Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LouiSe

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy általánosan elfogadott vélekedés hazánkban, miszerint az ingatlan stabil, biztos befektetés, melynek ára folyamatosan nő, de ami a legfőbb, csak nyerhetünk vele. A '90-es években ez szinte feltétlenül igaz volt, de mi a helyzet a XXI. században? Az ingatlanbefektetésről már…..
Tegnap sorozgettem regi jo baratommal egy kis kocsmaban. Sok helyen jart mar a vilagban, sokat latott mar, bar meg csak a 30-as evei kozepen jar. Penzugyekkel foglalkozik, penzugyi kockazatok minimalizalasara vonatkozik a legtobb munkaja. Van dolga mostanaban…Nem az a tipikus egy…..
Ha nincs ra penzed, akkor ne vegyel! Ha van ra penzed, akkor meg mindig atgondolando. Azt jarom kicsit korbe, mi lehet az oka, hogy valaki berel vagy vesz lakast olyankor, amikor hitelt kell hozza felvenni. Es miert berel valaki, pedig lenne ra penze, hogy vegyen. Az elso tipus: vesz, mert az a…..
Néhány évvel ezelőttig egyértelműen a venni választ adtam volna a címben feltett kérdésre. Venni, mert az otthon az otthon, ott azt csinálhat az ember amit akar. A házam a váram. Bármit megtettem volna azért, hogy saját lakásom legyen. Majdnem bármit meg is adtam volna érte.…..
LouiSe Papíros 2009.01.18 09:01:00
Van, hogy ki kell mondani azt, ha elégedettek vagyunk valamivel, valakivel. Esetemben ez a fenti képen legyezőt formáló kis kiadvány létrehozásával kapcsolatos, annak minden porcikájával egyetemben.Tervbe vettem néhány hónappal ezelőtt, hogy alkotok valami maradandót,…..
LouiSe Könyvek 2008.06.21 08:30:46
LouiSe: MásodMa ilyen nap van, a második napja. Pontosabban és konkrétabban, összeszedtem az Indulóra óta született sorokat, mind a huszonkét sorcsokrot egymás után fűzve, füzet lett belőle. Vagy könyv, verseskönyv - a digitális kor nyomdagépein, papírtalan formában. [...]2007.…..
LouiSe Órajel? 2008.06.21 08:27:00
Ma hallgatnak a tollak.Csak nullák robotolnak,Meg egyek, néha semmiÓrajel ütemzi’..