Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Natural

0 bejegyzést írt és 414 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt napokban a kétharmados parlamenti többséggel rendelkező FIDESZ-KDNP szövetség minden korábbi tempót meghaladva kezdett neki a jogalkotási munkának. Hagyjuk most, hogy a jogalkotási munka dandárját a legtöbb demokratikus országban általában igazságügy-minisztériumok képzett kodifikátorai…..
Natural 2010.05.20 16:02:01
@neeskens: Megvan a szabad akarat. Szabad akaratomból kijelentem egy különös kegyetlenségből elkövetett akármi után, hogy isten akarta, ő irányított.
"Kisfiam, tudod azért nem hozott a télapó csokit, mert isten így akarta."
"Tudod kisfiam azért iszik apa, és azért nem dolgozik szorgosan, mert isten így akarta."
Azért van istenre, szent koronára felesküdő nyilasbarbi a parlamentben, mert a szeretet hatalma meggyőzte istent, hogy ruházza fel a nyilasokat eme dicső törvényhozó joggal.
Isten nevében cselekedni a felelősség áthárítása másra. Szabad akaratomból átsöpröm a szart isten portájára.
Natural 2010.05.20 16:28:31
@onlame: Azon vitázunk, hogy az kap megkülönböztetett jelzést, az használhat megkülönböztető jelzést, aki fel van ruházva egyéb, az átlagtól eltérő joggal: rendőrbácsi, tűzoltó, tudod szirénázik, és le kell húzódni, mert neki van joga az elsőbbségre.
Éppen az a baj a törvénnyel, hogy megkülönböztet istenben hívő és nem hívőt.
Magyar állampolgár(részhalmaz) eleme ember(halmaz) halmaz. Képviselő(részhalmaz), eleme magyar állampolgár(halmaz).
Engem azért aggaszt mert a következő lépés ez:
Képviselő(halmaz) eleme Hívő keresztény képviselő(részhalmaz+jog? vagy mi????)
Egyszerű matek, nincs részhalmaz, kikérem megamnek, főképp hívő részhalmaz
Egy kellemes februári éjszakának indult, aztán megjelent egy halom rendőr, lelőtték két kutyáját a hétéves gyereke szeme láttára, őt meg a falhoz szorították. A kommandósok csekély mennyiségű füvet találtak, ami csak vétségnek számít Missouriban, úgyhogy bónuszként a…..
Úgy látszik nem csak a Margitszigetre rendelt rendőrök akciója volt a füvesek basztatása, hanem központilag szervezett jelenségről van szó. A jó érzéssel a Kenderpiknikkel egy napra szervezett fóti ska+reggae partit ha lehet, még jobban szétkúrták a zsaruk. JahNkie…..
Natural 2010.05.11 11:19:03
@K3!uS: Ott a baj a rendőrrel, hogy budapesten most is vannak olyan helyek, ahol minden este cigány, és nem cigány kölykök hada vásárol minden este 100-200 db extazi tabellát, és ugyanitt a koksz pora lepi a wc ülőkét, azaz kb 20-50 gramm kokaint vásárolnak a diszkó látogatói.
Miért nem itt keresi a rendőrünk a dealert?
A fű a szegények drogja, otthon termeli a magyar, önellátó az ország, kicsi a gazdasági kára még így is illegalitásban.
Ezzel szemben az úri helyeken napi szinten milliós tételek fordulnak meg szintetikában és kokainban.
Szerintem a razziázóknak ott kellene hősködni, de nem teszik, mert kimennek és párszáz ezer forintért cserébe hónapokra elfelejtik hogy ott mi történik.

A pénz, legyen az védelmi, kenő, vagy bármilyen, fölérendelt viszonyban van az egészséggel, a fiatalok védelmével szemben.
Natural 2010.05.11 11:27:35
@belvárosi jampi: Nem értelek ne haragudj :(
Idén is lesz Nagy Marihuánapiknik a Margitszigeten, május 9.-án vasárnap 4-től. A Kendermag Egyesület szerint Dr Dermot, DJ Slicz + Vektor, Irie I live + Busa Pista, Love Alliance Sound, Jr Brown, Singas Project és Kardos Hováth János + KENEDI a zenei felhozatal. Aki látja, adja át,…..
