Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lokki

5 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, akkor tehát megkezdődött az iWiW átalakulása. Az első felvonásban két dolog változik. Az egyik a dizájnt érinti. Mint korábban már írtunk róla, a ráncfelvarrással a közösségi szájt régi adósságát törleszti: a sokéves, megfáradt dizájn kap most…..
lokki 2009.04.16 09:15:51
@yarisugi: szerintem egyértelmű: erre az évre pont Hírbehozó jósolta valamelyik nap, hogy a facebook magyar közössége meghaladja majd a 200 ezret. tudom, iwiwjez képest nem sok, de a trend jellemző.
érdemes lenne statot látni, hogy mennyi az iwiw-en eltöltött átlagos session idő és mennyi máshol, facebookon, myspace-en. nem tudom, nem láttam ilyet, de szerintem az iwiwen viszonylag alacsony. ide csak célirányosan jönnek a felhasználók (legalábbbis én elég sok ilyet ismerek), azaz kaptak egy üzenetet, valaki ismerősnek jelölte őket, stb. számomra ez így nem közösségi oldal, hiszen nem tudok semmit tenni. ezen remélhetőleg változtat, ha végre sok év után tényleg lesznek app-ok, bár ezt is ígérik már mióta...
szóval szerintem ha el nem is megy sok felhasználó,, de párhuzamosan biztosan elkezdenek használni maást is
lokki 2009.04.16 10:03:32
@yarisugi: igazad van, nem is az átlag felhasználóról beszélek, hanem azokról, akik valóban közösségi funkciókat szeretnének. eddig tartott a türelem. nálam legalábbis tavally elfogyott, akkor költöztem át a FB-ra és meg kell mondjam, nem vágyom vissza az iwiwre...
azzal vitatkoznék, hogy a FB valaha is userszámban megelőzné az iwiw-et, de egy aktív közösséget, a core-magot elveszíti a "magyar citrom"...
lokki 2009.04.16 12:26:10
@Asszem: ott a pont ->

"az iwiw robbanását szerintem 90%-ban a képek okozták, és a facebook ebben kenterbe veri a wiwet, ha a 'picsamutogatós' userek erre rájönnek, akkor atomrobbanás lesz :D"
Nekünk Commodore 64-ünk volt, azt hiszem Ausztriából hozták a szüleim. A kazettás verzió volt, és nagyon irigyeltem azokat a barátaimat, akiknek floppyjuk is volt. Volt egy úgynevezett Turbó kiegészítője is, ezzel gyorsabb volt. Először a kicsi fekete-fehér Junoszty tévén…..
napimenza Menza reopen 2008.10.02 15:12:00
Bocs, de ellustultam.Amióta nem írtam, történt egy-két változás itt a menzán. A kaja nem lett több, sőt. Az árak a nagy jólét miatt egy kicsit emelkedtek, ezzel párhuzamosan az adagok kicsit csökkentek, de szerintem ebben semmi meglepő nincs ebben az országban.Pozitív…..
napimenza Nevezéktan 2008.05.07 13:23:00
Announced&Fact:GombakérmlevesPulykamell sült zöldséggelKastélyburgonyaA mai nap az elnevezések és a mennyiség bűvkörében telt.Meglepő módon, ma nem Szilárd hanem Szultán kolléga került a szopóágra, miután 8-10 szem Kastélyburgonyával örvendeztette őt meg a szép…..
Announced:ParadicsomlevesGrillezett pulykamellBurgonyapüréFact:ParadicsomlevesGrillezett pulykamellValamilyen rizsNaná, hogy ma sem sikerült 650.-ért azt adni, amit kiírtak, de legalább most pozitív irányba történt az átverés. Az úgynevezett burgonyapüré ugyanis még nyomokban sem…..
napimenza Zsírtészta foreva 2008.05.05 12:31:00
Announced:TojáslevesRántott csirkemellPetrezselymes rizsFact:TojáslevesRántott csirkemellRizsMegjegyzés:A mai nap egészen tűrhető volt. A hangsúly az egészen tűrhetőn van persze.A hús valószínűleg csirke volt, bár ki tudja, az 1 mm-es vastagságtól lehetett akár rozsomák is.A…..
napimenza Opening 2008.04.30 13:48:57
Na haladjunk!Napimenü kiírva:Gomba(k)rémlevesPárizsi pulykamellKockaburgonyaTény:Gomba(k)rémlevesPárizsi pulykamell - nyomokban pulykát tartalmaz, panír nyersRizs, két szem sárgarépával.Nem, mintha az a 80 forint számítana, amivel a rizs jegyzett ára alatta marad krumplinak, de ez…..
Olvasóink jelezték, hogy röpke 5 hónap késéssel ugyan, de végre a Gmail magyar interfészét használók is színezhetik a címkéket. (A befrissülés itt is folyamatos, tehát ne ijedjen meg, akinek még nem látszik a színpaletta.) Az angol interfész még december elején kezdett el…..
Tragikus hirtelenséggel meghalt Figula Mihály. Az Alkoholista információi szerint tegnap lett rosszul a borász, megműtötték, de nem tudták megmenteni az életét. A balatoni–balatonfüredi–csopaki minőségi borászkodás újrateremtője ötvenhat évet élt.Figula Mihály…..