Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheMeetime

87 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyedülállóként volt idő, mikor majdhogynem napi szinten kaptam a lesajnáló megjegyzéseket, tekinteteket, hogy szegény, milyen rossz lehet neki, magányos stb stb. És ma is csak azért kevesebb az ilyen történés, mert bizony megesett, hogy kinyitottam a számat és elmagyaráztam, én mit látok vagy épp…..
Nem egy cikket olvastam már azzal kapcsolatban, s hallottam panaszt amiatt, hogy a nők különböző romantikus cselekedetek várnak el a férfiaktól, s mindezt azért, mert egy bizonyos filmben ezt látták. És hogy ez milyen irreális elvárás, meg kiábrándító satöbbi, satöbbi, satöbbi… Aztán…egyszer csak…..
Vannak filmek, amiket pontosan tudom, mikor és milyen állapotban szedek elő. És vannak filmek, amik egyszerűen csak rám találnak. Így történt ez a Freedom Writers-szel is és bár először úgy gondoltam, elég lesz, ha csak egy facebook bejegyzésben osztom meg az ismerőseimmel az élményt, végül úgy…..
Sokszor gondolkodtam már azon, hogy is kerültem én ide, mi juttatott el eddig a pontig az életemben. Természetesen a jó és rossz döntéseim, de talán az, hogy még nem vagyok elégedett azzal, ahol tartok annak köszönhető, hogy nem éltem a lehetőségeimmel, azokkal a döntésekkel, amik az életem teljesen…..
Karácsonykor szinglinek lenni nem épp maga a főnyeremény. Hiszen még akkor is érhetnek kellemetlen pillanatok ezekben a napokban, ha egyébként azt mondhatom, hogy jól érzem magam, saját magam társaságában is. És bár már egészen megszoktam, hogy én vagyok az a bizonyos páratlan valaki – imádom a…..
TheMeetime 2020.07.16 00:40:49
@Evajunior1983: Megértelek, tudom, milyen érzés minden évben ezzel szembesülni, ugyanakkor én úgy vagyok vele, hogy örülök annak, hogy legalább ők, a családom itt van nekem. Mert hidd el valaki ezért is bármit megadna. És tudom elcsépelt, de ne add fel a reményt, vagy ha már úgy érzed, ez a téma csak bánatot okoz, próbáld másra fordítani a figyelmed..arra és azokra, amik jó érzéssel töltenek el - hidd el tényleg lehet más szemmel is nézni a karácsonyra, ünnepekre, meg arra, hogy ott van körülötted a család. :) Minden jót kívánok!
TheMeetime Nagypapám kertje 2020.07.16 00:29:45
6 óra múlt. Kinn ülök a kertünkben. Végre kellemes az idő és nem csak az esőfelhők álltak odébb, de a nap sugarai sem égetnek már. Olyan igazi nyári este közeleg. A hintaágy egyenletes ringásától pedig elkalandozom...valamerre, ahol már rég jártam…..
Lehetőség. Annyiszor halljuk e szót és annyian sóvárgunk utána. „Ha lenne lehetőségem…”, „Ha megtehetném…” kezdjük sokszor így a mondandónkat, amikor az álmainkról kérdeznek minket vagy csupán megengedjük magunknak, hogy ábrándozzunk egy kicsit. Aztán ugyanazzal a lendülettel visszahúz a „valóság” a…..
TheMeetime Ez a nap valahogy más.. 2020.06.18 15:39:14
Már az elalvás sem ment könnyen, az ébredés pedig még inkább nehézkes volt. Fejfájással, kótyagosan és későn indult el ez a nap. De elindult....
TheMeetime Ma már nem teszem.. 2020.06.02 12:27:19
Volt idő, amikor rendületlenül hittem az emberekben. Mindenkiben. Bárkiben. Aztán ez egyszer eltörött. Ma már pedig tudom, hogy a többségük csak akkor keres, ha kell neki valami. A legnagyobb többség, sajnos...
Bár már jó ideje annak, hogy először megtapasztaltam, mégis időről időre rá tudok csodálkozni arra, hogy semmi sem történik egy perccel sem hamarabb, mint ahogy annak történnie kell...
TheMeetime Miért fáj a csend? 2020.05.22 19:58:18
Bár a téma nem újkeletű, vannak helyzetek, időszakok, amikor jobban felszínre kerül a csendhez fűződő viszonyunk. Igaz van, akinek ez egy boldog kapcsolat, de megfigyelve az embereket, sajnos kevesebben vannak azok, akik szeretik, ha csend veszi őket körül. Pedig mindenki számára különösen fontos…..
