Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bev

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anglia egyik legcsodálatosabb rezidenciáját eddig csak a kiváltságosok láthatták belülről - most viszont a nagyközönség is megcsodálhatja, ugyanis hotelt csináltak belőle!  London belvárosától csaknem 3 órás autóútra (M1, A1) északra található, Grantham és Notthingham kis városa mellett ez a szemet…..
Örülünk, Vincent? Brexit Day One 2020.02.01 15:45:49
         A hatvanas években Morecambe volt Észak-Anglia Riviérája. A yorkshire-i bányászok, a bradfordi munkások idejártak nyaralni, a pályaudvartól pár méterre volt a tengerpart. Aztán bezártak a bányák, a malmok, a kohók, a munkásosztály maradéka a Kazinczy utcában vagy Mallorcán issza meg a…..
Bev 2020.02.03 00:23:44
@Shanarey: "S a legviccesebb, az hogy a kelet EU csaj az kellene neki, mert az nem éppen csepp alakú, mint az átlag brit nő, a tanulatlanabb fajtából." Nem baj, majd a Brexit után is meglesz nekik az utánpótlás, csak legfeljebb nem a kelet-európai, hanem az általuk eddig is nagyon kedvelt kelet-ázsiai, főleg kínai fajtából.
Noha első ránézésre csak egy újabb fejezet a brit uralkodói család szappanoperájában, a Harry herceg és (főleg) Meghan hercegné körüli botránynak súlyos üzenete van az Egyesült Királyságban élő határátkelők, így a magyarok számára is...
Bev 2020.01.20 06:30:24
@Szaktanár: igazad van, tudom én, hogy nem rajonganak értük, de valahogy az ő beözönlésük ellen soha nem léptek fel ilyen elszántan és látványosan , mint a kelet-európaiak ellen. Sőt velük eljátsszák a nagy befogadó, toleráns kultúrnépet. Nevetséges pojácák, remélem, pofára esnek a brexitjükkel!
„Na, ne! Tuti, hogy nekem jön! Csak figyel! Ez nem! A jó istenit neki!” Gyorsan rükvercbe teszem a sebességváltót és a gázra taposok. Az utolsó pillanatban tolatok hátra, egy centin múlik, hogy nem jön nekem. Egy ötvenes, holt nyugodt nőről van szó, aki a bevásárlóközpont egyik parkolóhelyéről…..
Bev 2018.12.08 15:31:52
@Első mohikán: Sem feminista, sem babakocsitologató nem vagyok. De maga egy szűklátókörű hímsoviniszta. Ja, amúgy a maga véleménye sem érdelkel engem, csak szimplán minden nő számára sértő és felháborító.
Bev 2018.12.08 15:33:41
@Az Ellenálló: Majd ha hetven éves lesz, szeretném újra hallani a véleményét! Érdekes lenne!