Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jencity

21 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
S a dalok tanulsága mindig annyi, hogy az összetört szíveket nem lehet többé eggyé ragasztani. Az életben is ennyi a tanulság. Ha egy ember egyszer bizalommal, feltétlen érzésekkel közeledett valakihez, s érzéseit megsértették, “szívét összetörték”, soha többé nem…..
Rossz úton jár az... Most... 2009.01.14 17:13:00
Most nem vagyok képes sokat írni, nem vagyok jól, tisztelt világ. www.youtube.com/watch Nézzed meg a fenti linket, ha szeretnéd tudni, mi is van belül bennem! ..
Visszatértem kicsiny dobozkám, mert nem értem a világot, és noha ő sem ért engem, azért megpróbálhatná. Vagy ez olyan nagy kérés lenne. Szédelgek erre-arra eme nagy mezőn, de nem találom helyem sehol. Közbe megint ágynak parancsolt a sors, hogy ne is tudjak elszökni. Nem jó sokat…..
Rossz úton jár az... Hihiiiii 2008.09.17 19:11:00
KAAAAT Na baromság, de katt rá... :)..
Nagy bátorság kell ahhoz, hogy egy ember fenntartás nélkül engedje szeretni magát. Bátorság, csaknem hősiesség. A legtöbb ember nem tud szeretetet adni és kapni, mert gyáva és hiú, fél a bukástól. Szégyelli, hogy odaadja, s még sokkal inkább szégyelli, hogy kiadja magát a…..
Rossz úton jár az... csak én 2008.07.18 01:17:00
Nagyon érzem, hogy készül valami, de nem tudom mivoltát és ettől bizonytalan lettem. Érzések, és tettek jönnek felém, amit értelmezek, és e szerinte adok utasításokat testemnek. Egy-két mozdulat még is célt téveszt, és olyat teszek, amit nem lett volna szabad. Nem értem mi ez,…..
Elhunyt Kolonics György kétszeres olimpiai bajnok kenus. A sportolónak edzés közben megállt a szíve. A parton rögtön megpróbálták újraéleszteni, de nem sikerült, a kiérkező mentők pedig már nem tudtak segíteni rajta. 36 éves volt. Ez azért durva, nem? Ennyi lenne itt a…..
Néhány sündisznó roppant fázik egy téli éjszakán. Összebújnak hát, hogy egymást melegítve védekezzenek a hideg ellen. De mennél jobban összebújnak, annál jobban érzik egymás tüskéit, annál jobban szúrnak. Próbálnak hát távolodni. Csakhogy akkor ismét dideregnek. Valahogy…..
Rossz úton jár az... Hiányzol... 2008.07.13 01:05:40
Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül és tudod, hogy sosem lehet a tiéd. Gabriel García, MárquezTudom nem vagy itt velem, de pont ezért hiányzol oly nagyon...
Adj az embereknek többet, mint amire vágynak, és ezt teljes szívedből tedd. Akárhányszor azt mondod "Szeretlek", gondold komolyan. Akárhányszor azt mondod: "Sajnálom", mindig nézz a másik szemébe. Soha ne hagyd figyelmen kívül mások álmait. Szeress mélyen és…..
Társasjáték! Játék neve: ÉLETMindannyian ismerjük, többé-kevésbé szeretjük. Sokféleképpen játszhatjuk. Lehet szellemi, fizikai, tudatos, tudattalan, érzéki, vagy érzéketlen. Mozoghatsz benne egy síkon, és űzheted több síkon. Megnyerheted, de el is vesztheted. Akárhogy…..
Sose tartson vissza semmi legvadabb reményeid, vágyaid és törkevésed valóra váltásában. Ne félj a nagyra törő álmoktól s attól, hogy vágyaid sodrát kövesd, vigyenek bármerre is! Nyisd rá szemed a szépségükre; tárd ki elméd varázsukra, s hagyd szívedbe lopózni titkait!…..
"Megvárni, egy angyal szent türelmével, amíg a dolgok - emberek, eszmék, helyzetek -, melyek hozzád tartoznak, eljutnak hozzád. Egyetlen lépést sem sietni feléjük, egyetlen mozdulattal, szóval sem siettetni közeledtüket. Mert bizonyos emberek, eszmék, helyzetek, melyek…..
"Az a legszebb érzés az életben, ha valakinek szüksége van ránk."..
"Néha egy pillantás vagy egy mozdulat többet ér mint maguk a szavak!" Így gondoltam én eddig, de rá kell jöjjek ez nem igaz, mert van olyan ember, kérem szépen, akinél pont az ellentétje az igaz, tehát: "Néha egy kimondott szó többet ér, mint maga a pillantás vagy…..
A szavainkkal, gondolatainkkal energiát bocsátunk ki. Ezek az energiák egy idő után megvalósulnak. A sors jeleket küld nekünk, és elmondja nekünk mit kíván tenni velünk. A jelek olvasása és értelmezése a mi dolgunk. Valamit elcsesztem, vagy nem jól olvastam a sorok között. Mert…..
Az élet egyetlen esély - vedd komolyan Az élet szépség - csodáld meg Az élet boldogság - ízleld Az élet álom - tedd valósággá Az élet kihívás - fogadd el Az élet kötelezettség - teljesítsd Az élet játék - játszd Az élet érték - vigyázz rá Az élet vagyon - használd fel…..
Rossz úton jár az... Uff... 2008.07.04 19:40:37
Nagyon szeretem a tavaszt, mert színes lesz a világ, és a levegő megtelik feromonokkal! Hiszek, a mindent elsöprő szerelemben! Hiszek, a társamban! Hiszek, Istenben, és az igazságosságban! Nem szeretem a langyos dolgokat semmiben sem. Nem zavar  és az sem, ha nem vagy kiváncsi rám,…..
Imádom az életet, mondtam már? A nem várt dolgokkal meg nem tudok mit kezdeni? Állandóan az kérdezgetem magamtól, hogy miért, miért, miért? Hahhh, de jó ez ahogy van. Majd csak megbirkózom én ezzel. Mondja meg nekem valaki, hogy miért fél az ember attól, hogy boldog legyen? Mert,…..
Nahh, megjöttem Lakitelekről. Azt hittem csak simán táncizok és pihizek, de nem így történt. Help emberek, mi a különbség a valóság és a valóság közt? Nem tudom a választ. A kesze-kusza szállak most épp úgy fojtogatnak, mint eddig. MiérT?? Nem szeressem az állóvizet valóban,…..
Rossz úton jár az... Lakitelek 2008.06.22 13:37:00
Hát mit is mondhatnék, most elmegyek egy hétre Lakitelekre, kicsit felüdülni és egyebekre. Sokat napozom és úszok, most ez kell a lelkemnek.Egy nagy vihar, amely végigsöpört belül, ott nagyon mélyen belül, nagy kavalkádot hagyott maga után. Rendbe kell tennem, mert így nem mehet…..