Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tittimanus

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát ez eléggé érdekes dolog, már ha meggondoljuk hogy ezt az eléggé ismert és "népszerű" szuper, gyermekbarát stb napkrémet nyakló nélkül permetezzük bőrünkre, hogy megvédjen a nap káros sugaraitól, anélkül hogy tudnánk mit is tartalmaz.Vettem magamnak a…..
SZÓJA A Szója 2008.11.19 10:50:46
A „PROBLÉMÁS” SZÓJA avagy Viccen kívül: a szójabab gór-cső alatt Sean McNary Carson                 Ön ahhoz a többséghez tartozik, akik szívvel – lélekkel az egészség mellett kötelezték…..
(MIÉRT HALNAK MEG KORÁBBAN AZ EMBEREK?)Az iparilag fejlett országokban eddig még sohasem látott mértékben ütötték fel fejüket különböző degeneratív megbetegedések. Erre a mebetegedésekre az amerikai szenátus egy dokumentumban hívta fel a figyelmet. (ENNEK A DOKUMENTUMNAK A…..
Saját egészségportálom A VÍZ 2008.08.22 08:34:00
A VÍZ – AZ ANYAG AMELYBŐL AZ ÉLET KIALAKULT    Egy másik nagyon fontos tényező a víz. A gyógyszer-orientált orvostudomány azt az irányvonalat képviseli – és ezt már nem most halljuk először – hogy a víz tulajdonképpen egy inaktív oldóanyag, melyet…..
A TERMÉSZETES HIGIÉNIA.        A hosszú élet előfeltételeként elkerülhetetlenül szükség van a természetes higiéniára. Ez a következő pontokat foglalja magába:a.) A test természetes emésztési ciklusai és annak elfogadása, megértése.b.) Mikor…..
EGY IMÁDNIVALÓ MÉREG.(Édes csábítás Moll-ban: A Cukor-Blues)            A világméretekben legjobban elterjedt és leginkább fogyasztott méreg, melyet mindenki nagyon szívesen fogyaszt – ami valóban egy igen mesteri tett, és…..
A HOSSZÚ ÉLET ELŐFELTÉTELEI a.) káros- és méreg anyagoktól mentes környezetben élni.b.) A szervezet túlsavasodását megakadályozni, a bázikus állapot fenntartásával.c.) Elegendő mennyiségű vizet inni.d.) Kiegyensúlyozott táplálkozás, valamint megfelelő mennyiségű…..
Túlméretezett húsfogyasztást manapság igen előkelő helyre teszik mint a lakosság egészségének egyik megrontóját. Döntően több tényt hoznak fel mellette. Az egyre növekvő mértékben történő húsfogyasztás (illetve mindenféle állati fehérje fogyasztása) miatt kialakuló…..