Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mentorosh lecsó

0 bejegyzést írt és 670 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Legelőször az Autoimmun Protokoll diéta során találkoztam a hosszan főtt húslevessel. Már az első kanál után tudtam, hogy a kedvenc ételeim között mindig ott lesz ez a leves! Hihetetlenül mély, intenzív íze van a hosszú főzési idő miatt, beltartalmi értékeit pedig végnélkül lehetne felsorolni! A…..
mentorosh lecsó 2021.10.07 15:50:01
@egyinges: +1 !
        Paloma Elsesser vitte a bulit, úgyis mondhatnánk, hisz gyakorlatilag lepipálta a világ legjobban fizetett modelljeit is Bella Hadid, Imaan Hamman és  Adut Akech szereplése szinte eltörpül Paloma életkedve mellett a Victoria's Secret új kampányában. A Dream Angels melltartói a…..
Pierre Kóstolgat A tenger csókja 2021.08.19 10:00:00
  Egy zöld 1928-as évjáratú négy és félliteres Bentley száguld Antwerpen felé a keskeny aszfaltozott úton, amely éppen csak elég ahhoz, hogy nagy nehezen a szembejövő automobil is elférjen. De ebben a ködös, nyirkos időben senkinek nem akaródzik kocsikázni, csak Lady Horne van úton a…..
1946. május 1. Marx (ma Nyugati) tér. A Magyar Kommunista Párt felvonulása. Eredetileg színesben készült fotó (kicsit digitálisan tovább javítottam a minőségén). Forrás: FORTEPAN..
mentorosh lecsó 2021.05.04 16:32:30
@¿Qué tapas hay?: Köszönöm !
Valszeg ez lesz az... ... ... Az öngyilkos ajtók, domborulatok és a hűtődíszrács is stimmelnek.
Gyermekien bájos jármű ! A Zasszony azóta az általad küldött linken lóg ! :)) Köszönet érte ! :))
Az autóipar, az autó-motorsport és általában az autózás kényelme sokat köszönhet azoknak a zseniális női pioníreknek, akik kulcsszerepet játszottak abban, hogy ma már igazi élmény legyen autót vezetni. A 20. század és az autóipar hajnala óta számos női feltaláló és autóversenyző bizonyítja be, hogy…..
mentorosh lecsó 2021.04.02 17:55:23
A legnagyobb úttörő kétségkívül Bertha Benz volt ! És nem azért, mert nő volt. Hanem azért, mert meglátta a motorizáció jövőjét is, és hitt is benne. Ő nem csacska hóbortnak vélte a reszkető, durrogó fatákolmányt... Hanem gyakorlatias nőként rögtön demonstrálta is a találmány használhatóságát. Ezért van nálam Ő az első helyen !

@jancsi_31: Én is visszásnak tartom, hogy ebbe a témába is be tudott furakodni fű alatt a gender lobby ! Valószínűleg te sipákolnál a legjobban, ha egy ilyen "hímnő" költözne a szomszédságodba !
Gyakorlatilag, a cikk 8. pontja halálosan sértő a született nők számára. Ilyenkor hol maradnak a kék hajú feministák ?! Jahhh, hogy te lennél az ? Én kérek elnézést ! :))) :D
Először szólalt meg F1-es ülése elvesztése kapcsán Alexander Albon...
mentorosh lecsó 2020.12.22 16:34:10
@degeco: az idei "szezon" nem is volt szezon... inkább f**szom...

Én kérek elnézést !
mentorosh lecsó 2020.12.22 16:36:21
@eMJe: valszeg ezért vagyok teljesen leakadva én is !

Miért kell a napi politikát bevinni a sportba ? ! ?
mentorosh lecsó 2020.12.22 16:51:36
@apro_marosan_petergabor: A Ferrari már csak azért van ott, hogy reklámértéke legyen ! Hogy ne merüljön teljesen feledésbe a neve mint sok neves autógyárnak a közelmúltban...

Jahh, meg van Alfa Romeo is... Ahhhaaam értem...

Inkább néznék 16, tehetséges srácot, egyforma Koenigsegg Agera-kal (a festés lehet más), test-test ellen, mint RÉGEN a német DTM-ben !
A DTM-et is a CO2 Grétáknak sikerült Trabant és Wartburg zümmögéssé silányítani...

