Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IMS

61 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt időszakban többször is írtunk róla, hogy az Index olvasottság terén adott napon megelőzte a 24.hu-t. A tegnapi napon ez megint megtörtént, de ami még fontosabb, hogy ismét egy újabb mérföldkőhöz ért a lap: október 28-án több mint 1 millió ember olvasta az Indexet. A hivatalos…..
A Dívány az egész októberi kimagasló teljesítése után vasárnap még a saját olvasottsági rekordját is megdöntötte. A hivatalos online közönségmérés (DKT/Gemius) brand adatai alapján 2020.10.25-én 260.712 egyedi felhasználó olvasta a Dívány cikkeit.   Az októberi adatokat nézve az látszik, hogy a…..
Múlt hét péntek után újra az Index a leglátogatottabb oldal. Fotó: Isza Ferenc/Index Tegnap, 2020.10.21-én a hivatalos online közönségmérés (DKT/Gemius) brand adatai alapján a legtöbb látogató újra az Indexet választotta a hazai hírportálok közül.  Index: 939.488 felhasználó (RU) 24.hu: 872.440…..
A hazai website-ok látogatottsági versenyének dobogóján két helyet is az Indamedia Sales portfólió egy-egy kiadványa szerzett meg vasárnap.  A hivatalos online közönségmérés (DKT/Gemius) brand adatai* alapján 2020.10.18-án a legolvasottabb oldalak listájában az első és a harmadik helyen is az…..
Történelmi esemény: 25 év után újra Bajnokok Ligája csoportkörben játszik a Ferencváros! Erre a neves alkalomra rendkívül izgalmas, igazi hálószaggató tartalmakkal készül az Index. A sport rovatban  2020 október 19. és december 10. között több percről percre közvetítés is olvasható lesz, amik mellé…..
Az októberben érkezett új főszerkesztő, Molnár Barbara már elmondta, hogy a tartalom bővítésében látja a Port.hu jövőjét. Ezért is lehet számítani arra, hogy megtartva a régi profilt és az olvasókat, folyamatosan új kibővített tartalmakkal jelentkezik a kiadvány. A friss és változatos kontent…..
Magyarország Legszebb Opelje - Forrás: Totalcar.hu Ahogy előző posztunkban is felhívtuk rá a figyelmet, az Indamedia Sales által értékesített kiadványokon  különböző egyedi együttműködéssel lehet találkozni. Most például a Totalcarnak és az Opelnek volt egy olyan projektje, aminek keretein belül…..
A Femina Média kikerülhetetlen lett a hirdetési piacon a női célcsoportra fókuszáló ügyfelek számára. Jelenleg 4 különböző online magazinon - Femina, Dívány, Sóbors, Retikül - keresztül szólítják meg elsősorban a női közönséget. Fő zászlóshajójuk és legrégebbi brandjük a Femina.hu, ami mára az…..
A Brand & Content csapata 2016 óta készíti a támogatott tartalmakat az Index, a Totalcar, a Dívány, a Femina és a többi kiadvány felületeire. Különböző formátumokkal lehetett találkozni az elmúlt időben, most összegyűjtöttük nektek a 6 legizgalmasabb megvalósítási módot, amiket szívesen ajánlunk…..
Hogyan lehet a pihenésre szánt időt hasznosan és felelősen eltölteni? Több kiadvány is ezzel a témával fog foglalkozni a következő időszakban. Az Index, a Femina, a Dívány és a Port.hu olyan tartalmakkal készülnek, melyekből mindenki megtudhatja, hogy mit érdemes csinálni, ha esetleg kimozdulna az…..
A Dívánnyal kapcsolatban már korábban is megírtuk, hogy a kiadvány cikkeit kiemelkedően magas arányban olvassák az ESOMAR A és B státuszú látogatók. Ez a prémium közönség a Díványon képviselteti magát a legnagyobb arányban a többi női tartalmi site-hoz képest, de a teljes magyar online piacon is…..
Az ország nagy része a Port.hu-n tájékozódik, ha élményre vágyik. Minden, ami mozi, tévéműsor, színház, gyerekprogram vagy bármilyen kikapcsolódás, itt egy helyen megtalálható. Az oldal 1995-ben indult és 2009 óta egyedülálló szerepet tölt be a piacon, hiszen nincs másik olyan site hazánkban,…..
