Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alex6

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
Alex6 2012.11.22 22:18:02
Egy újabb mókás rajongói oldal kezdett el nagyon pörögni a facebookon ..
Alex6 2012.11.22 21:37:02
Fotó: Mike from Budapest/skyscrapercity.com Volt egy épület a Hercegprímás utca 5 szám alatt, a Bazilika felől a második, az alábbi térképen az üvegtetős. Belváros-Lipótváros - amúgy remek - interaktív térképén az olvasható róla, hogy 1836-ban épült, a…..
Subba Fuck No Tetkó 2012.07.24 10:34:00
Ezt a keserves ábrázatú arcot egy székesfehérvári tetoválóművész készítette az otthonában 10.000 HUF-ért. Lord Péter, aki 9 éve foglalkozik ezzel a művészettel. Szerintetek örült a gazdája ennek az életre szóló ajándéknak?…..
Alex6 2012.07.24 12:01:16
Subba Norbinak fáj az ország 2012.01.25 15:39:00
Norbi UpdateValaki összekarcolta az autóm minden elemét, amíg sportoltam reggel. Szentendre, Casino parkoló. Most elmondom a gondolatom: Egyrészt elszomorít a gyávaság és a gonoszság ilyen ötvözete. Egy autó nem tehet semmiről. Másrészt céges bérlemény, tehát nem is az…..
Boros Lajos a Saty-Rock nevű egyszemélyes zenekarával 30 éve énekelte a "Ne dőlj be" című számot, aminek a refrénje közben hanyatt vágta magát a színpadon és mint egy hintaló, úgy dőlt be minden "nedőljbe" közben. Szeretnék most én is bedőlni és úgy…..
Alex6 2011.12.08 11:46:31
@Szevasztok: Kérlek, hogy válasszal, és ne kérdéssel felelj a kérdésekre.
Alex6 2011.12.08 17:11:01
@Szevasztok: Én még nem olvastam a könyveit, de ahogy a totális baromságait hallgattam és a tudatlan szélhámos fejét láttam, nem is fogom. Nyilván abból él, hogy a magadfajta embereknek eladja a "hogyan gazdagodj meg" című könyvet, és így meggazdagszik (hihetetlen, hogy már több száz ilyen van, és mégis van kereslet az újakra...). Azért szerintem ha beszélsz egy-két gazdag emberrel, kérdezd meg őket, hogy egy ilyen könyvnek köszönhetően gazdagodtak-e meg :)

Egyébként a magyar egyetemi képzés színvonalát jelzi, hogy Te gazdasági egyetemi végzettséggel beveszed ezt a baromságot. Én mint szintén egyetemet végzett ember azt gondolom, hogy nagyon szomorú, hogy két diplomával ezzel foglalkozol, és ráadásul hiszel is benne, nem úgy mint sokan mások, akik legalább azzal szembenéznek, hogy megetetik az ismerőseiket a sok szarral... :(
Alex6 2011.12.08 11:03:35
@Szevasztok: Milyen érdekes, nekem a megtévesztett Nu Skines ismerőseim posztolgatnak ilyeneket a facebook-on, akikkel az agymosás keretében majmoltatnak hasonló, de nagyon igaz idézeteket. :)

Egyet árulj el nekem. Neked milyen harcod van? Az hogy a "buta" és "öntudatlan" emberek nem veszik meg a túlárazott és szar terméked? Tudod egyáltalán, hogy ki Gandhi? Tudod, hogy neki milyen élete és harca volt? Mire használja ezt egy buta MLM? Gandhi forog a sírjában! Ellened nem harcol senki, nyugodtan csináld, csak ne csodálkozz, ha 5 év múlva rájössz, hogy az idődet vesztegetted.

Hogy mi az alternatíva? Hát az, hogy elmegy az ember olyan helyre dolgozni, ahol havonta fizetést kap, és ezért cserébe nem kell agyat mosni. Sajnos a világ már csak így működik, nem kereshet mindenki rögtön milliókat munka nélkül. Az MLM-be fektetett x év helyett el lehet végezni egy értéket teremtő iskolát, be lehet magadat dolgozni egy munkahelyen, bér tény, hogy ehhez néha több erőfeszítés kell, mint ismerősöket hivogatni telefonon. Igen, lentről kell kezdeni, de megéri, nem mennek rá az emberi, családi etc kapcsolataid, építesz valamit, és mindevégig még több pénzt is keresel mint az MLM-ben, és senki sem tart abban a hamis illúzióban, hogy 2 éven belül milliomos leszel és még csak dolgoznod sem kell érte... Egy ismerősömnek pont most ment végleg tönkre a házassága. Az egyetemet végzett felesége 15 éve minden második évben újabb rendszerbe lépett be, hogy "ne legyen főnöke", ami még azt a pénzt is elvitte, amit az ismerősöm rendes munkával megkeresett. Tudom mi a válaszod, ő pont a rossz rendszerbe lépett bele és rosszul csinálta. Mindenesetre most válnak, és a feleségnek arra sincs pénze, hogy önálló életet éljen, nem hogy forgorvoshoz elmenjen.

