Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alteryx

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mike Krack az Aston Martin csapatfőnöke szerint többen is lemásolhatják az új hátsószárnyukat az októberben megrendezésre kerülő Szingapúri nagydíjra. A brit istálló innovatív hátsószárny megoldását már láthattuk a Hungaroringen, ahol a maximális leszorítóerőre volt szükség. Továbbá az év második…..
A 7x világbajnok brit pilóta elárulta, hazudnia kellett a piercingjeiről, mert tele volt a hócipője a témát illetően. Mint ismert, az idei szezonban mindig is beszédtéma volt az ékszerviselésével kapcsolatos szabályok tömkelege. Ez több versenyzőt is idegesített, köztük a brit, közismerten is…..
A Milton Keynesi istálló újabb fontos lépést tett a felé, hogy 2026-tól bevezetésre kerülő szabványmódosítások alapján elkészítsék a saját Forma 1-es motorerőforrásukat. Ez azért is komoly előrehaladás az energiaitalosoknál, mert bár 2005 óta jelen vannak a száguldó cirkuszban, de mindig külső…..
Attól függetlenül, hogy a Red Bull partnerséget kötött a Porsche autógyártóval, az energiaitalosok ragaszkodnak ahhoz, hogy továbbra is Red Bull néven fusson a csapat. A Porsche 50%-os résztulajdont kaphat a Red Bull Technology cégben, és legfeljebb 10 évig terveznek az energiaitalosokkal. Több…..
Annak ellenére, hogy a rutinos ausztrál pilóta jelenleg meglepően gyengén teljesít a McLaren színeiben az ESPN információi szerint 4 különböző csapat is bejelentkezett érte. Bár a csapat ügyvezetője Zak Brown úgy nyilatkozott, hogy szerződése alapján 2023-ban is velük maradhat, de vannak opciók…..
Miután a 4x világbajnok pilóta Sebastian Vettel bejelentette, hogy az idény végén visszavonul a száguldó cirkuszból, sorra jöttek a találgatások, hogy vajon ki lesz Lance Stroll mellett az Aston Martin Forma 1-es csapatában. Talán senki se számított arra, hogy pár nap múlva hivatalosan is a 2x…..
Mára biztossá vált, hogy a Ferrari nem azért sikertelen, mert rossz lenne az autó, vagy esetleg a pilótákkal lenne probléma. A problémák gyökereit a csapat stratégiáiban kell keresni. A vasárnapi futamon a rajthelyeket látva a Ferrarinak mondhatni egy nagyon könnyű dolga volt, mivel a rivális Red…..