A napi.hu 2001 óta tartja gazdasági szakkonferenciáit elismert neves előadókkal, aktuális, közvéleményt leginkább érdeklő témákban. Idén szeptemberben két eseménnyel is várják az érdeklődőket.  Energy Investors Forum 2020 Tervezett időpont: 2020. szeptember 16.  A konferencián többek között szó…..
Indamedia Sales Megvan a 250. nap 2020.09.07 11:00:00
Forrás: DKT-Gemius Rating, teljes desktop forgalom, oldalletöltés, 2020.01.01-09.06. 2020 első napjától egészen múlt hét vasárnapig, azaz szeptember 6-ig 250 nap telt el az évből. Ez alatt az idő alatt minden nap az Index volt a leglátogatottabb híroldal desktopon. ..
Szerintünk a jó orvos nemcsak a szakmájához ért, de az emberekkel is jól tud bánni, és jól tudja milyen sokat ér az, ha valaki tudja hogyan és miért azon a módon vigyázzon az egészségére. Éppen ezért a jó orvos tisztán, közérthetően tudja elmagyarázni egy-egy tünet vagy betegség természetét, egy-egy…..
Amennyiben a könnyed, népszerű és egyedi témák érdekelnek a szüreti időszakra hangolva, akkor a Borkedvelő támogatói ajánlatunkat neked találtuk ki. A Dívány önálló mellékleteként első kézből ismerheted meg a legszebb magyar borvidékeket és borkülönlegességeiket. A Femina és SóBors felületein pedig…..
Ma már elég gyakori, hogy zöld rendszámú autót lát az ember az utakon, és nem csak a városban, az autópályán is, sőt, nem csak kisebb kocsikat, hanem nagyobb SUV-okat is. Ebből is látszik, hogy az elektromos autók eléggé elterjedtek. Aki még mindig tisztán dízeles, benzines autóban ülve azon…..
A képen a tavalyi győztesek: Dió és Döcög A korábbi évekhez hasonlóan idén is keresi a Dívány  az ország Szuperkutyáját. Aki esetleg nem ismerné: ez egy online Ki mit tud?, amely során videós pályázatokon versenyeznek hazánk legügyesebb kutyái. Olyan négylábú kedvenceket keres a Dívány, akik…..
  Kiemelkedően teljesített a Brand & Content közreműködésével készített cikk az Indexen. A kedden megjelent natív anyagra eddig több, mint 75 ezer alkalommal kattintottak az olvasók.  A Brand & Content csapata ezúttal is egy látványos infografikát készített, amelynek az volt a célja, hogy…..
  Idén már 5. szezonját indítja el a Femina exkluzív előadássorozata, a Femina Klub. A rendezvény állandó háziasszonya Szily Nóra, aki többek között olyan vendégekkel beszélgetett már, mint Tari Annamária, Pál Feri atya, Peller Anna, Szabó Gyuri bácsi és Almási Kitti. Az esemény kimagasló…..
Az év eleji koronavírus-járvány megrengette az egész magyar vendéglátóipart, számos vállalkozás azonban stabil működésének, vagy éppen kreativitásának köszönhetően túlélte a válságot, sőt fejlődni tudott általa. A Dívány és a Piqniq Budapest közösen keresi a választ a sikerhez vezető úthoz.  A…..
A TotalCar egy új szolgáltatást indított a TotálKár, kártörténeti-lekérdező rendszer után, ami szintén azt a célt szolgálja, hogy megkönnyítse azok életét, akik használt autó vásárlásán vagy eladásán gondolkoznak.  Ez a TotalCheck, ami a TotalCar használtautó-állapotfelmérő szolgáltatása, ami…..
Augusztus 13-án megjelent az első Index Premier hirdetés. Az Opel elsőként használta ki a termék minden elemét, így egyszerre volt jelen az Index címlapján a fejlécben a logo melletti részben, a vezető blokk alatti zónában és natív helyen is. Az  Opel Premier alapeleme egy natív cikk,…..
Ziegler Gábor az Indamedia csoport vezérigazgatója csütörtökön a kreativ.hu-n megjelent interjúban többek között az Indamedia kiadványairól és az Index helyzetéről is beszélt.   Az idei évre egyébként is komoly előrelépést terveztünk több kiadványnál is, például a Feminánál vagy Totalcarnál,…..