Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k.g. (törölt)

8 bejegyzést írt és 227 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban futott be a Thor 2 (avagy pontos címén a Thor: The Dark World) hivatalos szinopszisa a Marveltől. Természetéből fakadóan spoileres, de igazán csak azoknak ajánlott kerülni, akik az előzeteseket sem tervezik megnézni. THOR: THE DARK WORLD continues the big-screen…..
Nemrég napvilágot látott a "kamu trailer", amit Rian Johnson a forgatókönyv megírása után vágott össze a Loopernek, hogy meggyőzze a film potenciális finanszírozóit annak eladhatóságáról. Természetesen ekkor még egy kockát sem forgattak le a Looperből, így más filmekből…..
comment:com Szuperhős kerestetik 2012.09.07 15:57:24
Léteznek szuperhősök? Mármint olyanok, akiknek szuperképességei vannak, nem olyanok, akik színes harisnyában, maszkban, asztalterítőt a hátukra kanyarítva veretik péppé saját magukat a bűn elleni harc jegyében. A Discovery ennek járt utána a Szuperhős születik című…..
„Az egy főre vetített statisztika semmit nem jelent, erre mindenki ráébredhet, aki megnézi a sorrendet. Ez az összevetés kicsiny, kisebbrendűségi érzéssel megáldott nemzetek mákonya.” – írja blogjában Mong Attila. Egy kicsiny, kisebbrendűségi érzéssel megáldott nemzet…..
k.g. (törölt) 2012.08.10 13:41:17
@Kandeláber: leszarom, hogy a strabag demokraták kit kiáltottak ki főkolomposnak 2006-ban, ott véleményem szerint a kormány provokátorai keltették a balhét. A futballhuligánok csapata ilyesmire fogékony csürhe, de magától képtelen a kezdeményezésre. Btw a sport társadalompolitikai eszközként való felhasználása nemcsak tananyag bizonyos egyetemeken, de az alkalmazásának lassan száz éves hagyományai vannak, durva, hogy mennyien nem veszik észre.
Jobbegyenes Gyurta Dani bűne 2012.08.02 17:15:14
Gyurta Dánielért egy ország izgult tegnap este. Sőt, egy egész nemzet határokon innen és túl is. A média is kivette a részét a hangulat fokozásából, a döntő előtti napon egymást váltották a képernyőn a barátok, családtagok, régi és jelenlegi sporttársak. Még a vele egy…..
Csak idő kérdése volt, mikor szólal meg valamelyik Terra Nova-szereplő, és küldi el az anyjába a Fox-ot. Nos, eddig kellett várni, Jason O'Mara a TCA-turné CBS-napján vett egy nagy levegőt, és ugyan a Vegas című sorozat panelében ült, de elmondta, mi a véleménye a Terra Nova…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.07.23 09:30:00
Ken Burns dokumentumfilmes rendező egy hétrészes minisorozattal jelentkezik a PBS-en. A címe The Roosevelts: An Intimate History. Egyre valószínűbb, hogy Mariah Carey lesz az Amercian Idol egyik új zsűritagja, bár 17 millió dolláros fizetéséből a Fox még faragna egy kicsit. Közben…..
k.g. (törölt) 2012.07.23 11:40:19