A betiltott Magyar Gárda alapító elnöke Vona Gábor. Ugyanaz a Vona Gábor, aki a Jobbik nevű politikai pártnak is az elnöke. Ennek ellenére úgy tűnik, Vonának egyre nehezebb feladat az időközben politikailag is önjáróvá lett szerveztet uralni. Az első nagy konfliktus a szervezet…..
Natural 2010.04.01 15:49:24
@Sir Kommentor: Na várjunkcsak én itt egy anoním kommentátor fröcsögő vagyok.
Azzal lehet viccelni, hogy két kereskedelmi médiát a földbe döngölünk? mindezt hivatalosan, nagy nyilvánosság előtt?
Vagy azzal, hogy elköttetik a cigány anyákat? vagy azzal hogy zsidókat a dunába, királyandrást utána? Nem én írtam, hanem a nyilasbarbie, meg a félcigány vona
A gyógykendershopok robbanásszerű burjánzását végre a South Park is feldolgozta. Cartman teljesen kiakad, hogy a környék egyetlen KFC-je helyén már csak füvet árulnak. Randynek azonban csak receptre akarnak eladni, így kénytelen valami gyorsan kialakuló betegség után nézni. Az…..
Natural 2010.04.01 15:58:25
Tudjátok a királyokat a középkorban almával a kézben ábrázolták, ma gyeppel( kepviselofunky.blog.hu/2010/03/18/vegre_egy_jofej_jobbikos ). Ez a presztizs, vagy sznobság kérdés húzódik meg a mértéktelen, nem felkészült társadalom elméletében, ami nem igaz. Az a király, akinek jut a tiltott gyümölcsből. Ha mindenki hozzáférhet, akkor a lószart nem fog senkit érdekelni a kender, mert nem luxus. Minnél jobban akadályozzuk, annál nagyobb dolog lesz szívni, annál menőbb a fogyasztás.
A Jobbik politikai sikerének záloga: saját politikusai. A Jobbik ugyanis azért kap bizalmat szavazóitól, mert jobbnak és különbnek látják őket a többi politikusnál. (Fotó: Index) Az elmúlt hónapban a Jobbik számos politikusa kellemetlen helyzetbe került rendezetlen magánélete,…..
Natural 2010.03.29 14:17:22
@Pipas: Engem sem értessz pajti:
Ádegy: Engem félkegyelműek gyülekezete sem ideológiai, sem vallási sem egyéb fanatizmusból ne fenyegessen! Kikérem magamnak!
Tudod megvan a kapcsolati tőkém, én az iwiw adatbázist tervezőnek, mint a kuruc-hatelemislúzereknek hiszek.
Ádkettő: Nagymagyarul: Karddal vész ki karddal él: Ha a te szedettvetett devi csapatod azt választotta hogy éltében szenté avatja magát, akkor ne siránkozzon, ha minden esetben, amikor maga felé hajlik a keze, lefotózzák, és kigúnyolják.
Ádhárom: Azt a köpködő retorikát(kardot) amit behoztatok a politikába fogadjátok el, és álljatok elé, ne rohangáljatok és ne hazudozzatok összevissza. Kemény fasza gyerekek, hol a bátorság. (Az álljon radikálisnak aki nem buzul. )
Mosdatni a szerecsent lehet végtelenségig, a hitel odavan, csak a fent említett egyének aggszűz kiscsaj, kidobó, ekegyurka..stb Szóval azok, akikhez nem ér el a net, azokat próbáld ámítani, nálam, bármennyire is elfogadó vagyok a másikkal, mássággal, de egyszerre a kordonon belül-és kivül lenni nehéz dolog. Szóval vagy buzernyák, vagy gárdista, vagy keresztény vagy pornószinésznő, tőlem lehet bármelyik, de csak az egyik.
Azt mondták az öregek a cigány és a patkány az egyetlen aki a saját fajtáját kikezdi, márpedig most úgy tűnik a kordon mindkét oldalán nemzeti radikálisok tenyésznek.
Hadd kérdezzek: Az evolúciós rendszerben hová sorolnád a radikális jobboldalt?
-Cigány?
-Patkány?
