Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szeszterke

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  II. PSZICHOLÓGIA SZABADEGYETEM 2009 ŐSZ Aktuális pszichológiai kérdésekről egyetemi szinten – közérthetően Szervező: A Magyar Pszichológusok Egyesülete (MAPSZIE) mapszie.hu 2009 november 7-8 (szombat, vasárnap) Helyszín: Moholy Nagy Iparművészeti Egyetem Budapest, XII. Zugligeti út  9-25. A…..
Azt ismered, hogy mi a különbség a patkány és a mókus között?A mókusnak jobb a PR-ja... Az jutott eszembe, hogy bármennyire utáljuk a patkányokat, azért minimum egy Nobel Békedíjat, vagy valami hasonlót megérdemelnének az emberiségért tett "önkéntes"…..
Nevedben a Sorsod Élj a Most-ban ! 2010.02.12 22:55:04
Élj a mában !   Teremtsd meg a saját gondolataidat. Ne higgy nekem, ne higgy senkinek…hiszen mindig minden a te fejedben dől el !   Nem azért kell kipróbálni dolgokat, mert most egyedül vagy…mert rossz kapcsolatban élsz….keresztbe tesz a…..
Az Újévi fogadalmak idején itt a kitűnő alkalom, hogy valami olyanra szánd el magad, ami már nagyon időszerű, megvalósítható, és már kis lépések is boldogabbá tehetik a párkapcsolatodat. Először is kívánok minden Kedves Olvasómnak nagyon boldog, sikerekben,…..
 Az alábbi cikk a hetivalasz.hu oldalon jelent meg a ScienNet ügyével kapcsolatban.Mesés jövedelemet ígértek: 400 ezren várnak a pénzükre Iványi Balázs  Biztosan csak néhányan gazdagodtak meg a ScienNet törzsvásárlói klubból, amely nemcsak keveseknek adott a befolyt…..
Az elmúlt időszakban megszaporodtak a médiában - főleg a ScienNet körüli történések miatt - az MLM-el foglalkozó cikkek, írások, vélemények. Mind az ellenzők, mind az MLM rendszerek hívei megfogalmazták érveiket.A blog célkitűzése, hogy a szerzői jogok tiszteletben…..
Cogito 3D anatómiai atlasz 2008.02.24 11:42:00
Nagyszerű honlapra bukkantam: Visible Body. Ez egy könnyen kezelhető 3D-s anatómiai atlasz, mely ingyenes regisztrációhoz kötött. Rengeteg lehetőséggel: külön-külön, vagy kombinálva megtekinthető az idegrendszer, hormonrendszer, emésztőrendszer, keringési rendszer, csontrendszer,…..
Fontos: - Ez itt egy útmutató, de maga a művelet elvégzése szerzői jogokat sért, és a törvény bünteti. Így az alábbi leírás csak elméleti, gyakorlati megvalósítása tilos! - Szükséged lesz legalább 2 gigabájt szabad lemezterületre. Ha a Sajátgépre kattintasz és utána a C:…..
. Nooormális? 2009.03.23 11:06:52
Amikor Maaargit bemegy egy cipőboltba, akkor ezt kérdezi az eladótól?"Jó napot kívánok! Megmondaná nekem, hogy a cég mióta működik, mi a neve és hogy mik a tevékenységi körei?"Nos, lehet, hogy Maaargit ezt kérdezné, de kétlem, hogy rajta kívül más is feltenne ilyen…..
Egy szülő fontos és szívet melengető kérdésre kért választ tőlem: megvalósítható-e, hogy ne okozzon lelki sérülést soha gyermekének. Sokat nem kellett gondolkoznom az általam vélt helyes válaszon. Igen! Bár nem egyszerű ennek megvalósítása, de nem lehetetlen. Alapvető…..
Megszületett GYEDen :) 2009.03.04 12:00:00
 Ezzel a vacak kapcsolattal szenvedés bármit is csinálni, ha éppen meg lehet vele csinálni... ...szerencsére már tudom, hogy legalább van lehetőség a váltásra (már nagyon várom:). Ma még el kéne pár dolgot intézni a bankban, amit sajnos hétfőn nem sikerült.…..
szeszterke 2009.03.05 08:35:13
Bár a kismalac kétségkívül cukor, nem vagyunk róla meggyőződve, hogy olyan nagyon élvezi a strandolást. Vagy a szaladgálást. Mindenhová követi a gazdit, de a lépcső tetején toporgás biztos olyan jó neki? Önök szerint csak az ösztönös ragaszkodása készteti a pancsolásra,…..
szeszterke 2009.02.25 07:34:55
Zseniális cikk, én is úgy kaptam:Tételezzük föl, hogy 10 ember minden nap elmegy sörözni és a összesen 100 dollárt fizetnek a végén.Ha úgy fizetnének a sörükért ahogy most adót fizetünk valahogy így nézne ki:Az elsõ 4 ember ( a legszegényebbek) nem fizetnének semmitAz…..
szeszterke 2009.02.05 06:51:44
Ennek a bejegyzésnek nem csak az a célja, hogy szidjuk a lap.hu egyes szerkersztőit!Ennél többet szeretnék elérni!A linkmarketing nem tud meglenni a lap.hu nélkül. A linképítés egyik alapja, hogy minél több lap.hu-s oldalra felkerüljön egy olyan link, amiért cserében nem kell…..
Az a helyzet, hogy igazi "aztakurvabazmeg"-es hétnek nézünk elébe. Tegnapi postunk totál leverte a biztosítékot nálatok, sajna egyik kedves olvasónk volt olyan kedves, és hazavágta Nejó vendégkönyvét, megfosztva bennünket és persze Nejót a lelki megtisztulástól,…..