Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Faszfej_liberalisok

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A plebejus miniszterelnök eljutott a luxus magánrepülőgépezésig és Nagy Imre megtagadásáig...
Faszfej_liberalisok 2019.01.03 10:51:25
@GIeccsertetű: nem nagyon értem hogy a szerinted meg a fajtársaid szerint a nulla nézettséggel rendelkező MTV-t miért is akarták elfoglalni az agyhalottak? Ha nem nézi senki akkor miért ott akarnak beolvasni kommünikét? :) Vicces kis köcsög vagy te is :)
Megint eltelt egy év, és újra eljött a visszatekintés pillanata. Nemcsak a blogon, hanem Facebookon is aktívak voltunk, igyekeztünk sok érdekes tartalmat megosztani veletek. Számos gondolatébresztő és ritkán látott fénykép került ki az idővonalra a 12 hónap alatt. idén már ez a negyedik szériája a…..
Faszfej_liberalisok 2019.01.02 12:39:47
@szeme közé, laposan!: Nem nagyon értem hogy mi okozza a leolvadást...? Két tőgy? A bimbók? vagy az üveg?
December 29-én interjút jelentetett meg a német püspöki konferencia hivatalos híroldala, a katholisch.de, a németországi Osnabrück egyházmegyében homoszexuális hajlamú emberek pasztorációjával foglalkozó ferences szerzetessel, Thomas Abrell testvérrel (lásd a képen). Abrell 2013 óta vezeti az…..
A Gyűrűk Ura alkotóitól a mesés látványt megkapjuk, de a szerethető belbecs elmarad.  Valószínű a Ragadozó városok helyett a legközelebbi Középföldén játszódó kalandra tartogatják...
Az éj leple alatt lerombolták Nagy Imre, a forradalom mártír miniszterelnökének a szobrát a budapesti Vértanúk (azelőtt Ságvári Endre) téren. Nagy Imre több okból is útjában áll az Orbán rezsimnek. Egyrészt, mert most azt kell hazudni, hogy a forradalmat a „pesti srácok” csinálták, (A mindig…..
Faszfej_liberalisok 2018.12.30 21:20:15
@alöksz róz: pontosan, és ezért kellene az ügynök listákat nyilvánosságra hozni, tök mindegy ki hogy érintett, nyilvánosságra kell hozni, kommunista férgeket eltávolítani a közéletből és ha szükséges az életből is.
A legjobb elemzések is általában úgy beszélnek rólunk, mintha országunk a Holdon lenne, ami nálunk történik az mind csakis ránk jellemző és nem lennének más, hasonló problémákkal küzdő országok. A magyarok mentalitásáról gyakran beszélünk jó vagy rossz értelemben egyaránt, tapasztalataink alapján…..
Faszfej_liberalisok 2018.12.29 13:53:35
@surcapisca: ? nem nagyon értem hogy miért kellene nekünk bármiért szégyenkeznünk. Járom a világot Japántól a Tűzföldig és a helyzet az hogy rendben vagyunk. Mindig lehet jobbá tenni magunk körül mindent de ez nem ok arra hogy bármiért is szégyenkezzünk, leszámítva az eldobált szemetet..
      Az írek jó fejek, vidámak... és van humoruk. Íme, az ír farmerek 2019-es kalendáriuma. Hús-vér emberek, nem kitalált alakok, nem műmájer influencerek. Jó arcok, na! Hogy tetszik?   ..
Magyarország a tüntetésekkel visszaszerzi nemzetköz becsületét, már látni, hogy a király meztelen, az udvar pedig sebezhető; Orbán Viktornak továbbra is a bajkeverésen jár az esze, ajánlatos, hogy az EU és a NATO minden eddiginél éberebb legyen, az emberek pedig igenis vonuljanak ki az utcára,…..
Sajnálatos módon nem kapott nagy hangsúlyt és megfelelő publicitást a magyar médiában az a különleges hír, mely szerint a magyar honvédség vezetése december 19 -én szerdán egy nagyon fontos szerződést írt alá egy német vállalatcsoporttal, mégpedig 68 db korszerű harci-jármű megvásárlásáról. A…..