Natural 2010.03.29 15:28:24
@Egregor: Félre értettél: kistelepülés, mindenki mindenkit ismer. Telik múlik az idő, és kipattannak országosan a hírek hogy van egy menetelő, valamikori munkásőrség ideológiájával azonosuló, és hasonló módszerekkel dolgozó párt(Azért azonos mert pártnak hadsereg 89-óta alkotmányellenes lsd:négyigenes szav.). Helyi szinten megjelennek a mellénykések, hogy-hogynem a kopogtatót, a szent igét kik hirdetik: olyan emberek, akiket a helyi közösség nem éleslátásáról, szakmai előmenetelről, tiszta szívéről, vagy egyéb magasztalható emberi tulajdonságáról ismerték. Egytől egyik balhés a társadalomba beilleszkedni nem tudó tagok alkotják.
A felmérés nem reprezentatív, de mondj egy okot, hogy miért akarna valaki leszámolni, dunába dobni, felkoncolni, sóval behinteni, blablabla....?
Miért választ valaki antidemokratikus eszközöket a hatalom gyakorlására:
1 deviáns, hatalom-és uralkodási vágy hajtja, aminek oka lehet a gyermekkori trauma, vagy a nevelőszülő aberrált szexuális viselkedése.
2 lúzer, szakmai dilettanciájából így akar feljebb kerülni a létrán
3 fogalma sincs a demokráciáról, ezt nevezem hatelemisnek

Önkényuralomra értelmes ember akkor sem vágyik, ha a politikusi elit ellopja az egész országot. Szerintem inkább szétlopott demokráciában, mint gazdag diktatúrában .....
Natural 2010.03.29 20:48:18
@sigmase7en: Jómondod Tezsvír:)
A politizálás példamutásról , fegyelemről és nem hordón kiabálásról szól.
Az a gárdista vesse rám az első követ, akiben nincs egy vonóval. Vagy az a jobbikos akinek nem csörgedezik az ereiben a vadkacsavér:D
Mit ígérnek a pártok a drogpolitika terén? Míg a 90-es évek végén a drog még kedvelt választási kampánytéma volt, ma ez már nincs így. Ez egyrészt szerencsés, mivel visszaszorult a demagógia, másrészt viszont sajnálatos, mert nem ad lehetőséget a drogpolitikáról folytatott értelmes és józan…..
Natural 2010.03.26 15:12:29
@Publius Decius Mus: Szent és erkölcsös embernek tűnsz, lehet igaz, bár a nemzeti oldalon potyognak a rostán mostanság a magadfajta tiszta lelkiismeretek. De kérdem én, ha ennyire működne a tiltás, akkor arra adj választ kérlek, hogy miért volt az usában a tiltás idején trend az, hogy 3 év alkoholizálás után a fogyasztók fele megvakult, és senki nem érte meg az ötödik szeszes évet?
A válasz egyszerű: Amit tiltanak azt csempészni kell, tömöríteni, eldugni, és nem kell foglalkozni a minőséggel.
Akkoriban az usában csak égetettszeszt árultak , annak az egyharmada is faszesz, metilalkohol volt. Hullott is a nép mint a légy.
Lehet ha az usa nem tiltja a kokaint, akkor nem is létezne ez a fajta koncentrátum?
A koka levél úgy létezne az életünkben mint ahogyan az ősi indiánok használták? rágcsálná a bolygó? vagy épp teát főznének belőle? Ami mellesleg nem addiktívabb a teánál, vagy a kávénál?
A tiltás hozza a veszélyes szereket ez ténykérdés.
Ha szakember világosítja fel a gyermeked, még mindig jobb választás, mintha brahiból órán a pad alól bizonytalan eredetű valamit szippantana az orrába.
Megjelent az LMP várvavárt programja (PDF, 228 oldal), amiben egész 3 mondat erejéig kitérnek a marihuána dekriminalizációjára: Dekriminalizálni kell a kannabisz származékokat fogyasztókat, mivel ha bűnözőként bánik velük a társadalom, azzal nem tudjuk a problémát a…..
Cs. Miklós sima bűnöző, saját bevallása szerint is 16 millió forintot rabolt össze benzinkutakból, bankfiókokból az elmúlt három évben. A családja sejtése szerint  azonban a rabolt pénzből a Jobbik óbudai kampányát támogatta. Így lehet, hogy mégsem sima bűnöző,…..
  Szávay István, a Jobbik nemzetpolitikai kabinetjének vezetője nem bírja az italt. Ennek ellenére szokott fogyasztani. Privát fotói alapján a radikálisok kiskőrösi jelöltje nem az a típusú easygoing egyéniség, mint a párt korábbi szóvivője, Király András, aki csak…..
