Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisvi

70 bejegyzést írt és 5905 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
napszemüveg Rudy Project 2013. 2013.04.05 08:32:57
Rydon Kérik a rizsát? Érdekli önöket, hogyan választhatta egy olasz a sok milliárd lehetőségből a világ leghülyébb márkanevét? Tartsanak ma is velünk! 1985-ben kezdődött. Rudy Barbazza egy fogadás miatt kezdett el szemüvegeket gyártani, kicsit hasonlóan, mint Ferruccio…..
    Ma ez a képsor járja be a világhálót. A már néhány évesen divatdiktátornak kikiáltott Suri Cruise fura viselkedéséről beszélnek, amelyet Manhattan utcáin sétálva tanusított édesanyja társaságában. Mi nem ezt taglalnánk. Inkább Tom Cruise leányának ruhájára…..
MAnna Ez az év is eltelt 2011.12.30 00:17:22
Eltelt, mégpedig egy szempillantás alatt. Sok minden történt, lett is volna miről írni, mégsem jött az ihlet. Képtelen voltam írni. Legalábbis őszintén semmiképp.Vége az iskolának. Levizsgáztam. Csoportelsőként végeztem, amire olyan büszke vagy, mint még semmire ebben az…..
kisvi 2012.01.03 20:13:08
Könnyen lehet, hogy a Nyugati metrómegállót nem mint épületet, hanem mint természeti képződményt nyilvánítják védetté. Ilyen csodát fedezett fel benne ugyanis Dani, a Dunai szigetek bloggere.     "Ezt a nem túl szép, de annál érdekesebb jelenséget ma fotóztam a Nyugati…..
Az ikonikus termékek sorozatban ma a Benetintről, a Benefit híres pirosítójáról lesz szó, amely arcra és szájra egyaránt használható. Állítólag a hetvenes években egy egzotikus táncos számára készült és azóta számos hódolóra talált a sminkesek, sztárok és persze az…..
A héten harmadik délután válogatunk a tőletek kapott képekből, amikkel mostanában rendesen el vagyunk kényeztetve.Ha van képetek, küldjétek el a cyclechicdothu[kukac]gmail[pont]com -ra.LaDiane PerGa töltötte fel facebook oldalunkra hétvégén ezt a képet. Igazi fiatalos piknik…..
kisvi 2011.08.18 17:39:06
@aronman:
még tavasszal volt, igazából már nem aktuális, csak azért nem bírtam ki, hogy ne szóljak be :)
kisvi 2011.08.18 17:51:21
@aronman:
nem volt gond :)
Na lányok, egyikükről sem adunk 360 fokos körpanorámát, de mondjátok, melyikük jön be jobban?Szavazás a képek alatt!                                                …..
Mi sem természetesebb. A szoknyában való bringázáshoz mire van szükség szerintetek? (a szoknyán és bringán kívül)– Megfelelően hosszú szoknyára?– Szélcsendes időre?– Bátorságra először abban bringázni?..
Az alkotó neve Dave Devries. Az egész dolog onnan indult ki, hogy unokahúga unalmában a művész vázlatfüzetébe rajzolgatott. Miután Dave ezt észrevette nagy ötlet fogalmazódott meg a fejében. Az eredményt fentebb láthattátok. Ezen kívül megjelent egy könyve is, amelyet sok…..
Miután 5 nap alatt kétmillióan sírták és nevették végig egy büntetés miatt önveszélyesen szabályos new yorki bringás eséseit, újabb rendőrviccbe illő hatósági közeg verte ki a biztosítékot a Nagy Alma bringásai közt. A gond most a "nem megfelelő öltözék" volt.  …..
Hungarian Cycle Chic Középsarkú? 2011.06.09 07:24:00
Egyszerű felhasználása egy mindennapos viseletnek. ..
Még talán nem is így hívták, én már szerettem ezt a helyet. Kábé hét éve lehetett, hogy csóró egyetemistaként minden nap a Károlyi Mihály utcai étterem előtt vonszoltam el magam, és a hatalmas ablaktáblákon keresztül lestem azokat, akik megengedhették bent maguknak az ebédet,…..
Kedves Praxis blog!   11 éves lányomat március 16-án műtötték, kivették a manduláját. A műtét rendben zajlott, a doktor úr, aki végezte, nagyon kedves volt és nagyon aranyos, nyugtatgatott a beavatkozás előtt, őszintén biztos az agyára mentem, de komolyan aggódtam. Szóval…..
kisvi 2011.05.06 17:50:02
@El Visco Stello:
"Semmi baja sem lesz. Képzeld el anyuka, hogy vannak olyan gyerekek, akik nincsenek egyedül, - hanem éppenséggel sokan - nem kórházban vannak és..."

Nem látom be miért kéne kevésbé aggódnia a szülőnek azért, mert mások éheznek és rosszabb nekik, mint neki vagy a gyerekének. A szülő az adott helyzetből a legjobbat szeretnék kihozni és csalódott és felháborodott (jogosan), amikor más emberek rosszinulata, hibája vagy mulasztása miatt ez nem történik meg, pedig az lenne az illető feladata.

Az ettől teljesen független dolog, hogy magunkat elhelyezzük a jólét és szerencse és életminőség skálán és értékeljük (azzal is hogy nem panaszkodunk), hogy nem lentebb vagyunk, és esetleg segítsük azokat akik rosszabbul jártak.
kisvi 2011.05.06 18:23:20
@Peter__Blau:
ki a hibás: a tudatlan anyuka, akit nem tájékoztattak, hogy zajlik a műtét utóélete, és ezért aztán a semmiről sem tehető gyerekét lecseszik, mert annak sincs fogalma se róla és mert kérdezni, hiszen mindig azt tanítják a gyereknek, hogy ha bajod van szólj és kérdezz,
vagy a nővérek/orvosok akik nem mondták el anyukának/kislánynak, hogy miért és hoyg kell/lehet a műtét után?

