Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsibuta

0 bejegyzést írt és 229 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádom a pelmenyit. Sajnos itthon nagyon sokan nem ismerik (ahogy az orosz konyhát sem, pedig olyan ételeket vonultat fel, ami a mi ízlésünknek is megfelel, ráadásul jóval egészségesebb is a mi konyhánknál). Egyszerű az elkészítése, és az ízvilágával nagyon népszerű is lehet…..
AnnaSophia Robb, a fiatal Carrie Bradshaw megformálója nem nézte Szex és New Yorkot és nem szereti, ha összehasonlítják az eredeti Carrie-vel, Sarah Jessica Parkerrel. Annak ellenére szeret a Carrie naplójában, a Szex és New York előzménysorozatában játszani, hogy az eredeti sorozat…..
kicsibuta 2013.04.11 13:19:54
Nehéz felismerni a valóságot. Akkor is nehéz, ha az képünkbe vigyorog, ha kupán csap bennünket göcsörtös bunkójával, ha elgáncsol, földre taszít, ránk tapos és hintázva üldögél hátunkon egy kicsit. Álmaink, fantáziáink, a világról alkotott mesés hiedelmeink, képzelt…..
kicsibuta 2013.04.07 23:10:05
@HgGina: Köszönöm, hogy megfogalmaztad a saját gondolataimat. :)
A hülyeség sokféleképpen osztályozható (mint erre korábban már rámutattam), de amit most szeretett hazánk lakossága bemutat, az bármely kormánynak is becsületére válna. Minden drámában van valami személyes, így ebben is, hiszen úgy keveredtem bele a tegnapi havazásba, hogy…..
A napokban eszembe jutott egy film, amelynek a magyar címe Tisztességtelen ajánlat - talán emlékeztek rá, bár már megvan 20 éves... Adott egy házaspár, amely anyagilag a csőd szélén áll, de kimászhat a csávából, ha a csaj lefekszik egy milliomossal. Na, persze, nem az a…..
kicsibuta 2013.02.10 22:13:30
@goldmedal: Nem édesebb. Félnek, hogy ha nem úgy táncolnak, ahogy a csaj fütyül, az mindent elmond az asszonynak, válás, vagyonvesztés stb.
Az író Molnár Ferenc ezt elegánsan oldotta meg. Már rég meg akart szabadulni Fedák Sáritól, aki a szeretője volt. Nem sikerült neki. Hát elvette feleségül, és elvált tőle. :D
Szánjuk-bánjuk, hogy ilyen régen írtunk. Ám mielőtt haragotok hullámai összecsapnának a fejünk felett, olvassatok tovább. Ha ezt megteszitek, találtok egy ínycsiklandó sertéshúsból készült étket, melyet nagy örömmel ajánlok Nektek elkészítésre, és…..
Tinireménységek nélkül maradt a The Voice, a Tv2 tehetségkutatónak is nevezett énekversenye. Tegnap egy adásban hullottak ki a Szécsi-ikrek és istenfélő Henderson Dávid, a legjobb nyolc közé pedig csak olyanok kerültek be a jógaoktató tatár nő mellé, akik már legalább egy…..
A multinál végzett munkával kapcsolatban az egyik leggyakoribb kritika, hogy „pofára megy” az ember megítélése és nem a valós teljesítmény számít. Valóban hasznos-e egy „Dráma és Színjátszás” gyorstalpaló elvégzése és sikeres lenne-e Antigoné csoportvezetőként? Mai…..
kicsibuta 2013.01.13 01:25:17
@multikarrier: Nekem bejött a multi. Igaz, itt inkább arról van szó, hogy olyan ember hívott egy multihoz (volt kollégám, később közvetlen főnököm egy másik multi alvállalkozásában), akivel bárhol szívesen dolgoznék együtt - és ez az érzés kölcsönös. :)
Amúgy a kollégáim többsége "naplopó", a mostani közvetlen főnökeim többsége pedig az "arisztokrata" és a "bűvész" keveréke. (De akadnak szorgalmas és kreatív kollégák is.)
Barbi az alábbi képhez mindössze annyit fűzött hozzá, hogy "Üdvözlet Egerből." Nekem speciel a sheep's cottage cheese is necces egy kicsit, a chicken thigshez meg látni kéne az ételt (mert ez így csak a csirke felső combját jelenti, nem az egészet), de ami egész biztos kiveri a…..
kicsibuta 2013.01.10 20:29:53
@Fergabor1: Ha lenne tojásunk, csinálhatnánk egy ham and eggset, ha lenne sonkánk... :)
Zsuzska számításaim szerint éppen harmadszor szerepel beküldéssel a blogon, így hát mostantól ő is a kétségbevonhatatlan presztízzsel rendelkező RJB cím büszke birtokosa. Gratulálunk. A TV2 2011. szeptember 11-i híradójában volt hír egy kijevi interaktív kiállítás,…..
