Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fingcsavar

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét PP köszönt minket, immár a megjavított asztalon, ami piros helyett kék színben pompázik. A párbaj előtti estébe kapcsolódunk be, a villalakók lefekvéshez készülődnek. A zuhany alatti első pár mondatot feliratozzák a szerkesztők így nem maradunk le a világmegváltó gondolatokról, a szöveg…..
Robival indítjuk a mai adást, a villa lakóit leginkább az foglalkoztatja, hogy az új beköltöző a barackot vagy inkább a tojásos virslit részesíti-e előnyben. Vivi nem akar rákérdezni ma még, majd inkább holnap, mert akkor mennyivel jobb lesz, de Danit nem olyan fából faragták, hogy várjon, jobb az…..
fingcsavar 2020.11.28 13:25:40
@LaciHogyVoltol: szerintem meg a castingos félreértette,amikor nagy büszkén mondta a csávó,hogy én cigó vagyok,és digóként írták fel a nevét
Az online vásárlás gyakran meggondolatlan, a részeg online shopping pedig egyenesen óriási biznisz. Olvasónknál ugyan nem erről van szó és csak egy ártatlan parfüm érkezett volna, de a végeredmény és a kérdés ugyanaz: meddig és hogyan lehet lemondani egy téves rendelést? És ha…..
"A vásárlónak mindig igaza van!" - mondja az ősi kereskedőparancsolat, amit a vevők egy része előszeretettel értelmez úgy, hogy az eladónak a deal érdekében mindig, mindenhez jó képet kell vágnia. Pedig nem. Persze az abszolút elvárható, hogy a kereskedő vagy szolgáltató  udvariasan és…..
fingcsavar 2019.04.03 16:18:32
@Terézágyú: mondhatnam en is hogy te szerencsetlen buta fasz, hogy az ekezetekbe kotsz angol billentyuzet eseten, de nem teszem, mert evolucios szakadek tatong koztunk.
fingcsavar 2019.04.03 16:24:22
@a lekvár neve puffin: mit bukik az elado azzal, ha joindulatu? Anyagi kar nem eri, plusz szerez a vevonek egy kellemes tapasztalatot. Nem hiszem el, hogy nem lehet ezt megerteni...ha normalis vagy a vevovel, nalad fog vasarolni, ha nem, be se teszi a labat hozzad.
fingcsavar 2019.04.04 15:46:07
@Navarone: ha nem tudsz kulonbseget tenni egy 10 ezer forintos bontatlan aprosag szuksegtelensege, valamint tudatosan csalasra jatszo tevekenysegek kozott, akkor valoban eleg nagy a baj.
Bár jó ideje élünk a permanens akciók, leárazások, kuponos hétvégék, szezoneleji- és végi sale-k világában, a lakosság egy részére továbbra is mágikus vonzerővel bírnak a figyelemfelkeltő táblák, áthúzott árak és minuszolt százalékok, amik sajnos sokszor csak mézesmadzagok. Nincs jobb tanácsunk:…..
fingcsavar 2018.12.04 16:20:18
@Kondom Keselyű: a boss eleg legalja kategorias parfumnek szamit a parfumok kozott, szoval eleg draga a 17 ezer erte.