Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Inconvenient Truth

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Keane @ Petőfi Csarnok, 2012.10.30. Azt mindannyian tudjuk, hogy a brit zenei élet szeret néha maszturbálni kicsit saját magára. Nincs ezzel semmi baj, hiszen mi is szeretünk néha maszturbálni a brit zenei életre, de teljesen egyértelmű, hogy ennek köszönhetők az olyan zenekarok,…..
The Inconvenient Truth 2012.10.31 16:50:08
@mrs wilkinson: Én is pont most akartam kérdezni, hogy ezek szerint a negyedik tagot otthon hagyták? :) Ennyit a cikk hihetőségéről (nem voltam ott tegnap, sajna, de ilyen szarvashiba után inkább hiszek a kommentelőknek, mint a szerzőnek)

Más. Ez vajon milyen nyelvtani szerkezet: "Coldplayje"? Nincs ebben egy felesleges "j" betű?
Ma Poroszlón jártunk és megnéztük, hogyan élnek majd a vidrák és vizák Európa legnagyobb édesvízi akváriumában. A Tisza-tavi Ökocentrumot április végén nyitják meg hivatalosan, de a mai nyílt napon Bornemisza János polgármester vezetett körbe minket, mesélte el az épület…..
The Beach Boys - The SMiLE Sessions (Capitol) Már csak hármat kell aludni… kettőt… egyet – a szerkesztőségen nagy izgalom lett úrrá Mindenszentekkor, ugyanis a Halley-üstökös is gyakrabban kerül földközelbe, minthogy olyan lemezről írhassunk, amire immár 44 éve…..
The Inconvenient Truth 2011.12.29 19:50:43
@csikhamirinao:
A zene szépsége ugyanis relatív :) A zenei divat változása ugyanis esetenként felértékel (vagy pontosabban talán méltó helyére tesz) bizonyos produkciókat.
Emlékszem, a '90-es évek elején, ha megszólalt a Guns'n'Roses, számomra olyan volt, mintha az agyamat sodrófával nyújtogatnák :)
Ma már kifejezetten igényes, jól összerakott daloknak tűnnek az övéik, üdítően hatva a mostani tuc-tuc dömpingben :)
Szóval, hajrá Beatles, ABBA, Guns'n'Roses, Muse, Adele, és így tovább...
Serbia Insajd Sanader szabadul! 2011.12.06 18:53:00
A súlyos korrupciós bűncselekményekkel, köztük a MOL-vezér Hernádi Zsolt általi tízmillió eurós megvesztegetéssel vádolt volt horvát miniszterelnök, Ivo Sanader szabadlábon karácsonyozhat. Az előzetesben fogvatartott egykori politikus ügyvédei a horvát alkotmánybírósághoz…..
Olvasónk megtakarításainak gondozását egy időre – kérés nélkül – az Uniqa biztosító vette át. De nem csak az övét, hanem állítólag jó néhány sorstársét is, akik ennél a biztosítónál lemondták tavaly év végén a Casco-t. A kérdés csak az, fizetnek-e rá…..
Jogos-e, hogy a BKV dolgozói időről időre megbénítják a város közlekedését? Egyáltalán megbénítják-e, vagy mindenki megvonja a vállát, és gond nélkül megoldja a megoldhatatlant, és a szokásos időben beér a munkahelyére? Szavazz! (Szolg.közl.: úgy tűnik, Firefoxból…..
The Inconvenient Truth 2010.01.12 09:57:31
@wmiki: ma autóval jöttem. De gondolkozom azon, hogy veszek egy kerékpárt, olcsóbb és talán egészségesebb is.
Nem is beszélve a sétáról, bár a munkahelyemtől (vagyis, a Te szótárad szerint a "gályától" :D ) 13 km-re lakom, ez talán nem egy életképes opció, kedves marxista forradalmár :)
The Inconvenient Truth 2010.01.12 10:02:30
@magyalka: félreértesz - nincs anyagi vitám, amit írtam, arra vonatkozik, hogy ha lenne, akkor mit lépnék. És ez nem a vesztesek hozzáállása, hanem a realistáké :)
The Inconvenient Truth 2010.01.12 10:05:21
@nor2: van hitelem, de a törlesztését valóban egyedül kell kiköhögnöm.
Azt pedig, hogy rabszolga vagyok-e, vagy éppenséggel a felső 10000 tagja, azt döntsétek el a wmiki nevű kommentelővel közösen :D
A Pollstar nevű zenei szaklap (ezen belül is az élőzenére szakosodott kiadványról van szó) nyilvánosságra hozta a 2009-es évben turnékkal legtöbbet kereső zenekarok listáját, melyet nem túl nagy meglepetésre az ír U2 vezet. Az önjelölt messiás szerepében előszeretettel…..
The Inconvenient Truth 2010.01.01 20:05:21
@sixx: kérem a moderátort, kiemelt figyelmet szenteljen az Ön hozzászólásának (=törölje)
Civilizált emberek lennénk, nemdebár.
The Inconvenient Truth 2010.01.01 20:27:19
@sixx: pffff, ez az én formám - a szerző egyben moderál is :) Ennél már csak az lenne ütősebb, ha kiderülne, Önben magát Szent Bonót tisztelhetjük, így téve kerekké ezt a one-man-show-t :)))
Nos, 11:59:13-kor született egy bejegyzés, amelynek nem kicsit útszéli nyitánya hatásvadászatnak valóban alkalmas (ámbár egyre inkább közhelyes), mindazonáltal publikálásra való alkalmassága erőteljesen megkérdőjelezhető.
