Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ErrorFlynn

0 bejegyzést írt és 11209 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik legjobb és legrégebbi reality tér vissza a magyar képernyőkre ősszel: az RTL itt nálunk, ebben a posztban jelenti be, hogy újabb évadot forgat a Survivor című túlélőrealityből, amiből 2003-ban és 2004-ben is láthattunk egy-egy évadot. Ezeket annak idején egyszerre forgatta az RTL, ami a…..
A Mentalfloss hozta le térképet, amiből kiderül, hogy az egyes amerikai államokban, mely sorozatokra függtek rá, legalábbis a Netflix adatai szerint.  A texasiaknak Pablo Escobar drogbáró életéről készült Narcos a legnépszerűbb, míg Floridában a Bloodline című sorozat fut…..
A fenti videóban már láthattunk pár szereplőt, de itt a teljes lista: Caleb Reynolds, Jeff Varner, Malcolm Freberg, Tony Vlachos, Troyzan Robertson, Aubry Bracco, Ciera Eastin, Hali Ford, Michaela Bradshaw, Sandra Diaz-Twine, Andrea Boehlke, Cirie Fields, Debbie Wanner, Sarah Lacina, Sierra…..
Kezdjük azzal, hogy nem olvastam a Preacher képregényeket. Egyet sem. Azt tudom, hogy miről szól, meg azt is, hogy mekkora becsben van tartva, de mivel nem vagyok képregényolvasó (az egy The Walking Dead kivételével), így nem került fel a polcomra/gépemre. A sorozatnak ennek megfelelően nem úgy…..
ErrorFlynn 2016.06.16 18:19:17
@sixx: de nem támadásilag robbantja szét, hanem azért, mert a gazdatest túl gyengének bizonyul befogadni a cuccot, nem? nem támadni próbálja a vallásokat, csak keres valakit, aki kibírja, hogy benne van.

én sem olvastam, én is csak találgatok.
A GQ összeállított egy 15-ös listát, aminek egyik elemét kicseréltük ugyan, de csak a békesség kedvéért, egyébként nem változtattunk rajta. A legvégén szavazhat mindenki, ha valaki úgy érzi, az ő kedvence kimaradt a listából, kommentelje be, és lesz egy másik poszt is.  1.…..
ErrorFlynn 2015.12.15 19:16:06
A WGN America mutatja majd be az Appalache-hegységben élő hegyi emberekről szóló szériát, amiben lesznek nagyon mocskos szakállas férfiak és szürke szoknyás, elhanyagolt nők, erdő, mocsár, kvadozás, lövöldözés, kívülállás, hagyományos életvitel megőrzése, David Morse,…..
Mit is csinálnak a nők egy párkapcsolatban? Biztos sok válasz eszébe jut, talán még kellemesek is, de azért segítünk: egy idő után elviselhetetlenek lesznek, mindenért veszekednek, azaz elsárkányosodnak. Tegnap este a Duna Worldön ugyanis nem más szerepelt feladványként Gundel…..
comment:com All-American Hero 2015.10.29 15:44:56
Az az áll! A nézés! A képen Andrew Savage, a Survivor egyik játékosa. ..
A szeptemberben képernyőre kerülő évadban olyan szereplők lesznek majd, akiket a názők szavaztak be a műsorba, egészen pontosan ők: Bayon törzs: Joe Anglim (Survivor: Worlds Apart), Jeremy Collins (Survivor: San Juan del Sur), Ciera Eastin (Survivor: Blood vs. Water), Stephen…..
Lassan szokásommá válik Bruno Barbey fotóiból válogatni a hétvégére. Az utazó fotós kimeríthetetlen kollekciójából ma az 1971-es dubaji képeiből szemezgettem...
ErrorFlynn 2015.06.28 14:05:26
@NIKI LAURA: Kezdetnek olvass egyszer utána az arab matematikusoknak.
Az van, hogy erről csúnyán lemaradtam, illetve nem maradtam le, csak nem írtam meg, mert volt kismillió más szarság helyette, szóval nem volt hír arról, hogy a CBS ránk, nézőkre bízza a 31. évad szereplőgárdáját, persze nem úgy, hogy az eddigi összes játékosból lehet…..
Ahogy azt már néhány hete megszokhattátok, a hétfői Napi érdekes, már ma - vasárnap - délutántól látható! 1957. Piasecki VZ-8 azaz a repülő dzsip. Nagy reményeket fűztek hozzá a fejlesztésének idején. Hitték, hogy teljesen kiválthatják vele a régi guruló terepjárót...
ErrorFlynn 2015.04.06 18:03:42
@Tempus.Anh: nem azt kifogásoltam, hogy kifogásolja valaki a legyőzöttek csesztetését. de a légből kapott lotyózás, amit kerítettek mellé, az, nos, légből kapott.
ErrorFlynn 2015.04.06 23:33:42
@Tempus.Anh: @pitcairn: nem nagyon értitek, mi a problémám, ugye. mindegy már, fáradt vagyok pontról pontra elmagyarázni.
ErrorFlynn 2015.04.08 18:18:09
@letreh: mert baromi rosszindulatúnak lenni nyilván sokkal nemesebb tulajdonság, mint rosszkor rugdosódni, hát ezért.
1919. augusztus 7. Charles Godefroy pilóta Nieuport 11 Bebe gépével átrepül a Diadalív alatt Párizsban...
A századik Napi érdekest láthatjátok ma, remélem még nem unjátok! Eddig 2.355 érdekes, nem mindennapi, történelmileg fontos vagy megdöbbentő fotót mutattam be ebben a sorozatban. - Jtom 1895 körül. Tűzoltókocsi valahol az Államokban. A füst a gőzhajtású vízszivattyúból jön...
ErrorFlynn 2015.01.19 17:04:35
@Namely: ami azt illeti, mégiscsak hutuk lesznek azok, mert amikor a népirtás véget ért azután, hogy a tuszi lázadók Kigaliba értek, pár millió hutu elmenekült az országból a megtorlástól tartva, és egy részük Zairében kötött ki, ahol az óriási embertömeggel nem tudtak mit kezdeni.

