézségeket.  A médiaügynökség úgy…..
A kialakult helyzet miatt jelentősen megnőtt az Indamedia csoportba tartozó kiadványok olvasóinak száma. A  Kreatív.hu-n megjelent cikk előrejelzései teljes mértékben beigazolódni látszik: az online piac megerősödik. Erre vonatkozóan két dolgot mondtak a szakemberek: az egyik, hogy az offline, a…..
Egészen eddig a 2018-as országgyűlési választás, pontosabban az azt követő nap volt az Index legolvasottabb napja. 2018. április 9-én 1.328.423 egyéni felhasználó olvasta az oldalt. És ez csak a 15 év feletti belföldi közönségre vonatkozik. Ha a külföldi olvasókat is nézzük, akkor ez a szám…..
Az Indamedia Sales Kiemelt ügyfélkapcsolati menedzsert keres FELADATAID LENNÉNEK a magyar web legnépszerűbb portáljainak – az Index, Velvet, Port.hu, Totalcar, Femina, Dívány, Blog.hu, Napi.hu - hirdetési felületeinek értékesítése, aktív kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel új ügyfelek…..
Erősen indítja a 2020-at a Femina.hu. A januári adatok után a februári számok is szépen alakultak a női kiadványunknál. Volt olyan nap, amikor az ország legolvasottabb piacvezető női site-ja volt úgy, hogy az Index állt az első helyen.  Február 22-én az Indexet 785 856 egyéni látogató olvasta,…..
  Tavaly több olyan kutatást is végeztünk, amikből kiderült számunkra, hogy az online hirdetési piac még mindig nagyon jelentős szerepet tölt be a reklámiparban. Viszont azt is láttuk, hogy van igény egy olyan megoldásra, amivel rövid idő alatt lehet nagy elérést generálni. Ennek eredménye lett,…..
Az együttműködés keretében bevezetésre kerül az Adform SSP szolgáltatása a kiadói partnerségben. “Nagy öröm a számomra, hogy új technológiai partnerrel bővült a HOPPex szolgáltatási köre. Számos területen komoly hozzáadott értékre számítunk mind a kiadói partnereink, mind a vásárlói oldal…..
Olyan jól sikerült az év vége, hogy 2019. december 28. minden idők rekordját hozta a Feminának. Ezen a napon egész pontosan  673 ezer 159 egyéni felhasználó volt az oldalon. Ezt sikerült is egyből megdönteni 2020 első hetében, amikor január 4-én 699 ezer 372 olvasó volt az oldalon.¹ Az egész évre…..
Dull Szabolcs, az Index.hu főszerkesztője - Fotó: Németh Sz. Péter 2019 december 11-től Dull Szabolcs az Index.hu új főszerkesztője, a leköszönő Tóth-Szenesi Attila a lap vezető szerkesztőjeként folytatja. Dull Szabolcs 2014 óta dolgozik az Indexben. A politikarovat munkatársaként…..
Indamedia Sales Hashtag fiatalság 2019.12.03 14:49:22
Femme Fatale és Mr. Clooney után itt vannak a trú Youngsta arcok. Ezzel a perszónával azokat a fiatalokat lehet megtalálni, akik igaz fesztiválarcok, iszonyat bulihuligánok, akik falják a filmeket, igazi kütyümániások, és a sarki kisboltba is úgy ugranak le, hogy közben szól a fülükben a Spotify.…..
Elkészült az Indamedia legújabb hirdetési terméke, az Inda Max, amivel 24 óra alatt garantáltan el lehet érni a célcsoport 30-40%-át is.    Nézzünk egy hétköznapi példát! Tegyük fel, hogy sürget az idő, itt az év vége, amit nagyon meg kell nyomni, így feltétlenül el kell juttatnod a reklámodat a…..
Femme Fatale után most bemutatunk egy újabb perszónát, az okos, humoros, magabiztos férfit, aki imádja a sportokat; nézni vagy akár űzni. Nála a meccsnézés egy igazi rituálé, a grillpartyján pedig hibátlan állagú húst süt. Foglalkozik az egészségével, aktív életmódot folytat, de bármikor monitor elé…..
Vigyázz, nagyon ragad!    Ez a Sticky, ami az Index címlap bal felső sarkában foglal helyet. Ahogy azt a nevéből sejteni lehet, ahogy lefelé görget az ember, úgy a képernyőhöz "tapadva" követi a hirdetés is. Persze, a felhasználó bármikor bezárhatja azt, amikor csak gondolja. A banner mérete…..
Index: Ugyanez a hír a HVG.hu-n: A különbség jól látható: amíg az Indexnél egy darab hirdetést sem jelenítünk meg egy halálos balesetről szóló cikk mellett, addig a HVG.hu-nál több banner is látható. Az Indamedia fontosnak tartja, hogy bizonyos témák mellett ne jelenjen meg egy reklám se, mert…..
Index: A 24.hu-n így jelent meg a fenti lapszemle: A különbség jól látható: amíg az Indexnél egy darab hirdetést sem jelenítünk meg egy bántalmazásról szóló cikk mellett, addig a 24.hu-nál bannerek tömkelege lepi el az oldalt. Az Indamedia fontosnak tartja, hogy bizonyos témák mellett ne…..