A Náncsi néni vendéglőjébe már nagyon régóta el akartam menni. Hallottam róluk ezt is azt is: jók voltak, de elromlott, azóta megint jobb lett, satöbbi. Amikor még azt sem tudtuk mi az, hogy Michelin csillag, a Náncsi néni már rendelkezett egy Bib Gourmand minősítéssel a híresen…..
kicsibuta 2012.12.09 19:48:04
@Boros Regina: Hogy veheted komolyan akár egyetlen szavát is annak, aki olyat ír, hogy "a hús tele volt ínnyel", meg "a libamáj is ínyes volt"? :D Én odáig bírtam olvasni az írását, onnantól megállíthatatlanul röhögtem. Írt valami értelmeset is? :D
Gasztrobizarr Ne járjatok ide 2012.12.09 09:35:26
Az újlipótvárosi Pozsonyi út ígéretes környékén egyre másra nyitnak az új helyek. Nem is olyan régen: 3-4 éve indult el a magasabb színvonalú gasztronómiai élet errefelé, sokáig csak egy "lámpás" világított a láthatáron. Mostánaban felpezsdült minden. Úgy tűnik azonban,…..
Vannak úgynevezett értékeket közvetítő műsorok, és most nem azokra gondolunk, amiket a kinyúlt garbónyakba motyogó professzorok néznek hajnal kettőkor a köztévén, hanem mondjuk a XXI. századra, vagy az On the Spotra, és vannak olyanok, amik szimplán csak szórakoztatni akarnak,…..
A Voice egyik mesterét, a tévés haknizásért 7 millió forintot felmaró Malek Andreát, egészen pontosan az énekes-színésznő rocksztárokat megszégyenítő, különleges igényeit ekézi a mai Blikk. A szokás szerint névtelenség homályába burkolózó stábtagok ugyanis olyan kínos…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
kicsibuta 2012.12.05 19:20:05
@Alaister Grand: Pedig valószínűleg az. Azok írnak ilyen zagyván, összefüggéstelenül. Esetleg még újságíró lehet, ugyanezért.
Gianluca Fontana fotózta Mihalik Enikőt a kínai Numéro magazinba. Téli minimalizmus az öltözet, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton és Celine darabokat adtak a magyar lányra.  A hajért Ramona Eschbach felelt, a sminkért Tiziana Rajmondo. Hogy tetszik Enikő…..
kicsibuta 2012.12.04 19:06:40
  Kedves, Drága Beosztottam! Rubintos bazsarózsám, kis mimózám. Ha már egy céghez sodort minket a Sors és Jóisten jobbkeze - pláne egy ilyen szerencsétlen, alá-fölérendelt minőségben -, akkor fegyelmezz rám pár minutácska erejéig, kérlek. Mivel ez a csudálatos…..
Ha baj van,tessék jelezni a szülőnek,akkor is,ha nem látszik tünet,hogy legalább tudjon róla,és eldönthesse,mit tegyen! Tisztelt Praxis Blog!     11 éves kislányom a testnevelés órán egy pénteki napon leesett a bordásfalról a fejére. Lefelé kellett lógni, és nem…..
kicsibuta 2012.11.24 23:37:27
@sárga nyúl: "(...) egy bizonyos fokú kognitív szint egy normál általános iskolában elvárt (vagy SNI papírt kap a gyerek)."
Egyetértek. Ez a szegény gyerek valószínűleg az anyja "eszét" örökölte.
Az ingatlanoslecsó, vagyis a mókás ingatlanhirdetés-szövegeket gyűjtő Urbanista-sorozat leáldozóban van. Valóban mókás bénázásból egyre kevesebb akad, helyette egyre több a szándékosan viccesnek szánt hirdetés, melyek többsége legtöbbször cseppet sem az. Na ez egy ritka…..
Óbudakocsma A Pastrami 2012.11.18 13:32:52
Na, kedves kocsmalátogató gyerekek! Hol is kezdjünk neki? A blog továbbra is takaréklángon pislog, de pislog - mindössze annyi történt, hogy házasodunk, elköltözünk, összeköltözünk - a baráti kocsmalátogatások meg inkább baráti családlátogatásokká szelídülnek. Az emlékek…..
kicsibuta 2012.11.19 09:07:30
@never again: A Mókus hangulatos hely, a személyzet nagyon kedves és rugalmas, a mellékhelyiség korrekt. A burgonyaköreteiken van még mit javítani, de amúgy klasszak az ételek is.
A Pastrami a leírás alapján iszonyúan sznob helynek tűnik, de nem biztos, hogy ettől egyből a kajájuk is rossz. :)
Átszállították és megműtötték, az egész nyakát felvágták, mert tele volt tályogokkal. Ezután mesterséges kómában volt napokig. Tisztelt praxis blog!   Szeretném önökkel is megosztani édesapám ügyében. Bölcsesség foga fájni kezdett, ezért megröntgenezték, amelyen…..
A 2009-es, 2010-es és 2011-es nagy sikerű listák után immáron negyedik alkalommal, idén is szavazásra bocsájtottuk a kérdést olvasóink körében:"Ki Magyarország Legstílusosabb Férfija?"Idén augusztus 21-én nyitottuk meg a lehetőséget az olvasók számára, hogy az általuk…..
Az sem jelent mindig garanciát, ha az ember hosszú, alapos tervezés és tájékozódás után indul neki a világnak. Erre példa a mai poszt is, melynek szerzője, ana Kanadában próbált meg boldogulni, Érte pár kellemetlen meglepetés... „Elsősorban azért írom meg történetemet,…..