Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megette az indapassomat a guláta (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi napokban több levelet is kaptam, amelyben a MÁV internetes jegyvásárlását elemzik. Én hiszem, hogy egy történelmi ponthoz értünk. Még ha egy kicsit "fapados" is, de legalább elindult. Azt hiszem én sem írhattam volna le jobban az észrevételeim, mint a Debreceni…..
Vastagbőr Irigylem a törököket 2008.06.21 14:05:00
Remélem egyszer velünk is megtörténik ez a csoda. Ha Magyarország egyszer kijutna egy EB-re vagy egy VB-re, és még tovább is jutna az elődöntőbe... Másnap senki se menne dolgozni. A riportereknek nem lenne hangjuk. Spontán ünneplés szerte az országban egész éjjel....végre együtt…..
Air Power Blog Katasztrófasorozat 2008.06.20 20:21:00
Bárki bármit is mond, egy katasztrófasorozat harmadik eseményére került ma sor a fehérgyarmati mezőn.Ezúttal is részvétemet fejezem ki magam és minden kommentelő nevében Ignácz Zoltán főhadnagy és Janicsek András alezredes hozzátartozóinak, barátainak és…..
Olyan aranyosak vagytok, hogy ezt mindig odaírjátok a levél végére: tanulság nincs. Hát persze hogy nincs, a szakításban éppen ez a legyszörnyűbb, nézed a Csibefutamot, aztán meg jól kirúgnak. Hát ki érti ezt? Sziasztok!Régóta olvasgatom a blogot, ám kommentelni nem szoktam…..