Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csokelaci5

54 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Joan Laporta, az FC Barcelona elnöke a katalán TV3 televízió 'Revolució 4.0' című műsorában beszélt a klub alappiléreiről, az elnökválasztásról, a második elnöki regnálásától várt eredményekről, de azt is elmondta, hogy szerint a jövőben női elnöke is lehet a Barcelonának. A Barcelona…..
Az FC Barcelona frissen megválasztott elnöke, Joan Laporta előtt rendkívül sok fontos feladat áll, de kétségtelen, hogy a szakember legfontosabb teendője a Lionel Messivel való hosszabbítás lesz. Az ’El Confidencial’ tudósításai szerint most kiszivárgott Laporta ajánlata, amellyel a katalán…..
A Barcelona együttese holnap este a Real Sociedad alakulatával csap össze a Spanyol Szuperkupa elődöntőjében. A találkozót megelőző sajtótájékoztatón Ronald Koeman és Frenkie de Jong képviselte a katalánokat.   Habár a „gránátvörös-kékek” az elmúlt időszakban igen meggyőzően teljesítenek – múlt…..
Joan Laporta, a Barcelona elnökjelöltje a Goal.com újságírójának adott exkluzív interjút az katalánok elnökválasztását megelőzően. A beszélgetés során a „gránátvörös-kékek” korábbi elnöke kitért a kampányának részleteire, a közelgő választással kapcsolatos előérzeteire, és a csapat legnagyobb…..
Miután az FC Barcelona 0-4 arányban legyőzte a Granadát a spanyol bajnokságban, a mérkőzésen duplázó Antoine Griezmann boldogan válaszolt az újságírók kérdéseire. A francia szélső már 7 mérkőzés óta nem tudott betalálni az ellenfelek hálójába, a bajnokság 18. fordulójában azonban két gólt is tudott…..
Az FC Barcelona szombaton 0-4-es győzelmet aratott a Granda otthonában a spanyol bajnokság 18. fordulójában. A mérkőzést követően Ronald Koeman elégedettségét fejezte ki csapata teljesítménye kapcsán. A héten három mérkőzést játszottunk, és mindegyiket megnyertük. Ez egy nagyszerű dolog. Korábban…..
A Barcelona vezetőedzője, Ronald Koeman már régóta úgy érzi, hogy a klubnak erősítenie kellene a januári átigazolási időszakban. A holland még nem mondta el kiket látna szívesen csapatában, de pénteken ismét elmondta, új játékosokra van szükség. Az lenne az ideális, ha mihamarabb meg lehetne…..
Az FC Barcelona elnökjelöltje, Víctor Font bemutatta gazdasági projektjét, melynek legfőbb célja, hogy a katalán klub 2026-ban 1,5 milliárd eurós bevételhez jusson. A ,,Sí al Futur” vezetője elmondta, hogy zseniális szakmai tervvel álltak elő: A csőd, a kudarc veszélye fenyeget bennünket. Van…..
Miután Xavi Hernández jelenlegi csapata, az Al-Saad 4-1 arányban legyőzte a rivális Al-Rayyan együttesét ezzel pedig bekerült a katari kupa fináléjába, Xavi a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón többek között a jelenlegi helyzetéről is beszélt. Mint ismeretes, Ernesto Valverde már fél lábbal elhagyta…..
Rivaldo véleménye szerint az Atlético Madrid elleni vereség a korábbi Bajnokok Ligája-kudarcokat idézte fel. A korábbi Barcelona játékos, Rivaldo erős kritikával illette Ernesto Valverdét a csapat Atlético Madrid ellen elszenvedett veresége okán. A brazil legenda szerint a katalánok vezetőedzője…..
Az FC Barcelona dominálta az elmúlt 10 esztendőt. Öröm, mágia, varázslat – ezen szavak tudják leginkább jellemezni azt, amit a klub adott nekünk. Mintha csak tegnap lett volna, mikor Lionel Messi elfektette Jérôme Boatenget a Bajnokok-Ligája elődöntőjében vagy mikor Xavi és Iniesta elkezdték uralni…..
Eric Abidal, az FC Barcelona sportigazgatója nemrég egy exkluzív interjút adott a ’SPORT’ napilapnak, melyben elmondta, sokkal mélyebb a keret, viszont a mentalitással igen nagy gondok vannak a klubnál. „Mi vagyunk a Barcelona, mindent meg kell nyernünk. Az összes trófeát el akarjuk hódítani, mivel…..