Amúgy a rendszer a hibás, mert a nővérek túlterheltek, nincsenek megfizetve, kevesen vannak és éppen ezért az ilyen viselkedést is eltűrik tőlük a kórházban, mert nincs más aki elvégette a munkát és örüljön a szülő, hoyg egyáltalán volt ott nővér...

Utálom az egész magyar közegészségügyet! Aki rendes és normális az vagy nagyon drága, vagy nagyon elhivatott, de ez utóbbiakból sajnos teljesen jogosan kevés van.
Ez az igazán kemény! A kozmetikai szerek az arcunkról már lecsúsztak a lábunkra is. A Scholl ugyanis nyáron küldi a boltokba új termékét, amely 2 in 1 bőrkeményedés elleni szett. Első körben ez egy puhító, hyaluronsavat tartalmazó gél, amely hidratálja és áztatás nélkül…..
A szombati Critical Mass utáni biciklis divatbemutató és partyhoz készítettünk ma hajnalban videót. A végeredményt megláthatjátok a bulin, de pár werkfotót azért megmutatunk. Annyit még elárulhatunk, hogy volt autós, akire a pirosnál dudáltak, mert a látványtól elfelejtett…..
Nemrég voltam a Teatro Surreal előadásán a Zöld Macska Diákpincében, a Szürke Váró című előadást néztem meg, Hedvig Montserrat Flores darabját. Az előadás után megkerestem Hédit, és ennek csak egyik oka az, hogy neki van a legszebb neve, amit valaha hallottam. A másik ok az,…..
[A lista közben elavult kicsit, megszűnt a Lukács, és bejött új szereplőnek például az Erdős és fiai, a Levendula és a Fragola.] Éppen tegnap volt a fagyikehely (sundae) születésnapja, amit a Google is megünnepelt. 119 év szép kor, hozzá ez a tavaszi idő, ideje kicsit ünnepelni…..
„A kedves lány, akitől annak idején a legdurvább szó a ’hülye’ volt hamarosan egy mocskos szájú fúriává alakult” – Levélírónk egy viharos szakítás után eltöpreng azon, amit exe a szemére hányt és felteszi a kérdést: milyen jelekből…..
kisvi 2011.03.23 16:57:24
@Dövan:
miért ne figyelhetne a pasi a csajra közben? Nem akkor, amikor éppen a legjobban döngetnek, de elég sok más lehetőség is van, amikor jut ideje mindkét félnek a másikat megfigyelni, érezni.
Ezek szerint te nem tudod mikor mit él meg veled a csaj szex közben ha kifejezetten nem mondja? ;)
kisvi 2011.03.23 17:02:58
@Dövan:
... ki mit favorizál közben :)
Az internet aranykoránál is bevált Ásés-brigádos gondolatfolyam - sokadik közös művünk nosferatóval, egy webkettes Lennon-McCartney... kösz neki. Szokás szerint övé a macskaköröm. Vigyázat, hosszú!Házgyár, teherautón kettesével szállított építőelemek, daruk,…..
Talán ez az egyetlen megoldás a közelgő demográfiai katasztrófa és az annak hatásait előrehozó eltartotti csapda kivédésére. Radikális megoldás, de a maga korában az általános választójog vagy az amerikai polgárjogi törvény is az volt. (Fotó: syracuse.com) A hírek…..
Akik próbálták, kivétel nélkül azt mondják, hogy a börtönvilágot csak az ismerheti igazán, aki eltöltött odabenn egy kis időt. Szerzőktől nem szoktunk priuszt kérni (még erkölcsit se nagyon), úgyhogy maradjon Iustizmord kolléga titka, honnan ez a tárgyi tudás, amely a most következő poszt mindegyik…..
Modorosblog Így harminc után 2011.02.08 06:00:00
Harminc év, mágikus kor. A valódi felnőttkor kezdete. Emberekké váltunk - nővé, férfivé. Férfiként egyre inkább halántékra fésüljük a hajunkat - és már egy Saab nyűgöz le minket a Ferrari helyett. Harminchárom év: krisztusi kor. A bőrdzseki, a póló, a…..
kisvi 2011.02.08 12:41:03
@Lady Alfonzina:
ez a 30-as _nő_ amit leírtál, de amúgy nagyon jól :)

A harmincas pasi az ilyenkor kezd azzal szembesülni, hogy utolsó lehetősége bulizni még a gyerekvállalás előtt. A régi sztorikat meséli a céges menzán a fiatalabb csajoknak, hogy annó hol és mit csinált.
kisvi 2011.02.08 13:08:44
@lárvalányhaj:
jó, vannak hisztis pasik is, nem csak nők :D
kisvi 2011.02.08 13:14:09
@lárvalányhaj:
:D
képzelem mit kaptál ezután a "középkorú" kifejezésre :D
hebronblog ötszázötvenhatodik 2011.02.03 03:37:58
nagyon furcsa dolgok történnek velem mostanában. egyrészt én generálom őket magamnak, azzal, hogy belemegyek olyan helyzetekbe, amikbe lassan 28 éves fejjel már nem kéne, de hát úgy tűnik semmiből sem tanulok, és emellett még egy makacs liba is vagyok. másrészt az élet alakítja…..