Nem akarok elektromotort hallani egy AUTÓversenyen !
Akkor inkább felszállok a metróra vagy a 4-6-os villamosra... ... ..
Tegnap óta megjavították a könyöklőt, így Ancsa nyugodt szívvel nehezedhet rá, míg elsorolja nekünk az összes válaszadási lehetőségünket a napi szavazásra, vagyis hogy ki szerintünk a legőszintébb villalakó, nem tudom nem észrevenni, hogy a felsorolásból véletlenül kimaradt a szoli. Ma reggel Mónak…..
Péter fogad minket, a kreatívosokat idén egy fémforgácsoló üzemből válogatták össze, a napi kérdés, hogy legyen-e Digónak bulija, csak remélni merem, hogy a szavazóknak van annyi humorérzéke, hogy egy nagy kövér nemet szavaznak meg a végére, a kurvaéletbeismár. Egyébként meg szeretnék innen megkérni…..
Összeszámolom az összes Star Wars tartalom fogyasztásának az árát Magyarországon. Filmek, sorozatok, könyvek, videójátékok és képregények, minden, aminek cselekménye van és kiegészítik egymást.Kihagytam valamit?..
1900. Új fajta tűzoltósisak tesztje Németországban..
mentorosh lecsó 2020.07.08 19:20:50
@CSOKKI MÁLNA: @pityókabort Vráncsábó ócsón: Azért, azokból a futóművekből egyet-kettőt szívesen végignyalogatnék... mint egyszerű hetero, fehér férfiállat... :P Bármilyen piszkosul hangzik is ! :)))

Mindegyik szitokszó !!!

Én kérek elnézést ! ?? ! :P :)))
Komoly léptékű szabálymódosításokra bólintott rá a felügyelőtestület: a nehezebb autók és a befagyasztások mellett jön a csökkentett költségplafon és a hendikeprendszer is...
mentorosh lecsó 2020.05.29 18:51:45
@Bambano: Csatlakozom a hozzászóláshoz !
Most élő, egyenes adásban nézhetjük végig az F1 élveboncolását... :(((
A következő helyszín talán az egyik legfurcsább és legérthetetlenebb szovjet építészeti "remekmű". Az idősebb generáció tagjaiból sokan emlékezhetnek még a kisdobos és úttörő táborokra. Ebben a táborban a gyerekeknek nagyon sok rémálma lehetett. A Szkazka (ami magyarul annyit tesz: "egy mese")…..
A legsikeresebb aktív Forma-1-es versenyző nagy autógyűjtő hírében áll, a garázsában álló autók értékét közel 20 millió dollárra becsülik. Azok közé tartozik, aki alaposan megnézi, hogy mit vesz magának és autóparkjának nagy részére befektetésként tekint. Ezt is bizonyítja, hogy Los Angelesben van…..
mentorosh lecsó 2020.04.18 13:12:58
@bmakszim: "Attól, hogy neked a stílus egyet jelent a veteránnal"
Nem feltétlen ! Mondjuk a LaFerrarin elgondolkodtam... :)))
A P1-re is azt mondják, hogy baromi gyors de hiányzik belőle az élvezet faktor.
De ha léteznek "jellegtelen" szuper és hiper sportautók, nos ezek számomra(!) pont azok.

Ízlések és pofonok, ugye...
Az úgy történt, hogy a boltokat járva megakadt a szemem 3 szép szelet tarján. Tán a legszaftosabb hús, ezt haza kell vinni. Tűnődtem, hogy mit készítsek belőle, merthogy nem volt sok - mindössze fél kiló. Végül a cigánypecsenye mellett döntöttem, mert már száz éve nem főztem (na jó, 5 éve ...),…..
1915. Német katonák klórgáz-támadáshoz készülnek Lengyelországban lengyel területen..
napszemüveg Loewe - 2020. 2020.01.27 08:07:15
      Bármennyire meglepő (nekem az volt), a Loewe, mármint a divatház spanyol márka. Még az 1886-ban trónra lépett spanyol király, XIII. Alfonz adott hivatalos udvari beszállítói címet  Enrique Loewe Hintonnak, akinek akkor már 40 éves volt a cége. Ennek fényében viszont az furcsa egy kicsit,…..
T. C. Lang Anyatest és mozgás 2020.01.23 15:23:13
Hosszas töprengés után nem íróként, hanem feleségként és háromgyermekes anyaként, meg egy picit edzőként szólok most hozzátok. Míg a tinédzserek zöme túlsúllyal küzd, engem a karcsúságom miatt cikiztek. Megkaptam, hogy ilyen lábakat inkább rejtegetni kéne, nem miniszoknyában mutogatni. Egy pálcika…..
mentorosh lecsó 2020.01.25 19:56:08
@szánmonoxid: a Zasszony 40+, jómagam 45+ (nem kiló, hanem év :))) )
Van rajtunk némi felesleg, de számunka vhogy természetes a "természetes" étkezés és a mozgás. Az ivadékokat is erre neveljük, mindketten sportolnak. Nem azért mert mi akarjuk (!), hanem megtetszett nekik ilyen-olyan sportág és kipróbálják/csinálják...
Nálunk a TISZTELET és a HUMOR jegyében telnek a napok és egyszerűen nem is értjük ezt az egész hisztériát...
mentorosh lecsó 2020.01.25 21:49:46
@T. C. Lang: de hiszen itteeennn olvasom a válaszomat !!! :))) Mégiscsak becsusszant ! :P :)))
Én kérek elnézést !

