Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elcsi84

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkezett a párbaj napja, tudatja velünk a cigány órakereskedőnek öltözött PuskásP, majd bekokainozott indián módjára artikulátlanul üvöltve rakja máglyára a féltve őrzött agysejtjeinket. De előtte egy kis öfi! Az utolsó éjszakára hálótársat kell választani az öreg HP Baxxternek. Bizony itt…..
elcsi84 2019.01.08 00:42:39
@bElannaTorres: Roli egy nagyon furcsa ember, csak eléggé szürke emellett. Szerencséje, hogy talált maga mellé két ilyen társat, mint Laci és Hunor. Nem véletlen, hogy Vakerát kirakta, vele szemben nem tudott érvényesülni.

Adrinal szexhiánya volt + tetszett neki Hunor + elmondta, hogy ki akarja csinálni Vakerát. Adta magát a helyzet.
elcsi84 2019.01.08 00:45:43
@csincsilla72: Szerintem nem érted, amit írok, szóval engedjük el :) Te nem látsz attól, hogy utálod Vakerát. Én meg láttam, amit láttam. Elég sok ilyet láttam már a munkám miatt.
De már korábban is leírtam: nem lesz kint folytatása. Viszont több volt, mint amit Hunor bevallott nekünk/többieknek/magának.
elcsi84 2019.01.08 00:46:23
  Sajnos elfeledkeztem róla, hogy mára programom van, így eléggé sietve kell összeraknom a tegnapi öfit, de azért nézzük meg, mi jutott mára: Anikó outfitje so 80’as évek, igencsak kimeríthették az ünnepek ezt a lányt, ha hagyta hogy Baukó Éva régi fodrásza vegye kezelésbe.…..
Péter fogad minket, és rettentő lelkes, mert ezen a héten az agyhalottak kapnak két pónilovat, hogy megtudják, mi az a felelősség, és Péternek már attól feláll, ha csak kimondja, hogy PÓNI, melyet az alább látható módon illusztrál...
Péter vezeti a mai párbajmozdonyt, és a felvezetőben természetesen máris szóba kerül a hét - mit a hét - a hónap! drámája, Csoki kiköltözött, ennek okairól Péter vagy nem lett tájékoztatava, vagy ő mást gondol minderről, mert ahogy ő fogalmaz, Csokit kizárták Zsu testi épségének veszélyeztetése…..
Éva jelentkezik ma este sokkos állapotban, zárlatos mikroporttal, így alig érteni, amit magához mérten összeszedetten mond, mégpedig, hogy Csokit kizárták a játékból, de lássuk hogy is történt. Kapcsolás a villába, Anikó jelenik meg a teleképen, mire Roli meglepettségét egy dikk-ben összegzi. Greg…..
Csaló, félrevezető, szélhámos, kókler, szemfényvesztő, becstelen, hantás, átverő, megtévesztő, simlis, füllentő, széltoló, svindler, lódító, ámító. Ennyi szinonimája van a szótár szerint a „hazug” jelzőnek, aminek ellenére ez az egy hangzik el az adásban, ez viszont…..
elcsi84 2018.12.23 02:13:17
@Hümmögő Hammogó: Nyilván. Csak sokat itt és más fórumokon kettős mércével mérnek.Ha x beszél valaki háta mögött vagy uszítja egyiket a másikra, az taktika, ha ezt egy másik teszi meg, akkor fujj. Ha ez mind első esetben férfi, második esetben nő - leosztásban valósul meg, akkor pláne.
elcsi84 2018.12.23 10:20:38
@Sanda.Ipse: Figyu, ez nem a "kivel szeretnék együtt élni?" műsor válogatója. Engem nem érdekel, ahogy Roli ül a kanapén és nem csinál semmit. Itt van a saját párbajának a hete, most se tud adásba kerülni, mert egyszerűen unalmas. Ami a hátba szúrást illeti: éjjel itt már ezzel kapcsolatban kibontakozott egy beszélgetés: nézd vissza ki szúrt hátba kit és mikor.
1. Roli rákötötte Radicsra a zöldet, majd utána rögtön mondta neki, hogy voltaképp nekik nincs is vitájuk. Sunnyogás és terelés
2. Era visszatérése után, az ősemberes hét legelső napján (biciklis veszekedés előtt) Roli odasúgta Hunornak, hogy Erát Renivel ki akarja vitetni párbajozni.
Ki szúrt hátba kit?
