Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zolika1015

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus célja az olasz bajnokságban mindössze annyi maradt, hogy az élmezőnyben végezzen, s ezzel biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, azonban van még lehetőség arra, hogy a csapat egy trófeával mentse a nehezen menthető szezont. A zebramezeseknek ehhez meg kell őrizniük az…..
A Lazio elleni Olasz Kupa-elődöntő visszavágója előtt Dušan Vlahović a L'Équipe számára adott riportot, s ebben a nyilatkozatban csalódottságának adott hangot az idei és az elmúlt év kapcsán, de azt is elmondta, hogy szeretne valamilyen fontos trófeát nyerni az Öreg Hölgy mezében. „A…..
A Juventus a válogatott szünetben nehéz menetelésre készülhetett, hiszen a hátralévő kilenc bajnoki számos kihívást tartogat nívós olasz csapatok ellen, s ezen kívül Massimiliano Allegri csapatának még az Olasz Kupa kétmeccses elődöntőjében is bizonyítania kell. Szombaton a Lazio az ellenfél…..
Zolika1015 2024.03.30 19:57:54
A Genoa elleni döntetlen újabb tőrdöfésként érte a Juventus szurkolóit, akik közül többen a nézőtéren is kifejezték nemtetszésüket füttyökkel a félidőben, amire a Curva Sud ultrái becsmérelték a negatív kritikát megfogalmazó szurkolókat, s arról énekeltek, hogy a Juventust ők és kizárólag ők…..
Zolika1015 2024.03.18 20:40:42
@gomorra21: nincs több hozzáfűzni valóm! Tökéletesen leírtad!! Köszönöm! Na jó egy kicsit hozzáírok mert, nagyon bosszant:
30 éve nézem a Juve meccseit, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány meccset hagytam ki. Mindig megnézem!
DE, ahol most tart a csapat játékban az már a nézhetetlen kategória, ilyen még nem is volt talán. Az analfabéta Del Neri és társai abban az időszakban, amikor a 7. hely volt az eredmény zsinórban többször. Az is nézhetőbb volt. Ennyire ötlettelen támadójátékot?! Szörnyű… lehet tudni mi lesz a következő passz áhhhh:(
A Juventus a téli átigazolási időszak utolsó napján kölcsönben szerződtette a Southampton argentin tehetségét, Carlos Alcarazt, aki már el is utazik új csapattársaival az Inter elleni mérkőzésre. "Minden nagyon gyorsan történt, de nagyon szép is volt. Az ügynököm értesített az érdeklődésről, én…..
A Juventus meccselőnyben van az Interhez képest, így vezeti a tabellát, és megtarthatja előnyét, mivel szombaton játszik a bianconero csapat, míg az Inter Firenzében lép pályára vasárnap este. A gólgazdag szezonkezdet után a szurkolók a Derby d'Italia előtt egy héttel továbbra is győzelmet várnak a…..
Az új esztendő legelső mérkőzésén a Juventus bekapcsolódik az Olasz Kupa küzdelmeibe, s a kupasorozat nyolcaddöntőjében a Salernitana együttesével mérkőzhet meg hazai pályán, a torinói Allianz Stadiumban. A továbbjutásról egyetlen mérkőzés dönt, s a győztes a Napoli együttesét 4:0-ra megsemmisítő…..
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus nem kívánja marasztalni Alex Sandrót, a brazil játékos a szezon végén elhagyja a klubot, amely semmilyen egyeztetést nem ütemezett be a játékos képviselőivel egy esetleges hosszabbításról. Tulajdonképpen a Juventus már a brazil játékos utódját…..
Zolika1015 2023.12.30 11:36:29
@venember83: Semmi gond!:) Akkor még nem vagyok teljesen gatya.
Egyébként nem ismerem a srácot…
A Juventus FC blog szerkesztői ezúton szeretnének boldog és békés karácsonyt kívánni az oldal minden Kedves Olvasójának! A zebramezes játékosok a Frosinone elleni győzelemmel ajándékozták meg a csapat szurkolóit, s a sikerek nélküli szezonokat követően a megfiatalodott csapat versenyben lehet a…..
Az Európa-bajnokság selejtezőinek utolsó fordulójában az olasz válogatott biztosította helyét a jövő nyári kontinensviadalon, a játékosok visszatértek klubcsapataikhoz, s így folytatódhat a bajnoki küzdelem. A tabella második helyén álló Juventusra rögtön egy rangadó vár, a zebramezesek vasárnap…..
Zolika1015 2023.11.26 21:43:05
@Shaky79: én is így gondolom! Nem lehet ilyen messziről, ekkora rössel a félpálya közelében. Megpróbálja lelassítani Rugó akkor nincs ez.
A Juventus két meglehetősen visszafogott és ötlettelen teljesítményt nyújtó csapat összecsapásán döntetlenre végzett az Atalanta otthonában, a torinói játékosok így egy ponttal térhetnek haza Bergamóból. "Mindig három pontért játszunk, a döntetlen két elveszített pontot jelent, de végül így…..
Zolika1015 2023.10.02 14:42:52
@venember83: A hideg kiráz ezt olvasva!!
A mai nappal ünnepli a Juventus-család, hogy 1923 július 24-én Edoardo Agnelli a klub elnöke lett, s azóta egy évszázad telt el, hogy az Agnelli család irányította a zebramezeseket. Ebből a jeles alkalomból szólaltak meg a Juventus korábbi játékosai, edzői, legendái, s a teljesség igénye nélkül…..
