Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ted.foster

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pilu Dugódíj? Kekeke... 2009.01.27 20:54:00
 Nemrégiben látott napvilágot a hír, miszerint 2012-től dugódíjat készül bevezetni a főváros. 400-600-800 forintos alternatívákkal számolnak, illetve azok forgalomcsökkentő hatásával. Valamelyik este erről beszélgettünk a Wekerlén, mikor jött az ötlet, hogy menjünk be a…..
Televíziózás 2009 hölgyeim és uraim. Gyerekek is kiröhögik. És hogy miért van a teknősön 100 ft.-os boxeralsó, ne kérdezzétek. Azt sem, hogy miért nem énekel tátog a teki, amikor elég világosan neki kéne...
Csak nagyon ritkán szoktunk külföldi városok apró-cseprő ügyeivel foglalkozni, de az Urbanista külpolitikai rovatának vezetője azzal rontott be szerkesztőségünkbe, hogy ezt muszáj megírni. Blogunk népes szerkesztői gárdája gyors szavazás után (1234:4321 arányban) úgy…..
ted.foster 2009.01.21 12:57:54
Érdekes, és teljesen logikus lépésre szánta el magát Anglia egyik legnagyobb zenei bolthálózata a HMV. A MAMA Grouppal összefogva tizenegy koncerthelyszín irányítását veszik át (az nem tiszta, hogy boltot is nyitnak-e ezeken a helyeken, de ésszerű lenne) és ezek szép lassan a…..
ted.foster 2009.01.19 12:55:33
@IamTheDog: köszi. most már értem. nem koncerthelyszínekre megy a hmv hanem music venue-kre. mondjuk így is fura, hogy sok helyen hogy fognak elférni, de az majd kiderül.
Pár napja az Index többször is hírt adott róla, hogy a YouTube, vagy annak felhasználói letilthatják az adott zenei tartalom hangját. Ez tulajdonképpen a legutóbbi Warner-balhé továbbgyűrűzése mivel a lemezkiadó nem tudott a Google-lal (a YouTube tulaja) megállapodni, így az…..
Addig halogattuk, hogy a tíz új bevásárlóközpont mellett bemutassuk a tervezett bővítéseket is, hogy mire összekaptuk volna magunkat, már le is fújták a Westend 2. építését - legalábbis a Napi Gazdaság cikke szerint. Mint írják: A Váci 1., a Palazzo Dorottya, a Klotild Palota…..
w Seggel előre 2008.06.19 05:00:00
Mikor végre eljutott az Orbán Viktor agyáig, hogy a szélsőjobb rossz társaság, egyszer csak megmondták a híveknek, hogy mostantól ne árpádsávozzanak Fidesz-gyűlésen. Aztán kiszivárgott két pofon terve. Az összekacsintás vádja el is halkult. Igaz, vesztett a népszerűségéből…..
ted.foster 2008.06.20 15:43:42
Nem olvastam el minden hozzászólást, de az a kevés is elég volt, hogy írjak.

Mi az, hogy a melegek azt követelik, hogy tolerálják őket, míg ők nem tolerálják a többséget? Mi is toleráljuk a többséget, sőt még egymást is. Mert pl. t27 is tolerál más melegeket. Nagyon messze áll a magamutogatós kamion vagy mi tetején álló díszbumburnyákoktól, mégsem akarja őket megverni, nem akarja őket letiltani a platzról, hanem elfogadja őket. Pedig totál máshogy gondolkodnak. Nem veri meg őket, nem szidja őket, mert nem árt nekik semmit. Senkinek nem ártanak! De ezt a csőlátásúaknak mondjuk hiába magyarázza az ember.

Miért van az, hogy Nyugat-Eurpóban értelmes életet tudnak folytatni az emberek? Nem hiszem, hogy az ottani emberek deviánsak lennének, mert megszavaznak Berlinnek egy meleg polgármestert. Sőt! Vagy például Londonban egy esélyes polgármester jelölt egyszerűen nem engedheti meg magának, hogy ne támogassa a melegeket! Ott a polgármester hivatalosan is együtt vonul a felvonulókkal vagy legalább beszédet mond. És ezt idén egy konzervatív polgármester fogja megtenni.

Attól, hogy nyugaton elfogadják a másságot, senki nem fog rosszabbul élni - csak többen fognak jobban élni (mert hivatalosan is együtt lehetnek a melegek)

Magyarok! Ha minél nyitottabb a nemzet a melegek felé, minél jobban elfogadja őket, annál kevesebben fognak bújkálni, félni, hamis hetero kapcsolatokba belemenni, azaz kevesebb ember lesz átvágva. Szerintem.

A felvonulás meg senkinek sem árt. Én is úgy látom, hogy vannak ott gáz emberek, de tényleg ne feledkezzünk meg az oldalt pásztázó jófej és 'átlagos' emberekről sem! Ha nem tetszik, nem kell rá menni és dobálni őket meg ordibálni rájuk.

((vagy vmi ilyesmi))