Nem hittem, hogy Király András, lemondott Jobbik szóvivő füvezős és melegfelvonuláson bulizós képeit fokozni lehetne. Ahogy azonban a kuruc.infón megpróbálja maszatolni a kimagyarázhatatlant; az megfizethetetlen, bár a kuruc.info stílusa is felejthetetlen.Kuruc.info: A…..
Natural 2010.03.23 11:13:07
@Bobby Newmark: Látjátok ahelyett hogy vona gabri hozott vona a cigányoknak egy zsák kender magot, hogy legyen mit kapáljanak, inkább ígéretet tett, ha övé lesz a hatalom, akkor mindenkit leültet, aki nem tetováltatja a tarkójára a betyársereget.
Ezért mondom hogy hatalomvágy, és nem tenni akarás. A jobbik sem kenyeret oszt a cigánynak, vagy tart előadást a lopás, játékgépezés, munkakerülés társadalmi kárairól, inkább fel-s alá menetel, hogy gyakorlott uralkodója lehessen ennek a talpalattnyi földnek. Nem tesz javaslatot az eltorzult társadalom megjavítására, csak fényezi a seggét, amit annyira de annyira vágyik beletenni a nagy székbe. Persze jó dumával meglehet vezetni az összes vagyonőrt és festőmázolót, de mindenki látott már karón varjút.
Szerintem egy ennyire gyenge szellemi tőkével, és ilyen átlátszó moralitással felvértezett szittya sereg a parlamentben úgy jár mint a mesebeli holló, akinek sajt van a szájában, és örül magának a fa tetején. Arra jár a vörös, vagy narancs róka, beleköt és az első szóra kiesik a nagy magyarország alakú sajt a szájából. Szóval a jobbikot nagyon megszivatja a két nagypárt.
w A teleszart szentfazék 2010.03.19 04:30:00
Még le se ment a választás, és máris a jobbos ciklusok örökzöld poénján röhögünk: a teleszart szentfazékon. Vagyis azon, amikor valaki, aki amúgy féltéglával veri a mellét a kereszténységére, kurvára tököncsapja magát, pedig próbált úgy tenni, mint akinek nincs is.…..
Natural 2010.03.19 15:04:44
@Lord Kilburn: elhiheted hogy ebben az országban van annyi hülye fiatal, hogy a saját pártjuk fogja őket láncraverve bebörtönözni. Van, nekem is van olyan cimborám, aki havi 20-30 gramm füvet szív el(én havi 1-2 grammal beérem), és mégis motoros-jobbikos. Persze mikor próbáltam prezentálni neki, hogy ha ilyen hatalom lesz, és véletlen rátoppan a yard, akkor 10 évig fog rohadni egy cellában két anyagyilkos cigány kölyökkel a sitten, akkor sem értette mit beszélek. Sok hülye van ebben az országban, "Többen vannak mint gondolnád.:D" úristen komcsi lózungok potyognak a számból:D pfejj.
Natural 2010.03.19 16:09:56
tűcsere-automaták felállítása helyett miért ne lehetne közép- és főiskolások számára is elérhetővé tenni a DADA programot? /Szabóné Kocziha Tünde - Jobbik/ forrás:drogriporter.hu
Szabónét, a Sarkadi fideszes bagázs felvette a gimibe igazgatónak, pedig tudták mekkora lúzer, most kivágták, mert a tantestület kérte hogy takarítsák el a portáról, nem járt dolgozni, azt hazudta többek között hogy hasfájós a kisfia(a gyerek 24 éves:D)
Továbbá:
drogriporter.hu/jobbik
Ez mese a drogmentes világról, ilyenben már csak az oroszok és a kínaiak hisznek. Egy tuti: oroszországban több heroin fogy mint egész európában, a jobbik pedig éppen olyan idejétmúlt középkori politikát akar mint az oroszok. Mégegy: a drogmentes világban szentül hívő oroszoknál exponenciálisan nő a hiv fertőzöttek száma, amire az eu is felfigyelt.
íme: www.youtube.com/watch?v=olzt38UH42w&feature=player_embedded
Szerintem ha a szittyák hatalomra kerülnek, nem 100 hanem 1000 évet VONAtozunk vissza a múltba.