Szokás szerint egy félidőre visszaugrunk a kihívás előtti időszakra, azon belül a közösségi média hetének harmadik napjára, amikor Roli szembenéz minden nem teljesen pszichopata közszereplő rémálmával: kommenteket kell olvasnia magáról. A virtuális világra csupán az…..
Szerintem sixxnek szerettek volna kedveskedni a sztájlisztok, akik ma Anikót öltöztették, Led Zeppelines póló van rajta, mondjuk valószínűleg nem hivatalos zenekari póló, csak egy háundemes változat. Kedves gesztus, mindenesetre nem akarok sixx - azaz az öltözzünk változatosan csoport…..
Ez egy újabb olyan epizód volt, amikor a szerkesztők érezhetően kínok között vergődve vadászták ki azokat a jelenetsorokat az elmúlt nap eseményeiből, amikre valami cselekményre távolról emlékeztető dolog felfűzhető. Én meg rájöttem, hogy eddig baromira el voltam kényeztetve a VV9 nekem jutott…..
elcsi84 2018.12.15 23:58:51
@ibsen: olyannyira jó szövetséges, hogy Greggel és Zsuzsával jól meg is beszélték a nyugiban, hogy amúgy nem bíznak Adriban.
A villalakók még nem sejtik, hogy hamarosan békaemberekkel fognak találkozni, akarom mondani, hogy vasárnap nemcsak párbaj, hanem újabb kiválasztás is lesz. Így valószínű, hogy a következő mártírjelöltnek már nem marad ideje magára rakatni a jeleket, ehelyett (te jó ég!),…..
elcsi84 2018.12.15 00:16:20
@ibsen: Ritka undorító, hogy még Hunor is beállni látszik ebbe a sorba
elcsi84 2018.12.15 00:42:56
@Adamadam: Hát kinek mi a szerethető.Nekem Csoki soha nem volt szerethető. Nagyképű díszmajom, aki elhiszi, hogy ő a császár.
Erát azért tudom jobban elviselni, mert legalább a szemébe mondja mindenkinek a véleményét. A híres-neves egykori szövetségesei nem teszik. Mindkettővel szemben megfogalmazta ezt kritikaként, mindkettő vérig is sértődött. Most meg közösen akarják rárakni a jelet. Szép társaság.
elcsi84 2018.12.15 00:54:19
@Lynette21: Erára fogják, ezt mondták. Az őszinte Hunor is rábólintott azonnal
Peti túlgesztikulált bevezetője után Vivire ugrunk, aki rózsaszín, unikornisos köpenykében tájékoztatja Csokit, „mint fiú barátot” a pillanatnyi taktikai helyzetről. Aggódik, hogy a paranoiájával, valamint verbális nőbántalmazásával Mulder ügynök és Radics jellemvonásait a lehető legelőnytelenebbül…..
elcsi84 2018.12.10 23:55:03
@bElannaTorres: szerintem se volt bunkó ott Adri
Anikó lány a szomszédbólra fazonírozva fogad minket és a már jól begyakorolt drámai hangján mondja, hogy vége lesz az iskolahétnek. Mármint nekünk dráma, mert ha a foglalkoztatottak nem lesznek tematikailag rendezve, akkor nekünk megíróknak/nézőknek megint eljő a szarvilág. A kupola alatt viszont…..
elcsi84 2018.12.09 23:53:32
@,,: Semmi nem volt Era és Hunor között, így azt nem baszhatta el. Hunor az összes csajt megmászta már Vivin kívül
elcsi84 2018.12.10 00:04:32
@VV Erőlegény: Nem láttam még itt, hogy bárki védte volna a "taktikáját", ami amúgy Csoki esetében nem taktika szerintem. A többit meg már akkor eltolta, amikor visszajött és elszállt magától. Most már arra kell játszania, hogy nagyrészt mindenkivel jóban legyen, úgy max kihívott lehet.
Szolgálati közleménnyel kezdjük, a hangtechnikus/keverőpultos kollégának üzenjük, hogy legyen már észnél, mert már ezredjére hangosabb a zene, mint a zombik hörgése. Csoki-Krisz éjjeli vivis sztoriját nem lehetett hallani, mert valaki csutkára húzta az aláfestő zenét. Lehet…..
elcsi84 2018.12.09 00:19:09
@ibsen: Ha meg is beszélték, nekünk elfelejtették megmutatni. Itt szerintem amúgy Roli a hunyó, ő kavarja a szart, ne úgy adta tovább az infokat Hunornak, ahogy azok történtek.
elcsi84 2018.12.09 00:20:13
@oh..my.....: Gyakorlatilag ezekből alig mutatnak valamit. Az egész asztalos történet furcsa volt.