Már jó ideje annak, hogy elkezdtem figyelni az embereket, a reakcióikat, a válaszaikat. De még inkább azt, amit nem mondanak ki. Ezáltal pedig az évek alatt volt szerencsém egy különös dolgot is megfigyelni. Hogy mi ez?..
Egyedül lenni sokak szerint kibírhatatlan. Szerintem pedig a magány lehet az maximum. Hiszen, amikor egyedül vagy, nem feltétlen vagy magányos, sőt az esetek többségében kimondottan jól érzed magad önmagad társaságában. De akkor, hogy is van ez a magánnyal és az egyedülléttel?..
Amikor 2011-ben megjelent a Barátság extrákkal című film, még senki sem gondolta, hogy ekkora hatása lesz a kapcsolatokra. És nem épp a pozitív irányba eltolva azokat.. De hogyan lehet egy film egyszer csak a férfiak elsőszámú iránytűje a nőkkel való ismerkedés során?..
TheMeetime Önzőnek lenni.. 2020.04.26 23:42:04
Valamilyen szinten mind önzőek vagyunk. Ez már csak az emberi lét velejárója és persze az egó egyfajta győzelme felettünk. De hol a határ? Meddig lehet ezt úgy űzni, hogy másokban ne tegyünk kárt?..
TheMeetime Csak egy kis boldogság 2020.04.22 07:30:00
Annyira vágyunk rá. Üldözzünk, mindent ettől teszünk függővé, aztán kiborulunk, ha nem kapjuk meg. Merthogy az jár nekünk. Legalábbis szeretjük ezt hinni. Holott a boldogság van, hogy olyan láthatatlan pillanatokban mutatkozik meg, amiket akkor, ott sokszor észre sem veszünk. De, ha fel sem tűnik,…..
TheMeetime Egy hónap telt el.. 2020.04.17 16:50:54
Nem, nem csupán azóta, hogy a karantén elkezdődött. Legalábbis részemről nem. Nagyjából egy hónapja jött el annak a pillanata, hogy a döntésem eredményeképp véget ért az aktuális alkalmazotti létem. Furcsa egybeesés egyébként, hiszen, amikor beadtam a felmondásom még szinte sehol nem volt a vírus és…..
Ki ne szeretne kimozdulni? Főleg, amikor ilyen csodálatos az idő. Most mégis inkább arra buzdítok mindenkit, hogy maradjon otthon és inkább csak lélekben tegyen egy kisebb – vagy nagyobb – utazást...
Személy szerint, ha nem utazhatok a valóságban, minden alkalmat megragadok arra, hogy legalább képzeletben megtehessem ezt. Legyen szó könyvekről vagy éppenséggel filmekről. Vigyázat, romantikus tartalmak a fedélzeten!..
„Amikor ennek az egésznek vége lesz, akkor..” kezdődik mostanában egyre több mondat ezekkel a szavakkal. Mi is lesz akkor?..
TheMeetime Szerinted ez segít? 2020.03.19 11:23:48
Ahogy telnek a napok, úgy sokszorozódik azoknak a posztoknak a száma a közösségi médiában, amiben az idősekkel kapcsolatosan nyilvánítanak véleményt a fiatalabbak. Igen, sajnos sokan vannak az utcákon még mindig, igen, szerintem sincs ez így jól és igen, aggódhatunk is értük, mérgesek is lehetünk,…..
Felgyorsultak az események. A kormány veszélyhelyzetet hirdetett, intézkedéseket rendelt el, ennek következtében a rendezvények sorra törlődnek, halasztódnak, és az emberek is egyre furcsábban tekintenek egymásra. Amiről még februárban sem gondoltunk semmi többet egy szimpla riogatásnál, elérte…..
TheMeetime A Nő 2020.03.08 20:00:23
Mind erre vágyunk és az a helyzet, hogy mindannyiunknak meg is van rá a lehetőségünk – mégsem tesszük. Az elvárások miatt, önmagunk miatt, egyfajta belénk rögzített hiedelem miatt. Pedig, csupán egyetlen feladatunk lenne: megtanulni....
Van, hogy nem vágysz többre..csupán ennyire. Hogy kiszakadj a mindennapokból és elmerülj az emlékeidben. Azokban az örömteli pillanatokban, amik már örökre a tieid maradnak, amiket már senki nem vehet el tőled...