Tudományos érvek, és eredmények nélküli populista politika. Ez a jobbik
Natural 2010.03.19 16:29:15
@Lord Kilburn: RESPECT
Hisztérikus parádét csaptak a rendőrök hétfőn, amikor hazahozták Farkas Pétert Spanyolországból. Maszkos kommandósok hada kísérte az emberi életeket pusztán tekintetével veszélyeztető egykori olimpikont. Bár a bíróságról még lazán kisétált, az elmúlt évben jelentősen…..
Natural 2010.03.03 15:03:55
Elfogadom hogy mindenki érti a dolgát, de kéremszépen ne hülyézzük le egymást lépten-nyomon.
Ideológiai nyomor ami itt megy. Én nem állítom hogy alkesz az aki nem szív kendert, de engem ne fenyegessen egy hatelemis rendőr, bilincsben, ne vegyen el 3 spangli miatt 170 ezret 1999-ben a fidesz-törvény, és ne dumáljon állszent alkesz otthoni faszeszfőzde-lobbi párt, hogy mit kezdjek az egészségemmel, a szabadságommal. Engem ne fenyegessen senki börtönnel, mert én a drogos etetem az összes szigorpárti politikust. És mint fent soroltam, nekem nincs szükségem kertre, hogy megéljek, de sikerült tönkretegyék a legszebb éveim a törvény, társadalom szolgái. Kinek volt ebből haszna?
Nekem nem, és tudom, hogy annak a sok-sok fiatalnak, akik a jövőben a darutollal felszerelt pártok diadala alatt bekerülnek a tömlöcbe, szóval azoknak sem, és az otthon börtöntöltelék unokájukra váró nyugdíjasoknak sem.
Akkor miért van a drogtörvény?
-bevétel nincs
-bűnügyi költség van
-horribilis feketepiaci tőkeáramlás van
-vegzált munkaképes fiatalok vannak
Gazdasági szempontokat figyelve, nincs haszon.
Egészségesebb ettől a nemzet?
Mitől védjük a kíváncsi fiatalokat?
-a feketepiacon homokkal beszórt fűtől nem.
-ellenőrízhetetlen fehér poroktól nem
-a maffiától nem(hallottam ilyet, hogy fél pakk füvet kapott a gyerek, pofázott és két perc múlva a torkához nyomták a kést)
-túladagolástól, mérgezéstől nem.

AKKOR KÉRDEM ÉN: Mitől véd ez a 100 éves törvény???
Ródler Norbert, a a BRFK kábítószer-bűnözés elleni szolgálatának vezetője részletes, praktikus útmutatót adott ipari kendertermesztés felé kacsingatóknak. A tavaly összesen 32 leleplezett vietnámi ház nyomán kiadott BRFK-féle Kendertermesztési Tanácsadóból kiderül, nem…..
Pedig már minden milyen békés volt, mi? Aztán Los Angeles polgármestere leokézta a városházán múlt héten született törvényt, miszerint 45 nap múlva 70 darab coffeeshop  gyógyfűkimérés lehet max a városban. Azok sem lehetnek iskolák vagy templomok környékén, de még az is…..
Natural 2010.02.04 22:47:52
Eccer csak kidöglik a mai politikai elit:D
Nem akartam közönséges lenni, de ilyeneket nem olvas sem a ma parlamenten lévő sem az utcán masírozó politikai erő sem:
www.mindentudas.hu/freund/20041122drfreund.html

Ez a kisebbik baj. A nagyobbik hogy a nép, polgár, hazafi, istenfélő sem olvas, akkor az legalább mondaná a parlamentben alvó politikusnak. EZ A BAJ .
Kenderzsupp A 70 grammos joint 2010.02.04 16:20:00
Hogyan lehet egy házibulinyi drogost 5 perc alatt kezelni? Egy túlméretezett jointtal. A Kush.ca buliján a notóriusan 10 grammnál nagyobb cigiket tekerő Theweedguy ezuttal egy 70,5 grammos Bubba Kush-rakétát dobott össze. Az elpusztíthatatlan spanglival a drogfelszabadítási küzdelemben…..
Natural 2010.02.04 22:16:32
@Redmaster: Respect:D
De jót röhögtem..