Faszfej_liberalisok 2018.12.20 16:35:05
@Poroszka ló: Ja és én nem írtam olyat hogy a Leopard elavult tank, én azt írtam hogy öreg, meg azt hogy fejlesztgetik, meg azt is írtam hogy Merkava és azt is hogy szerintem az izraeli technológiára kellene fókuszálni. Nem írtam ugyan de most írom, nem vagyok atalantista, szarok az amerikai tankokra és a német tankokra és a gyökér németekre is. Egy kibaszott eurocentet sem adnék nekik a hadi-fejlesztéseinkből. Európában nincsenek barátaink. Nem tartozunk mi itt senkinek semmivel. Az Airbus helikopter beszerzésekkel elvagyok, de pl jobban örültem volna az olasz / brit AugustaWestland helikoptereknek és mondjuk 20 db Rooivalk támadó helikopternek
Faszfej_liberalisok 2018.12.20 16:45:12
@Poroszka ló: Hogy miért nem jó a Leopárd? Mert német :) ,és szerintem épp eleget kedveztünk a retkes tetves németeknek az elmúlt évszázadokban és egyáltalán nem zavarna ha egy kibaszott centet sem keresnének rajtunk. Az izraeli Merkava a világ EGYIK legjobb harckocsija amiben életben is maradhatsz ha baj van. Továbbá szinte minden teljesítmény adat egyezik, mindkettő 1500 LE 500 km hatótávval bár a Merkava jelentősen több lőszert képes magával vinni, továbbá alacsonyabb keskenyebb és rövidebb is mint a németek szekere, gyalogság elleni fegyverzete is sűrűbb kicsit mint a LEO-é, a Leo 2db 7.62 géppuskával van szerelve a Merkava hárommal, 1 db 12.7 és 2db 7.62 GM-el 10.000 lőszerrel míg a Leóban 5000 van. Nekem a Merkava jobban bejön :)
Faszfej_liberalisok 2018.12.20 16:58:20
@Poroszka ló: és akkor miért Leopárd? Miért nem Abrams? Hm?
The but(t) girl 12 pont 2018.12.17 15:46:21
  Ne nézzetek teljesen retardáltnak minket. Köcsögök. Az esetlegesen kissé mégis retardáltak manipulálásának abbahagyását. A korrupció visszaszorítását, mert a megszüntetését nincs pofánk követelni. Egy kis emberséget, az Istenért. Hogy melyik Isten, az mindegy. Sajtószabadságot. Ezt tényleg…..
Faszfej_liberalisok 2018.12.18 16:41:52
@Homyak: Szóval az normális hogy egy lépcsőn lógva mászol oda ahova nem lehet. Normális hogy ajtóknak rohansz fejjel. Normális hogy terrorizálod az ott dolgozókat és azzal ijesztgeted őket hogy bejön a tömeg és akkor juj lesz.. Remélem egyszer eljön az alkalom az utcán megfelelő körülmények közt a két ellentábor találkozzon az utcán. Képviselő igazolvány nem fogja megvédeni attól hogy ne rúgjam szét a fejét akár melyik hazaáruló gyökérnek ha nő ha férfi.
A Fidesz-média valószínűleg az előző napi tüntetés néhány gyújtogatását fogja agyonismételni, de a pénteki tüntetésen nem nagyon láttunk ilyesmit. Ezért a kizárólag a kormánymédiát fogyasztókat sokkolhatja, hogy milyen békés volt az utolsó szakasza a tüntetésnek. Fotóriporterünk, Pásti Anett péntek…..
Faszfej_liberalisok 2018.12.15 21:52:38
A parlament előtt tüntető és a belvárosban vonulgató kb 1500-2000 fős "tömeg" 99%-a 18 - 28 év közötti egyetemista vagy főiskolás, diákok, rastafarian anarchisták és életművészek, budapesti illetőséggel. Jól láthatóan és hallhatóan a CEU, a Momentum az LMP és egyéb más hivatásos NGO vagy "civil" aktivisták vannak jelen a téren a kitűzőik, zászlóik szerint, és persze a mindenkori anti-kormány hőbörgők. Munkás ember egy darab sem, ha csak nem számítjuk munkásosztálybelinek, az előre leszervezett és egyeztetett hazai és külföldi média csapatokat, akik épp a munkájukat végzik. Ezek a ̶t̶ü̶n̶t̶e̶t̶ő̶k̶ rendbontók és felforgatók eddigi életükben még nem találkoztak se gyártó sorral, se túlórával, de szerintem munkásokkal sem. A munkásosztály teljes hiánya azért feltűnő nem? Se Budapest se a vidék munkásai nem tették tiszteletüket a " spontán tüntetéseken " olyan számban, ami egy
9.5 milliós országban indokolttá tenné, hogy a kormány újra gondolja a törvényt vagy párbeszédet kezdeményezzen a kérdésről. A vak is látja hogy, szervezett és nyílt politikai provokáció történik minden áldott este a parlamentünk előtt. A végtelen nyugalommal rendelkező rendőreink dobálása, üvegekkel, tojással, liszttel, a gyújtogatás azért van mert egy "erős" rendőri reakciót várnak az elkövetők és az őket szervező "vezetők" a helyszínen táborozó baloldali liberális médiával egyetemben. Kell az a kis vér hogy hiteles legyen az "orbáni diktatúráról" szóló híradás. Ne legyen naiv, legalább is nyilvánosan ennyire ne, mert a magyarok 99% látja és tudja hogy mi történik és miért. A Kossuth téren egy darab civil sincs, tegnap se volt, ma este sincs és holnap sem lesz. Ez egy előre szervezett politikai provokáció, olyan belvárosi módra, mert legyünk őszinték, munkás kézben nem iPhone világít egy tüntetésen hanem Molotov koktél..de ahhoz meg tökösnek kellene lenni..csak hát TGM és marxista faszfej baráti köre minden csak nem tökös..