Egy rendes tévéfüggőnek nem feltétlenül az a legnagyobb élmény, ha Eva Longoria elmeséli neki, milyen nagyszerűen kijött a Született feleségek többi szereplőjével vagy az, amikor Michelle Borth arról beszél, milyen magasak a lakbérek Hawaii-n, hanem az, amikor a sorozatok…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.07.03 09:30:00
Az FX főnöke 2007-ben kapott egy pilotötletet, amit rövid habozás után visszadobott, Ted Langraf az EW.com-nak most elmagyarázta, miért nem kellett neki a sorozat: "Egy antihősről szólt, aki ráadásul faszi volt. Ekkor nálunk volt a Rescue Me, a Kés/alatt és a Kemény zsaruk is. Úgy…..
Modorosblog Az őszinte randi 2012.06.11 13:10:00
-Imádok kirándulni, táncolni, jókat főzni, elmerengeni a világ dolgain, bámulni a felkelő napot - én, ha megkérdezem valakitől, hogy hogy van, azt nem formalitásból teszem, hanem tényleg érdekel. (...) A személyes találkozás többet mond ezer szónál.Na itt álljunk meg,…..
Mindig reménykedünk és mindig csalódnunk kell. Pedig általában nagyon jó és olykor egészen különleges dalt küldünk hazánk képviseletében az Eurovíziós Dalfesztiválra. Azt sem lehet mondani, hogy nem próbálunk változtatni: volt egészen profi blues, nyálas diszkósláger, igazi…..
A J.P. morgan 2 milliárd dolláros bukást jelentett be a múlt héten.  A srácok hanyagok voltak, semmi különös. "A befektetésállomány kockázatosabbnak, ingadozóbbnak és kevésbé hatékonynak bizonyult, mint gondoltuk. Sok volt a hiba, a hanyagság és a téves…..
k.g. (törölt) 2012.05.23 13:49:23
@franc0: az opció a határidős ügyletek egy alfaja az öt alaptípusból (future, forward, swap, warrant a másik négy). Természetesen derivatív az opció is, de ha nem ezt a szót használjuk a "derivatives" fordításaként, akkor a "határidős ügylet" gyűjtőfogalmat ajánlott használni, "származtatott/származékos terméknek" sosem nevezzük, az csak a témához nem értők tükörfordítása. Ebből látszik, hogy a szerzőnek fingja sincs a pénzügyekről.
Geekblog Cabin in the Woods 2012.05.01 20:18:00
Az egész filmet le lehetne lőni egy névvel. Amint kimondanám, leírnám, máris érthető lenne ezen sorok olvasóinak jó kilencven százaléka számára, hogy miért történik meg mindaz a szörnyűség azzal az öt fiatal fiúval és lánnyal, amit Joss Whedon kioszt nekik.Az ilyenekről…..
Kezdjük a jó hírrel: a Fox a Fringe és a Dr. Csont berendelése után egy újabb drámát, a Touch-ot is bekérte újabb évadra, amin a pilot nézettsége alapján nem illik csodálkozni (12 millió néző, 3,9-es 18-49), bár az évad többi részében azért nem remekelt Kiefer Sutherland új…..
Subba Subba Karrier: Corvinus-Dubai 2012.05.10 10:31:00
hogy hogyan is kapcsolódnak? hhhmmm.... ..
k.g. (törölt) 2012.05.10 19:47:15
demagógia magasfokon... ez az egész csak egy figyelemfelkeltő buli-hirdetés, ha rákattint vki, ez a fb-esemény jön elő:

"TERMINAL Club Nights bemutatja: DUBAI PARTY
2012.05.10. CREOL (nyitott terasszal!!!) - Széchenyi tér 7-8 (régi Roosevelt tér)
Kapunyitás: 22:00 !!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Dubai jelmondata: "Mindent egy helyen!" Ez az a hely, ahol a sivatag találkozik a mesterséges sípályával, a világ legdrágább szállodája a gazdag arab kultúrával, a csillogás és a luxus a világ legdrágább autóival.

Ezen az estén Nektek is alanyi jogon fog járni az olaj (Welcome drink: olajfekete, jéghideg Jägermeister), olcsóbban a benzin (Koktélakciók és Red Bull- Vodka akció), hastáncos lányok fogják feldobni a hangulatotokat és ha elfáradtok: vízipipával ereszthetitek ki a gőzt! Ahogy Dubaiban a jobb bulikon szokás: mindenki ott lesz aki számít!!

Gyertek velünk Dubajozni!:)

........::Az este hangulatfelelősei:::........

[★...Portugal...★]
www.facebook.com/djportugal
[★...Patai...★] soundcloud.com/pataiz
[★...Tebron...★] www.facebook.com/tebron.official
[★...Rusty...★] www.facebook.com/djrusty.hun

BELÉPŐ:

11 előtt: Hölgyeknek ingyenes
11 után: Hölgyeknek 1000 Ft,
Uraknak végig 1500 Ft

Dress code: Men: Modern elegant; Women: Sexy as usual

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Az este során még rengeteg meglepetéssel, italakciókkal várunk Titeket!

Érkezz időben, hogy biztosan beférj !!

Lájkold az oldalunkat, ha még nem tetted: https://www.facebook.com/terminalparty"

Nem kell rögtön levonni a következtetést, hogy az összes jócsaj kurva a corvinuson. Max ribancok, mert pénzt nem kérnek érte, ha ügyes vagy ;)
Bár Schmitt Pál plágiumügyében blogunk eléggé megégette magát a múltkor azzal, hogy az általános netes közvéleménnyel szemben foglaltunk állást, most mégis úgy érzem, hogy Gyurcsány vélt plágiumügyében is állást kell foglalnunk, valószínűleg ezúttal sem túl sok…..
k.g. (törölt) 2012.05.05 21:46:59
@kolbászoszsömle: morálisan alkalmatlan. Úgy értve, hoyg ha ennyi tisztesség és becsület szorult belé, akkor politikusként is csak mutyihuszár lesz.
k.g. (törölt) 2012.05.05 21:56:30
@kolbászoszsömle: hát nem tudom, te milyen egyetemre jártál, én még itt nem nagyon tanultam felesleges dolgot. Max. olyan módszertant, amit nem fogok sokszor alkalmazni, ha más irányba szakosodom, de akkor sem árt az ismerete.
Kigondoltam Picsatáska 2012.05.04 07:01:00
Íme, a picsatáska, a picsaizom fejlesztője! Nos, aki nem tudja, miről beszélek, az nézzen az utcákon alaposan körül. Korunk nője, aki trendi vagy trendinek akar látszani, magával hord egy ilyen táskát. De az a minimum, hogy megtanulja hordani, amihez a következő…..
Ma van május elseje, vagyis a munka ünnepe, amit stílszerűen munkaszünettel ünneplünk. Eme szép nap örömére megkértünk magyar zenészeket, hogy meséljenek nekünk, milyen egyszerre zenélni és közben civil állást is vállalni. Egészen érdekes történetek születtek: volt, aki…..
A telekomadó tervezetéből kiderül, ismerősönként kell majd adózniuk a közösségi portált használóknak, a profilképekre is darabonként 3 forintot, míg a megosztás és a like után 2 forintot kell majd befizetni. Nem járnak jobban Farmville-felhasználók sem, nekik pontjaik után…..
k.g. (törölt) 2012.04.26 15:12:43
 http://www.youtube.com/watch?v=6SwAsc1w4-g..
k.g. (törölt) 2012.04.23 17:40:33
@nyisztor: ha nem értesz hozzá, miért kell belepofázni? (btw ez a megjegyzés a blog házigzadáját is megihlethetné, az internet még emlékszik a Batmanes incidensre) Nézd meg bármilyen egyetem szakdolgozat-követelményeit, itt van az első, amit kidobott nekem a google: sites.google.com/site/eltegermanisztika/plagium "Minden esetben a plágium vétségét követi el az, aki az adott tartalmat a megfelelő hivatkozás nélkül szó szerint, vagy részlegesen idézi, átfogalmazza, összefoglalja, vagy más nyelvből fordítja."
k.g. (törölt) 2012.04.23 17:42:13
@Patreides: abban te csak ne legyél olyan biztos, én egy bizonyos interjú "Elnök úr, nem perel?" fordulata óta eléggé ki vagyok akadva Palibácsira is :D