Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elek-kelek

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ROFL-net Hát ez is szívás... 2008.08.21 10:33:00
 ..
Elek-kelek 2008.08.21 11:00:58
Valahogy ez is kimaradt nekem, amikor anno végigvittem a San Andreast. Küldte: draglide..
Elek-kelek 2008.08.19 21:17:54
Lennox újra bebizonítja, hogy vágási technikája veszettül nem semmi! Köszönöm neki!  ..
Nagyon frissen itt a "Református Ifjúsági Magazin" mai epizódja. Nem volt semmi. És az M1 mégis mit képzel, hogy 5 perccel később kezdi a műsort, mint ahogy azt ígérte??? Tűkön ültem már!   CSAK AKKOR OLVASD, HA MÁR LÁTTAD: Először is, ahhoz képest, hogy…..
Elek-kelek 2008.08.05 15:26:31
Megint igen nagy megtiszteltetés egy ilyen! Nagyon nagyon köszönöm "valaki82"-nek, hogy fáradozott egy átalakított Doom verzió megalkotásával. Itt egy kis betekintés a Bétás változatba, csak hogy tudjátok, nagyjából mi várhat rátok.  Játék letölthető itt 10…..
Itt a Református Ijfúsági Magazin mai epizódja! Mint mindig, most is egy mérföldkő a szórakoztatóiparban.   AKKOR OLVASD, HA LÁTTAD: Lehet, hogy múltkor lebecsültem a Petit? Állandóan új csaja van! Sexmachine öcsém! Peti barátnőjének még mindig nincs…..
Múltkor hiába kerestem, valahogy nem találtam meg, azonban "chuB" belinkelte. Hölgyeim és uraim, az eddigi összes Református Ifjúsági Magazin megtekinthető itt! Holnap délelőtt is lesz új epizód, amely hétfőn itt is fennt lesz! Talán már vasárnap is. BOTRÁNY: A július…..
Reactor elment 1-2 hét szabadságra, de azt mondta, hogy addig is dolgozik a laptoppal :)..
Rossz PC Juniorok Szavazás 2008.07.09 10:13:00
Az Othala és Senshi Inoue által vezetett othala-senshi.blog.hu ismét asegítségeteket kéri, hogy milyen játék kerüljön bemutatásra. Ha ti is szeretnétek kivenni magatokat a "munkából" akkor nincs mit tenni, csak megnézni ezt a videót ami felkínál 5 játékot és…..
Először is, annyira snassz már, hogy mindig ilyenkor jönnek elő a dublőrjeim, azt beszélik a nagy szart. Ne dőljetek be az ilyennek. Most jöttem csak haza, reggel írtam az utolsó kommentáromat. Az ál én-t bannoltam, már biztos van vagy a 6. ilyen nagyon vicces kölök. Amikor reggel…..
Rossz PC játékok sorozat ?! 2008.07.05 11:13:00
Nem tudnám jobban kifejezni, éppen ezért egy youtube-os kommentárt idézek: Igazából nem tudom mit látok, de marhára tetszik :D (vanyliababy) A színeket elnézve nem is lehetne jobb napon kirakni, mint ma...  Készítette: cyrax76  ..
Tökre örülök, hogy végre valahára valamiféle kapcsolatot sikerült kialakítani a legendás forgalmazóval. A kommentek közé írt a kedves ügyintéző egy kommentárt, ha valaki nem olvasta volna, itt a szöveg.Azt hiszem ideje kicsit helyrerakni a dolgokat, mivel lassacskán valamiféle…..
"Nfbg" két érdekes dolgot vágott össze a GTA San Andreasból. Az első jelenethez nem fűznék hozzá semmit, a Stunt-Driverek kézikönyvének legutolsó fejezetének, legnehezebb trükkjét sikerült megvalósítania. Aztán a második jelenetnél: Mennyire okos dolog egy lámpa elé…..