Nem tudom, hogy T-csoport anyaországbeli tagjai is ilyen virtuózak kommunikáció terén, mint a magyar leányvállalat, de minden esetre most biztos nagyon büszkék a magyar T-Mobile kríziskezelési módszereire. Az egy dolog, hogy lehal az egész hálózat fél napra, kétségtelenül kínos…..
The Inconvenient Truth 2009.12.07 22:56:41
@Dr. Justice: elolvastam, megértettem :)
Röviden, úgy gondolod, hogy kiszúrták az érintettek szemét a 10 ingyen, és korlátozottan felhasználó perccel.
Egy olyan országban, ahol az általános alulteljesítés mellett a lehúzás a legnagyobb érdem, ez nyilván egy cool álláspont.
Én nem gondolom, hogy jól van ez így, ennek adtam hangot csak.
De, ha félreértettem írásod üzenetét, természetesen elnézést kérek.
Ha nem, úgy Tőled (igen, nagy T-vel, bár Te ilyen "apróságokra" nem/sem ügyelsz :) ) várom ugyanezt.
The Inconvenient Truth 2009.12.07 23:20:08
@helloblog: Tökéletesen egyetértek (bár a Nap Gyökerétől ez az elismerés nem biztos, hogy örömmel tölt el :) )
A szomorú az egészben, hogy ha a T-mobile mondjuk 10 ingyen órát adott volna, 2010.10.10-ig, ez a poszt, és persze a kommentek többsége ugyanígy megszületett volna :(
Azon időközben gondolkoztam csak el, hogy tulajdonképpen mit is kell(ene), hogy kompenzáljon a cég. Ha nem tud az előfizető telefonálni, gondolom, a számláját sem terhelik meg. Vagyis, nincs mit visszatéríteni - más megközelítésben, minden fornt tiszta haszon annak, aki kapja, ráadásul attól függetlenül, hogy a kritikus időszakban akart-e egyáltalán telefonálni vagy sem, sikeres volt-e a hívása, vagy sem, és így tovább.
Miközben mindenki az Erzsébet híd díszkivilágításával van elfoglalva joggal, egy másik építmény is új fényeket kapott a közelmúltban. A Róbert Károly körúton, nagyjából szemben kedvenc törpe-felhőkarcolómmal és a furán ablakozott Domus-szal épült fel az Uniqa új…..
Hányta el már magát budapesti séta közben? Szabdalta már széjjel arcát a reggeli budapesti közbeszerzési hírek hallatán? Ha Molnár Gyula nevét meghallja, rögtön a következő sarkon a 7-es busz elé ugrik? Fakadt-e sírva valaki attól a vizuális szeméttől, amit épitészet…..
The Inconvenient Truth 2009.05.22 23:13:08
@KA_Steve: London.
A pubok este 11-kor zárnak. Maradni még éppenséggel lehet, ha elég kockázatvállaló a tulaj/főnök, de betérni már nem.
Az éjszaka is nyitva tartó boltokban ilyenkor elkerítik az alkoholos szekciót. A magamfajta káeurópai persze argumentálhat, hogy inna egy Guinnesst, és nyilván megoldható a dolog, de csak megmosolyognak...
Ez az egész XI. kerületi cirkusz egy tipikus média-műbalhé.
The Inconvenient Truth 2009.05.22 23:37:18
@Androsz:
Tudom, hogy a csikkdobálók nem fognak változni, legalábbis belátható időn belül nem. És még sok minden más sem. Ez a mi tragédiánk.
Jó éjszakát :)
The Inconvenient Truth 2009.05.22 23:39:57
@szomorutojas: Nálad a pont - valóban ez az egész egy még nagyobb műbalhé, mint gondoltam :)
Olvasónk, N3o szerint csak az nem talál munkát, aki nem is akar dolgozni. Ti hogy látjátok? Aki akar munkát találni, az talál is. Én egy hét alatt alatt találtam, diploma nélkül. A fizetésem 100 ezer felett volt, plusz juttatások. Aztán ott hagytam, mert meguntam, és most a…..
The Inconvenient Truth 2009.04.25 21:44:31
@Yakz Corot: Szia, nem voltam rest, átnéztem a hozzászólásaimat, de a "dolgozok" szót nem leltem bennük.
Ha jönnél hozzánk melózni, ettől függetlenül szívesen segítek - egy herével több, vagy kevesebb, már igazán mindegy :D
The Inconvenient Truth 2009.04.25 21:56:15
@testdrive: Én mindig kínosan ügyeltem arra, hogy az én oldalam tiszta legyen - úgy gondolom, ez sikerült is :)
The Inconvenient Truth 2009.04.25 22:45:57
@Yakz Corot: De én írtam, és homokot szórok a fejemre vétkem miatt :)
Fogjuk arra, hogy a "k" és az "m" betű túl közel van a billentyűzeten egymáshoz :D
Amúgy pedig, ha összvissz ennyi belekötnivalót találtál ma esti véleménynyilvánításaimban, máris haverok vagyunk :D
"vagyok, aki vagyok"-nak pedig kösz a támogatást :)
A Story Online szerint Árpa Attila, a Tv2 kreatív vezetője éjfél után összeverekedett valakivel a Playboy főszerkesztőjének születésnapi partiján a budai Choco étteremben. Az online portálon egy magát megnevezni nem kívánó szemtanú csak annyit mondott, hogy az eset éjfél után…..
The Inconvenient Truth 2008.07.05 20:24:59