Regisztráció Blogot indítok
Adatok

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvéd talált egy színes délszláv jogi hírt az MTI-n. Tapasztalatból tudja, hogy Bosznia még mindig veszélyes hely, egyszer majdnem sikerült megismerkednie a modricsai bírósággal egy állítólagos gyorshajtás miatt, de szerencsére tíz márkával megúszta. Politikai fogadás…..
comment:com Szex péntekre 2006.10.27 16:48:00
Péntekre legyen szex, mert miért ne. Ha ismeretterjesztésre vágyik, vagy csak nem tud okoskodás nélkül élvezni, akkor válassza a Viasat Explorert, ahol este tíztől a Fluffy Cumsalot - Pornósztárok felfedett nevei című dokumentumfilm megy. Meztelen nők vallanak karrierről,…..
Amíg olyan jelentéktelen dolgokkal vagyunk elfoglalva, hogy Havas Henrik szabadságra ment, vagy hogy Liptai Klaudia gyereket szült, és hogy Robbie Williamst meg seggbe döfték, aközben a Demokrata DVD-n megtekinthető Sajtóklubban is jelentős változások mentek végbe. Bencsik új…..
Az  Anettka és Tomi főz című show izgalmasabb, ötletesebb, és jobban kitalált bármely eddigi főzőműsornál. Egy csodálatos, harmonikus kettős, egy Anettka és egy Tomi, aki ennél tomibb már nem is lehetne. Újabb kultuszgyanús jelenség a Bptv-n. Kovács Lázár? Stahl Judit?…..
Érdekes következménye a legutóbbi választásoknak, hogy a vesztes Fideszen belül állítólag többen is kijátszották a faji kártyát a Főnök ellen. Kezdődött a sor azzal, hogy a Magyar Nemzet leleplezte, Pokorni zsidóbérencnek állt, hogy a budai hegyekből támadva, kampósorrú…..
A mostanában újraindított Magellán semmiben sem különbözne az Aktívtól, vagy a Fókusztól, ha nem az lenne az alcíme, hogy tudományos utazás a Föld körül. A tökéletes fogyás titka, a péniszhosszabbítás rejtelmei, vagy a kalandok a gyógyfürdőkben – nem szabad nagyon…..
Tudjuk, hogy ez már ment egy kört az ún. blogoszférában, ráadásul ez minden idők legnézettebb videója a YouTube-on, de sebaj, kitesszük mi is, mert vicces, adtunk is rá egy tiszteletbeli ötöst. Judson Laipply amerikai komikus hat percben összefoglalja a tánc és főleg a…..
Drága olvasók, Könyvet olvasni fárasztó, zenét hallgatni idegesítő. Na de mi van akkor, ha Ön egy heverőn üldögél kínzó szexuális fantáziáinak tárgya mellett, aki egyszer csak talányos arccal azt mondja: „Csináld azt, amit Tutajos a szürkeharcsával!”…..