Kenderzsupp Hasis = szex? 2010.02.03 10:40:00
Az internet mocsarából bányásztam elő nektek ezt a gyöngyszemet. Faludi Kálmán világcsavargó 1922-ben kiadott jelentése a hasis nevű szerről, ami a "legképtelenebb nemi vágyakat" képes elővarázsolni az emberből: Hasis... Már a neve is kábító. Hogy honnan hozták be…..
Natural 2010.02.04 13:37:04
Egy párt ideológiáját a támogató közösség formálja, hiszen nekik próbál megfelelni. @baliquez: Honnan gondolod, hogy egy párt akit ilyen agresszív dögöljönmeg bázis támogat az legalizálni fog?
Mire alapozod azt feltételezésed, hogy nem csak a prókátorok, de az azokat támogató darutollasok is kikupálódnak toleranciából elfogadásból együttélésből és szeretetből?
Elképzelhetőnek tartom, hogy a párt vezetésébe 2011-ben már beszélni is tudó emberek lesznek, de azt hogy a szavazók elérik ezt a szellemi egzisztenciát nehezen.
És azt tudjuk, egy párt akkor népszerű, stabil, ha szót ért a közönségével.
Natural 2010.02.04 14:15:10
@Bobby Newmark: Egyet értek, közösségi portálokon, ismerőseim között is csak azok azonosulnak a darutollal, akik hisznek az összeesküvés elméletekben. Ezekről azt mondták akkor: Jó kőműves lesz belőle, vagy ha tanul rendőr is lehet. És láss csodát, ma motorosok, biztonsági őrök mind. Ezek az emberek olyanok mint a 13 éves szűzkislányok. Nem látnak a pályán, de mindent elhisznek amit örömmel hallanak. Ezeket tinikoromban úgy dugtuk mint a lopott biciklit, egy szabály volt a sikerhez, azt mond neki amit hallani akar.....
Így kábul a Jobbik....
Vagy valami. Legalábbis az értelmetlen börtönbüntetés helyett pénzbírsággal lerendezett személyes használatú drogmennyiségek elérték az emberi fogyasztásra jellemző, mondhatni életszerű szintet: A január elsején életbe lépett szabályozás értelmében 15 gramm marihuána,…..
Natural 2010.01.05 10:09:39
beol.hu/bekes/kek-hirek-bulvar/itelotabla-elott-a-bekes-megyei-drogdilerek-279098
hm?
két évig etetik a két majmot, többet ezeknek sem lesz munkájuk.
Kész van az az állam teljesen, megszállták a rohadt drogosok. Az Oaksterdam Egyeteméről elhíresült Richard Lee most éppen azt találta ki, hogy 2010 novemberben megszavaztatja a fű helyi legalizációját. Ehhez állítólag bőven több mint a szükséges 434 ezer aláírást sikerült…..
Natural 2009.12.28 21:16:35
@Vincenzo90: Lenne kedved nekünk egy rövid írásos felsötétítő írást közölni a kender neurotranszmitterekre gyakorolt hatásáról? Agyműködésre, receptorokra kiterjedő elváltozás fiziológiájáról?
Milyen kutatási eredmények vannak kender mellett-ellen.
Nem foglalkozom agykutatással, de azért érdekel. Légy hiteles
Kenderzsupp Free Farkas Péter! 2009.12.27 16:20:00
Vo-vo-vo, most kaptuk a bréking telegrammot, hogy Farkas Pétert elfogták Andorrában. Mint az bizonyára közismert az exolimpikon több tucat óvodást falt fel a saját pincéjében élve, néhány ezer tő növénykével bukott meg 2004-ben. Harmadrangú vádlottként, bár sosem ismerte be a…..
Letartóztattak egy 16 éves gyereket Ohióban füvezésért, aki egy Bibliából kitépett oldalba tekerte be a zöldséget. A srácot az anyja nyomta fel, amikor nem találta a Tízparancsolatot, talált viszont egy füves pakkot az éjjeliszekrényén, illetve látta is, amikor szívott. Hát…..
Pegamento az a módszertan és kötő szoftver ami lehetővé teszi, hogy a tesztelés teljesen automatizált legyen. Ez a rendszer a GreenPepper, SOAPui és a jövőben reményeink szerint más szoftvereket is összeköt, így a Confluence web oldalról lehet elindítani további programozás…..
Natural 2009.10.13 16:35:54