Faszfej_liberalisok 2018.12.15 23:13:56
@Illibsi: Miért kiabálsz? Félsz? Nem jutott túlóra? Mi bajod van?
Lassan évtizedes tetszhalotti állapot után az ellenzék szerdán életjelet adott: kerestek és találtak eszközt a hangos, egyértelmű és közös tiltakozásra egy eszközeitől és méltóságától rég megfosztott parlamentben...
Faszfej_liberalisok 2018.12.12 21:18:33
@Sir Bates dö Hól: Én ezzel az ellenzékkel semmit nem akarok kezdeni. Momentum Franciaországból pénzelt felforgató szervezet. LMP dettó csak soros zsebében bujkálnak, jobbik agyhalottak gyülekezete, DK nem is kell említeni..
Magyar nemzeti politikát nem lehet az EU elképzelései mentén folytatni. Nem egy politikai szervezetbe léptünk be hanem egy szabad-kereskedelmi szövetségbe. Közös EU külpolitika eleve nem lehetséges. Közös pénz szintén nem fog menni. Az EU 2004-ben is problémás volt most meg egyenesen vállalhatatlan amit képviselnek az EU baloldali liberális erői. A választási törvénnyel semmi bajom, az hogy az ellenzék nem nyer nem a választási törvény miatt van hanem azért mert ostobák. Nekem egy normális konzervatív jobboldali patrióta ellenzék hiányzik. Ezek a maiak seggfejek, buta seggfejek.
Faszfej_liberalisok 2018.12.12 22:15:38
@GNDL: szerintem ne emberkedj, nincs az a vpn ami elrejtene téged akkor gyökér vagy hogy Kínából látnak..
Faszfej_liberalisok 2018.12.13 00:22:44
@Sir Bates dö Hól: a hatalom minden formája elnyomó, Japántól Amerikáig, sehol nem lesz más a politika. A probléma maga a demokrácia. Fasz rendszer.
A parlamenti ellenzék lezárta a pulpitust a rabszolgatörvény szavazása előtt. Latorcai János a saját helyéről vezeti az ülést - amely önmagában házszabály-ellenes -, Csárdi Antal LMP-s képviselő videója szerint pedig a képviselői kártya nélkül is lehet szavazni, azaz a kormánypárti képviselők…..
Faszfej_liberalisok 2018.12.12 20:03:25
@Nagy Anita Sv: fajtáddal szemben minden érv hatástalan, lévén nem érted. Nagy néger vagy arab migráns farok biztos érthetőbb a számodra
Faszfej_liberalisok 2018.12.12 20:10:07
@káeurópaibankoló: azt mondtam hogy a bérből fizetésből élőnek tök mindegy hol él az EU-n belül vagy a társult Norvégiában, a szint ugyan az. Te tényleg azt hiszed hogy ha mondjuk Németországban pakolod a dobozokat euróért akkor jobban fogsz élni????
Faszfej_liberalisok 2018.12.12 20:10:59
@Nagy Anita Sv: Keress magadnak új ügyet amit szolgálhatsz, itt nem lesznek migránsok :)
A mindent egy kézből irányítani vágyó Orbán Viktor ezúttal a jobboldalinak hazudott, valójában kormánypropagandista médiát vonta egybe. A centralizáció olyan elképesztő cinizmussal és hazugságáradattal történt, amire azért kevés példa akad a NER történetében is...