A Juventus helyzete korántsem rózsás, az ismét érvénybe léptetett pontbüntetés pedig a tegnapi vereséggel lényegében ellehetetleníti a BL-szereplést, ám ennek ellenére John Elkann a Bocconi Egyetemen tartott eseményen európai reményekről beszélt: „Nehéz időszak ez a Juventus számára, amely klub…..
Zolika1015 2023.05.24 21:38:33
@JeetTrader: erről is lehetne vitát nyitni, de itt elsősorban azt szerettem volna kihangsúlyozni, hogy mit mondott, nem hogy ki mondta. De Zerbi megérne egy próbálkozást szerintem is!
Az első mérkőzés 1:1-es döntetlenje után a  Juventusnak a Sevilla otthonában kell kiharcolnia a továbbjutást az Európa-liga elődöntőjében, s ehhez le kell győznie a sorozat igazi specialistájának számító spanyol együttest. Massimiliano Allegri keretéből bizonyosan hiányozni fog a Cremonese elleni…..
Zolika1015 2023.05.18 22:16:32
@delpi0823: Igazatok van! Rosszul emlékeztem. Akkor viszont megúsztunk egy 11-est sztem.
Zolika1015 2023.05.18 22:27:42
@Zsltrk977: OK!
A Juventus a válogatott szünet előtt még egy utolsó komoly megmérettetésen kell bizonyítson, hiszen a tabella második helyezettjéhez látogat az Öreg Hölgy. Novemberben Torinóban sikerült megverni a nerazzurro csapatot, ám ez a mérkőzés keményebb dió lehet, mivel a Juventusnál ismét kisebb sérülések…..
Hosszú betegséget követően, 58 évesen elhunyt a Juventus és a Sampdoria korábbi játékosa, Gianluca Vialli. Vialli 2018 novemberében beszélt először arról, hogy mintegy egy év küzdelem után sikerült túljutnia a súlyos betegségen, amely azonban 2021 decemberében kiújult. A szakember 2019…..
A Paris Saint-Germain otthonában elszenvedett idegenbeli, majd a Benfica elleni hazai vereségekkel a Juventus rendkívül nehéz helyzetbe kormányozta magát. Ahhoz, hogy egyáltalán életben tarthassa továbbjutási álmait a Bajnokok Ligája csoportköréből, mind a hat pontot be kell gyűjtenie a Maccabi…..
A csoportkör első két fordulóját egyaránt vereséggel záró Juventus számára nem maradt több hibalehetőség, amennyiben életben kívánja tartani reményeit a továbbjutásra, kötelező begyűjtenie mind a hat pontot a Maccabi Haifa ellen. A párharc első felvonásaként az izraeli együttes látogat az Allianz…..
A Sky Sport friss hírei szerint a Juventus soha nem adta fel a harcot Ángel Di María aláírásáért, nem volt semmilyen ultimátum, és a vezetőség sem unta meg a várakozást az argentin játékos válaszára. Gianluca Di Marzio szerint az elmúlt órákban a Juventus mindent egy lapra tett az argentin játékos…..
A hírek szerint a Juventusnak sikerült megegyezni Dušan Vlahović átigazolása ügyében, és a Fiorentina csatára megközelítőleg 70-75 millió euróért a Juventushoz igazolhat, de felmerül a kérdés, hogyan engedheti meg magának a klub ezt az átigazolási díjat, miután az elmúlt két évben bő 300 millió…..
Zolika1015 2022.01.26 09:26:51
A Juventus idén elhódította az Olasz Szuperkupát, így már bizonyosan nem marad trófea nélkül, de ma este hatalmas lépést tehet a győzelem felé egy másik sorozatban, az Olasz Kupában is. A zebramezesek múlt héten ugyan hamar hátrányba kerültek Milánóban, de Cristiano Ronaldo vezérletével 2:1-es…..
Zolika1015 2021.02.09 22:32:18
@steven.h: ennyi!
Köszönöm, hogy leírtad! Ez erről szól, nemcsak a gólszerzésről. Kőkemény csapatmunka és bizony CR is tud védekezni a maga módján!
A Ferencváros elleni hazai győzelemmel a Juventus bebiztosította helyét a Bajnokok Ligája legjobb tizenhat együttese között, azonban a csoportkör még nem ért véget, s a torinóiak még harcban lehetnek a csoportgyőzelemért, s szerda este a Dinamo Kijev csapatát fogadják az Allianz Stadiumban. Andrea…..
Ma ünnepli negyvenhatodik születésnapját a Juventus történetének többszörös csúcstartója, legfontosabb, legemlékezetesebb és legcsodálatosabb játékosa. Ezzel az összeállítással kívánunk Nagyon Boldog Születésnapot a Legendának! Isten éltessen, Alex!..
Zolika1015 2020.11.09 18:28:03
A Le10sport értesülései szerint a Juventus nyomon követi Pierre-Emerick Aubameyang helyzetét, hiszen a támadó az utolsó szezonját kezdi majd meg jelenlegi klubjánál, az Arsenalnál. Sokáig úgy tűnt, hogy az olasz csapatok közül az Inter az, amely érdeklődik a francia-gaboni játékos iránt,…..
Zolika1015 2020.06.26 15:47:01
@Dybali: Delpi0823 már le is írta a válaszomat, mielőtt elolvastam volna kérdésedet.:) 4-2-3-1-ben is jöhetne pl.
Aube
CR-Dybala-Kulu
Benta-Arthur
Mindenkinek lenne helye és ő be is rúgná elől nem úgy mint Higany! Gyorsaságáról nem is beszélve