Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miszerint

0 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hazai tévében először mutatkozik be a Broad City című, eredetileg webre készült vígjátéksorozat, ami két New York-i  lány kegyetlenül őszinte, viszontagságokkal és örömökkel teli mindennapjait mutatja be.  New Yorkban könnyen elveszik az ember. Fejben biztosan. Ha két…..
miszerint 2015.10.22 21:02:16
Amikor Robin Williams egy amerikai talkshowban szerepelt, az ember nagy vonalakban elképzelte, mire számíthat, de pontosan soha nem tudhatta, mi fog történni. Williams Carson Tonight Show-jában volt először vendég, és mivel akkor még igencsak ismeretlennek számított, a veterán…..
miszerint 2014.08.14 13:57:50
Végetért az HBO Csajok című sorozatának harmadik évada - mármint Amerikában már a múlt héten, Magyarországon még két vasárnapot várni kell a befejezésre, úgyhogy addig is összefoglaljuk, mi volt jó a harmadik évadban. És sajnos azt is, hogy mi volt rossz, néhol…..
És abban Josh Charles, a The Good Wife Will Gardnerje, aki egy sportkommentátort alakított, akit imádtunk mind. Aaron Sorkin a karaktert részben arról a Keith Olbermanről mintázta, aki most az ESPN egyik műsorát vezeti, és tegnap este egy ilyen kis performance-t rittyentett Charlesszal…..
miszerint 2014.04.01 21:44:49
William Shatner, David Hasselhoff és Charlie Sheen után James Francot sem kímélik haverjai és hollywoodi kollégái a Comedy Central Roast műsorában. A formátum a megszokott: a főszereplőnek állnia kell a róla kialakult sztereotípiák, jelen esetben az önimádó és homofób…..
Két újonc és egy őszi visszatérő az első csokorban, a The Blacklistben James Spader alakít nagyon veszélyes bűnözőt, aki egy FBI-ügynökkel közösen vadászik Még Nála Is Sokkal Veszélyesebb Alakokra az NBC-n, a Betrayal az ABC legfrissebb szappanoperája, ami egy szimpla…..
miszerint 2013.08.27 19:20:22
@leanka: +1 :D
A tévésorozatok, azokon belül is leginkább a szituációs komédiák előszeretettel alkalmazzák a "hú, ma van XY születésnapja, de kár, hogy mind a (az adott sorozat megfelelő számú főszereplője) elfelejtettük, most mi lesz?" toposzt. Ennek egyik vadhajtása a visszaemlékezéses…..
Joan a nőgyógyászánál van. A doktor szerint, mivel elfogyott az antibébi tablettája, a ciklus végén ismét termékeny lehet. Vagy máshol van a gond? A doki San Antoniót javasolja a férfiúi lelkesedés helyreállítására, mire Joan elmondja, ők egyelőre a behívót várják. A doki…..
miszerint 2013.02.18 17:54:19
@mézescsók: teljesen igazad van de ez mégsem merülhet föl don draper fejében!! :) ennél sokkal kisebb adagokban tud csak önkritikát gyakorolni!
Azt nem állítom, hogy olyan ünnepélyes izgalommal ültem le a Bűnök és szerelmek 4. része elé, mint hajdanán a Klinika elé, amikor az volt a tét, hogy Brinkmann professzor fölépül-e az infarktusból. De igenis érdekelt, hogy a 3. részben családi műtét céljából…..
Na, ezzel az adással buzuki alakú pontot teszünk Dzson nyolchetes kalandjára, amit nettó két hét alatt vett fel az RTL két éve, egy puszta közepén álló pinavillában. A fináléra kong a ház az ürességtől, mert Keleti Andi csak akkor teszi be a lábát, ha a szerződés erre…..
miszerint 2012.11.23 10:21:03
off: @apd: ha már nyelvtannáciskodsz: N-nel, nem N-el...
hogyvolt X-faktor 3x14 - 6. döntő 2012.11.22 14:00:00
Szinte hihetetlen, de közelítünk a verseny feléhez, ma Nórika minden adandó alkalommal emlékeztet minket, hogy már csak hatan lesznek a műsor végére! Ez a remek hír máris javít a kedélyállapotomon, látszik a fény az alagút végén. Bejátszásokkal nyitunk, Miki kicsit váratlan…..
miszerint 2012.11.23 10:08:42
Dont látjuk amint felébred a vekkerre, majd felül az ágyban – ami történetesen az idősebb Gene szobájában lévő ágy. Dont erős köhögés rázza. Később Connie-hoz érkezik, elnézést kérve a késésért. Connienak fontos bejelentenivalója van. A Sterling Cooper jelenlegi…..
hogyvolt The Newsroom 1x01 2012.08.29 10:00:00
Aaron Sorkin új sorozata. Az új Elnök emberei? Sistereg a Hábéó. Csapjunk bele. Bele is csapunk, mivel nincs főcím. Jeff Daniels somolyog két vitatkozó gondolom politikus között ülve egy egyetemen. Hallgatja a felirat nélkül számomra követhetetlen vitájukat. Sejtelmes zene…..
miszerint 2012.08.29 20:08:40
@spamdog: sztem ebben az oldalban pont az a jó, h. nem feltétlenül a hívők írnak (különben hogy lenne BK hogyvolt??? ;)). amúgy nekem visszaköszön Macben C.J. (vagy akár Dana Whitaker) hisztérikus profizmusa, már ha van ilyen. erős női karakter, és az mindig jó.
ja, és köszi a hogyvoltot. :)
miszerint 2012.08.31 06:45:03
@Warcry: sztem nem, mert pont ott "tanultuk" meg helyén kezelni az idealizmust, vagy egy-egy gyengébb részt a töménytelen zseniálisért cserébe. aki először látja, annak lehet, h. ijesztő a pátosz.