Gratuláljunk együtt a magyar, női vízilabda válogatottnak az EB bronzéremhez ! ! !
Megkönnyeztem...

De vissza a fő témához:
Bármelyik "döngő léptű" vizilabdás csajt a vackomra hurcolnám, erős ceccuális célzattól vezérelve !!! :P :))) Kívánom Norbinak, hogy egyszer egy ilyen csajszi adjon neki "jó éjt puszit" a bal könyökével !

ui: miközben ezt körmölöm, a Zasszony felettem áll "Gestapó üzemmódban", de azért mosolyog a szentem... :))))
mentorosh lecsó 2020.01.25 21:50:15
@szánmonoxid: "Horváth Éva (modell, műsorvezető, mittudomén)"
Azt a nőt én soha nem tartottam se szépnek, se vonzónak (ízlések és pofonok ugye...).
Ráadásul olyan sötét, mint a "B"-s virágföld ! Bottal sem piszkálnám meg !

Ugyanez igaz Norbika nejére is. Lehet hogy jó alakja van, de a nyerítése és a MŰVELETLEN BUTASÁGA / OSTOBASÁGA mindennél jobban taszít !!! Miért is csináltatta meg a csecsét ?!? Mert megismerte Norbika magas röptű filozófiai tanait ? Talán csak nem attól félt, hogy Norbika úgy rúgja ki mint macskát szaladgálni ??? Egy-két interjúban látni, hogy szabályosan fél az "urától". Mi ez, ha nem családon belüli erőszak ?!?
Az első H145M helikopterek már novemberben megérkeztek, azóta két újabb gép szintén Magyarországra repült a gyárból. Így már négy többcélú könnyű forgószárnyas sorakozott fel december 13-án a szolnoki repülőtér hangárjában, hogy hivatalos átadási ünnepélyt tarthassanak az alakulatnál. A Magyar…..
mentorosh lecsó 2019.12.17 19:17:18
@Harrdder: '92-ben lehetőségem volt beülni egy "pimpelt" BMP1-be.
Lelkes, MAGYAR műszerész katonák lövegstabilizátort építettek bele "harci" minőségben. Terepen, max 27 km/h sebességnél lehetett vele tűpontos lövéseket leadni mozgás közben 1200m-re lévő célokra kumulatív lőszerrel.
Amin besírtunk, hogy gyakorlatilag filléres alkatrészekből egy valóban strapabíró szerkezetet építettek.
De nincs vége:
Feljavították az irányzótávcső éjjellátó elektronsokszorozóját is. A prérin szexorgiát tartó egereket lehetett vele látni 1000 m-ről PASSZÍV módban ! :)
Még mindig nincs vége:
Az egyik torony kitekintő periszkópot "megfelezték". Az egyik fél továbbra is kilátó periszkópként funkcionált, a másik félebe pedig lézer-távmérőt építettek (ami 4200m-ig 10cm pontossággal mért!!!)

Van esetleg infód erről a gépről és az utóéletéről ?!? (nem tudom mi lett vele)

Van pár száz saját készítésű papírfényképem és negatívom, amik a szolgálati időmből származnak. Ha érdekel, szívesen a rendelkezésedre bocsájtom mindet.
BTR rajongók kérem kíméljenek ! :P :)))))) :)) :DDD
mentorosh lecsó 2019.12.20 16:04:36
@Harrdder: ok köszönöm, PÜ ment !
mentorosh lecsó 2019.12.31 23:13:03
@Harrdder: 2. privi levél is ment "kopasz" !!! :)))
Szívbemarkoló részletekkel ! :))))
A Kecskeméten állomásozó vadászgépek idén májusban ideiglenesen Pápára költöztek, mert az alföldi bázison felújítási munkákat kellett elvégezni. A fejlesztések egyik fő célja az volt, hogy a katonai gépeken kívül polgári gépek is használhassák a repteret. A felszállópálya, és a gurulóutak egyaránt…..
mentorosh lecsó 2019.12.17 21:14:39
mentorosh lecsó 2019.12.20 16:33:57
@n3spr3ss0: @Harrdder:
Mindenkinek tisztelettel köszönöm a válaszokat !
Mindenki szingli Szingli és mingli 2019.12.18 17:00:00
Ha már megszoktuk, hogy az egyedülállókat szinglinek nevezzük (és könyörgöm, anélkül hogy közben fintorognánk), akkor szembejön a még furcsább mingli kifejezés. Sokaknak a muglik jutnak erről eszükbe, vagyis a varázsmentes emberek a Harry Potter univerzumból – akik a varázslók világából nézve igazi…..
December vége felé a szülők egyik legnagyobb gondja, hogy beszerezzék a megfelelő karácsonyi ajándékot a kölyköknek. A választék hatalmas, a döntés pedig nehéz, főleg így az utolsó előtti pillanatban. Szerencsére már egyre több olyan, a programozás alapjainak elsajátítását segítő játék is elérhető a…..