Csakúgy, mint a 2018-2019-es szezon kezdetén, Gerard Piqué idén is nehezen lendül formába. De milyen dolgok állhatnak a védő rossz teljesítménye mögött? A labdarúgók teljesítménye nem a tehetségen és a képességeken alapszik. Ha például technikailag zseniális labdarúgó vagy, viszont taktikailag egy…..
2003. november 16-án, vagyis napra pontosan 16 évvel ezelőtt a fiatal Lionel Messi egy Porto elleni barátságos mérkőzés során felállt a cserepadról, és debütált José Mourinho gárdája ellen. A találkozó az Estadio do Dragao stadion megnyitója alkalmából jött létre Portóban – a grandiózus stadion a…..
Analízis, melyben azt fogjuk kideríteni, hogy hogyan is lett Lionel Messi minden idők legjobbja, ha szabadrúgások értékesítéséről van szó. „Mikor Messi odaáll elvégezni egy szabadrúgást, mi már azon gondolkozunk, milyen lesz a gólöröme.” Ivan Rakitic Leo Messi a legjobb szabadrúgás-specialista…..
Gerard Piqué, az FC Barcelona jövendőbeli elnökjelöltje a Getafe elleni 0-2-es győzelmet követően rögtön az 'El Chiringuito' stúdiójába sietett, hogy elmondja, nehéz körülmények között kellett futballozniuk, a nap nagyon forró volt, és úgy tűnhet, a csapat még mindig krízisben szenved. A madridi…..
A katalán gigász, FC Barcelona együttese a Napoli csapata felett aratott győzelmével zárta az előszezonját a 2019-2020-as idény előtt: a LaLiga első fordulója már most érkezik, a Barça akkor az Athletic Clubbal fog összecsapni. Az előszezon során viszont volt néhány játékos, aki meglepte a…..
Arthur Melo elmondása szerint már sokkal jobb fizikai állapotban van az előző szezonhoz képest, ezt leginkább annak köszönheti, hogy már nyáron elkezdte az edzőtermi felkészülést. Az FC Barcelona brazil középpályása a csapat amerikai túrája során adott egy exkluzív interjút Ann Arbor…..
Úgy tűnik, az idei BL-döntős mentheti meg a brazilt. Angol és spanyol tudósítások szerint az FC Barcelona vezetősége eldöntötte, hogy kölcsönbe adja a klub brazil középpályását, Philippe Coutinhót. A tavaly igen gyenge formát nyújtó karmesterért az előzetes infók szerint több angol együttes is…..
Egy napon Lionel Messi távozni fog a Barcelonától. Depressziós gondolat, ugye? Akár karrierje végéig a katalánoknál fog futballozni, és egyklubos játékosként fog visszavonulni, akár visszatér nevelőegyesületéhez, a Newell’s Old Boys csapatához, Messi karriere az elkövetkezendő 4-5 évben a végéhez…..
  Minden Barcelona-rajongó számára igazi élmény látni Leo Messit a jól ismert 10-es mezben. Az argentin neve az évek alatt összefonódott ezen mezszámmal, így az összes Culé számára nagy évforduló a mai, ugyanis Messi napra pontosan 10 éve viseli a 10-es számú mezt. Mi úgy ünnepeljük meg ezt a…..
Az FC Barcelona középpályása, Ivan Rakitić egy sajtótájékoztató keretein belül elmondta terveit a jövőre nézve, és biztosított minden Barça szimpatizánst, hogy ha rajta múlik, nem fogja elhagyni a katalánokat. Nem könnyű mostanában a Ivan Rakitić élete, ugyanis Frenkie De Jong érkezésével egyre…..
Az előszezon mindig a nagy kérdés volt a szurkolók körében. Van aki szerint a fiatalok kell játszanak még akkor is, ha a klub elveszti a mérkőzéseket, és van aki úgy gondolja, ez is egy fontos mérkőzés, a Barça pedig meg kell nyerje, még akkor is, ha ehhez a teljes első csapatot kell a pályára…..
Samuel Umtiti, az FC Barcelona belsővédője, aki korábban a csapat meghatározó játékosa volt, már szeptember óta térdsérüléssel bajlódik, nem találja önmagát, helyét pedig a Sevilla csapatától érkező Clément Lenglet lassan átveszi. Ezek tudatában pedig fenn áll a kérdés: mi lesz veled, Umtiti? Nem…..
Ha valaki 2015-ben, mikor a Barcelona 3-1-re verte a Juventus csapatát, és ezzel megnyerte a Bajnokok Ligáját azt mondja, hogy 2019 nyarán, egy felkészülési mérkőzés keretein belül a Barcelona összecsap a Vissel Kobe-vel, amely Andrés Iniestával fog felállni, mindenki arcon röhögte volna... De most…..