en.wikipedia.org/wiki/Great_Lakes_refugee_crisis
Sírunk, mert a tegnap esti volt a Late Late Show utolsó adása Craig Fergusonnal. Lesz még róla szó a hétvégén, addig is sírjunk együtt. ..
Az elkövető Reed, a helyszín az utolsó törzsi tanács. A videó és az évad rövid értékelése az ugrás után, mert spoileres. Naszóval Natalie nyert. És istenigazából nem is lehet fogást találni a győzelmén, mert a social game-je kifejezetten erős volt, nyert sorversenyt is,…..
comment:com A nap képe 2014.09.05 12:00:00
Holy shit, Oliver és Felicity kéz a kézben. Arrow, harmadik évad, október 8. ..
Tele van az internet a csernobili atomerőmű felrobbanása után kitelepített, elhagyott Pripjaty fotóival. A természet lassan pusztítja és visszafoglalja a panelvárost magának. De vajon láttuk-e már Pripjatyot épülni, vagy fénykorában? Most megláthatjátok mai képsorozatunkban. Az aláfestő zene…..
Miközben a magyar sajtó S. tanár úr botrányos ügyétől hangos, aközben a brit lapok címoldalán az ország egészét érintő pedofilbotrány szerepel. Eszerint egy hathónapos akció keretében a Brit Nemzeti Bűnözési Ügynöksége, az NCA mintegy 660 gyanusítottat tartóztatott le,…..
ErrorFlynn 2014.07.17 14:40:55
@Tiszteltetem Brüsszelet: fizettek olyan képekért, amiken mások gyerekeket bántalmaznak, tehát bűnrészesek, mi a szart lehet ezen nem érteni.
ErrorFlynn 2014.07.17 14:59:03
@Tiszteltetem Brüsszelet: "Ezek az oldalak nem jelennek meg a normál keresési találatok között", szerinted mégis miért nem?! mert nem olyan pucér képekkel vannak tele, amit anyu készít a kisgyerekéről, amikor a Balatonban pancsol. ilyen képekkel is tele van a net, de nem ilyen képekről beszélünk. olyanokról beszélünk, amiket célzatosan készítettek és tettek fel fizetős oldalakra, hogy pedofilok pénzt fizessen értük.
comment:com Hírek kávé mellé 2014.06.26 09:30:00
Breaking: Sarah Jessica Parker visszatérne a tévébe, ráadásul nem egy csajos sorozatban, hanem egy krimiben, amiről itt lehet bővebben olvasni. Josh Earnest, a Fehér ház sajtófőnöke hatalmas Josh Lyman-rajongó. Akiknek ez nem mondana semmit, Lyman Az elnök emberei egyik karaktere…..
1975. A Babylift művelet keretében Vietnamból repülőn Los Angelesbe menekített újszülöttek...
ErrorFlynn 2014.06.06 16:51:54
@Andrassy Gabor:
"elkurvultak"?! ebből a képből neked ez jön le? :-O az agyam eldobom.

a mikiegeres meg tényleg totál horror.
Meg kell hallgatni, hogyan vezet le egy beszélgetést Amanda Peettel, és összevetni mondjuk a Szulák Andrea Show-val, a Frizbivel vagy bármelyik hazai beszélgetős műsorral. Ha zongorázni tudnám a különbséget, ugye. ..
ErrorFlynn 2014.06.06 12:33:23
@blindsideTackle: ferguson showjának például az öszes része felkerül a youtube-ra, minimális késéssel.

de baromi morcos voltam, mikor megtudtam, hogy abbahagyja, bár megértem. az utóbbi időben már elég sokszor unta látványosan halálra magát.
ErrorFlynn 2014.06.06 16:23:16
@cornwall: igen. és nem tűnik olyan belekényelmesedős típusnak.
Pár szarabb évad után az utóbbi két Survivor-évad pompásan sikerült, a legutóbbi pedig simán befér a klasszikusok közé, mert emlékezetes karakterekkel operált, és nem a visszatérő egykori szereplőkkel - személy szerint ha még egyszer meglátom Rupertet egy évadban, kivájom a…..