(bár lehet,h.nem engem kérdeztél, bocs)
Aaron Sorkin sorozata közel nem sikerült olyan jól, mint az Elnök emberei, de a Studio60-néál szerintem egy fokkal befogadhatóbb és érdfekesebb lett - annak ellenére, hogy a pergő dialógusokkal leplezett szerelmi történetek közül az egyik nagyon-nagyon unalmas, a másik (Will vs.…..
miszerint 2012.08.12 16:57:11
@castro: én ma mindennel egyetértek, amit írsz. :) nekem még BillLawrence is ebbe a sorba tartozik.
A közmédia mostanában a szürreálban utazik, legalábbis ezt tapasztaltuk az új logócsaládot és arculatot bevezető szeánszon, amiről Index anyánk itt írt részletesebben, és az Egyszer volt, hol nem volt, illetve a Bosszú című új sorozatokat felvezető sajtótájékoztatón is. A…..
Nemrég fejezte be David Simon a Treme harmadik évadának forgatását, és blogján kiposztolta, milyen volt az évad számokban. A számokat mellesleg Joe Incaprera producer szedte össze. Érdekes olvasmány, lenyúltuk. Addig is egy zseniális videó a Drót musicalről.…..
miszerint 2012.06.09 15:35:55
A művészcsaládból származó Lena Dunham egy egész generáció hangja akar lenni Girls, azaz Csajok című sorozatában, amit készítőként, íróként és színészként is jegyez. Laurie Simmons fotóművész lányáról persze nem állítja senki, hogy csak azárt kapta meg a…..
Hát ez a nap is eljött, Wendy egy teremnyi esküdt előtt előadhatja a Will-ügyet, hogy azok eldöntsék, van-e elég ok a bírósági tárgyaláshoz. Diane beavatja végre Aliciát a részletekbe (kosárlabda meccsek, bírók, bukik, fogadások, tudjuk), Alicia meg szeretne segíteni, Diane…..
Az eheti ügyfél Danny Marwat, aki arab is, muszlim is, amerikai is, 2007-ben pedig tolmácsként dolgozott Afganisztánban. Ez jutatta őt most a tárgyalóterembe is: azt állítja, hogy az amerikai hadsereg foglyul ejtette, kínozta, ezért most kártérítést követel. Az állam viszont még…..
miszerint 2012.04.18 18:07:13
@fuszulykavirág: csak óvatosan!
sztem pont attól zseniális, h. hülyeségnek tűnik, de ő nyer a végén! :) ja, és köszi a hogyvoltokat!! :)
Nem elegáns úgy beszólni a konkurenciának, hogy közben a saját csatornánkról még véletlenül sem mondunk negatívumokat, és az sem feltétlenül szimpatikus, ha valakit úgy buzizunk le burkoltan, hogy nincs jelen - az RTL Klub Roast című műsora ráadásul hiába igyekezett vicces vagy…..
hogyvolt Marslakók - 8. 2012.03.13 21:15:00
Elnézést a késlekedésért, mentségemre szolgáljon, nem holmi földi hívságokra basztam el az időt. Na jó, az elmúlt egy órában paradicsomos káposztát csináltam fasírozottal. Előtte viszont a blog érdekében hekkerkedtem és buzdítottam erre másokat is, a hogyvoltot szolgálom!…..
miszerint 2012.03.14 11:11:27
@nyalókás ember: fulvio nestra!!!! zseniális!! bár nekem a felesége jobban bejön ;)
hogyvolt Marslakók - 7. 2012.03.10 14:00:00
Hát soha nem tudjuk meg, hogy IrdatlanHosszúHajú Évi betolhatott-e egy zóna kárbonárát házhoz szállítva, mert máris reggel van, Ricsi morog, mint a bóhás kutya és nem akar mosolyogni se, mert utálja a fotósokat. Nem látom Hörcsögöt, biztos kutyamanikűrösnél hagyták, netán…..
miszerint 2012.03.10 15:13:38
Hogy milyen érzés, mikor felhívnak, hogy vettél egy jachtot? Nos, többek között ezt is megtudhatjuk a tegnapi Barátok köztből. Meg azt is, hogy hamarosan Klaudia lehet, hogy halott lesz. Jönnek az izgalmas részek, tessenek olvasni a hogyvoltokat szorgalmasan! 5997. rész: Zsolt…..
miszerint 2012.03.07 22:45:55
@Johnny336: rofl
hogyvolt VV5 - 1X158 2012.02.23 23:10:00
Csernus doki kezdhet rettegni, a tegnapi öfi alapján kiadok egy könyvet "Párkapcsolati problémák nyolcvan ikú alatt" címmel. Balázs szerint - akinek a haja egyre inkább gyermekkoromra, egészen pontosan a kisdobosavatás előtti pillanatokra emlékeztet - néhány lány…..