Én csak egyet szeretnék: ha Te szabadon majmolhatod nekem a terméked, akkor a blog író és én is szabadon mondhassuk Neked, hogy ez butaság. :)
Horváth Csaba ingyenbékávéja kevés (vagy éppen már túl sok...) volt a budapestieknek, nem őt választották meg főpolgármesternek. Most előállt egy, a maga ördögi módján zseniális ötlettel Tarlós hátbaszúrására. Ezzel négy év múlva kitűnően lehet majd kampányolni,…..
Az, hogy mennyire jelentéktelen a magánynyugdíj pénztára államosítása nemzetközi, főleg pénzügyi, szempontból, az Economist egyik blogján megjelent poszton érezhető. A szerző szót ejt a kétharmados többségről, az Alkotmánybíróság jogkörének megnyírbálásáról, sőt…..
Alex6 2010.11.28 07:38:48
@LHA: Teljesen egyetértek. Valsz ez az első Economist cikk, amit életében olvasott, és a magyar politikai életet sem nagyon követheti. Legalábbi a Költségvetési Tanács Számvevőszékként fordítása erre enged következtetni azokban a napokban, amikor számos belföldi hír a tanács ellehetetlenítéséről szólt, és a Számvevőszéket már hónapok óta az erős emberük vezeti. Ehhez még nagy angol tudomány sem kéne. Egyszerűen szánalmas. A másik ami nagyon szánalmas, hogy mindez Index főcímre kerülhet... :(
Hiába készült új országúti gumikkal a Budapest-Csíkszereda közötti hatnapos kerékpártúrára Révész Máriusz, az indulás előtt egy nappal ellopták a biciklijét. A KorszakVáltó névre keresztelt, szimbolikus, magyar-határontúli kapcsolatépítő biciklitúrát szervező…..
Alex6 2010.08.14 17:56:16
@vora: Hehe, Vora rulez. Sok primitív hozzászóló, döbbenet, ezért tart itt ez az ország. Vennétek Ti is kerékpárt, vagy próbálnátok kezdeni valamit már végre az életetekkel, ahelyett, hogy azokat fikázzátok, akik csinálnak valami értelmeset. Volt egy kerékpárja, pont készült egy útra, és ellopták egy olyan helyről, amelyet kamerának kellett volna figyelnie. Ráadásul a srácot parlamenti képviselőként eszméletlenre verték a rendőrök négy éve! Ebből következtetni korrupcióra, Viktorra, apám farkára és kárörvendeni. Hát gratulálok.
Alant Zed epikus párbaja olvasható a debreceni közlekedési zéerté ellenőreivel, két fejezetben. Az első esete önmagában nem halálosan izgalmas, de abból a szempontból fontos, hogy innen indul az a csodálatos ív, aminek a csúcspontján elhangzik a nap mondata: "Az eset után…..
Ez a szubjektív beszámoló elsősorban a Jobbik politikai attitűdjének gyökeres megváltozását tárgyalja. A videó és a tegnapi rövid élménybeszámoló mellett igyekeztünk viszonylag érdekes képanyagot is létrehozni a tegnapi nagygyűlésekkel kapcsolatban. Ennek kis részét ebben a…..
Alex6 2010.03.17 07:42:58
@tony zionist: Ki kéne józanodni. 89? Európa egyik legerősebb hadseregéről beszélsz ember (Románia). Persze, megtámadni.. muhahahaha
Néhány fellépőt ízelítőként pár hete már bejelentettek az idei Balaton Soundra, most ezekhez csatlakozik tíz új név. Ezek szerint 2010 július 8 és 11 között jön Zamárdiba a nyolcvanas években befutott klasszikus popcsapat, a Pet Shop Boys, a sztár-DJ David Guetta, mint…..
Magyarországon korán felnőttszámba veszik az embert, olyan szempontból főleg, hogy már egy gyerekkel is éppen olyan parasztok a boltban, mint egy kifejlett Naiv Ügyféllel. A Homárnak persze kevesebb gyerek írja meg az élményeit, mint szavazókorú, ezért külön üdvözöljük a 14…..
w Aki nem lép egyszerre 2009.09.17 05:00:00
Ez terjengős lesz. Print változat itt. Sötétség újra. De én már tudom, hogy húsz évszázad érzéketlen álma szörnyet fogan s az bölcsőt követel. Hát nem dúvad, ki időt szimatolva születni cammog Betlehem felé? Yeats: A Második Eljövetel  Miért nem vagyok jobboldali?…..
Hiányzik Jacko? Rajoskodni szeretnél a diszkóban a Billie Jeanre, de nem az igazi? Akkor nézd meg ezt a videót, hátha összejön!..
Petőfi MDF ciklus 2009.01.22 13:25:16
 Almássy Kornél álma Dávid Ibolya klimaxa A biztosítékot kibassza.  Dávid Ibolya álma Egy érett szépség ruha nélkül strandol, Izgatottan lesi a távolból Schmuck Andor.  Boross Péter álma Csapodyt vitézzé avatom, Kapolyit…..
Alex6 2009.03.27 18:43:05