Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Indamedia Sales

68 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudatos tervezéssel és az adatok innovatív használatával új szintre emelhető egy kampány eredményessége − ezt remekül szemlélteti az a két novemberi kampány, amelyet Display First Awarddal ismertünk el. Ezúttal a Foodpanda és a Porsche Hungaria egyaránt megkapták a hónap display kampányának járó…..
A Porsche Hungaria és a Foodpanda novemberi kampányában egymásra épülő, innovatív hirdetési megoldásokkal érte el célközönségét. Az adathasználat újszerű megközelítését Display First Awarddal ismertük el. Jelen cikkünkben a Porsche Hungaria kampányának legfontosabb elemeit mutatjuk be. Nyitottság,…..
Az év vége és az ünnepi időszak közeledtével óhatatlanul felmerül az esztendő lezárásának gondolata is. A fáradalmak kipihenése mellett jóleső érzés ilyenkor visszatekinteni; mi is így teszünk most natív csapatunk segítségével, akik az idei év számukra legemlékezetesebb hirdetéseit szedték össze. A…..
Ha a karácsonyra gondolunk, egészen biztosan eszünkbe jutnak olyan különleges ízek és illatok, amelyek valamilyen kedves emléket idéznek fel. A készülődés és a várakozás időszakát belengi a sütemény és a karácsonyi fűszerek illata. Az adventi időszakban több időt töltünk a konyhában, és szívesen…..
Másfél évtized telt el a Femina indulása óta, amely rengeteg történetet, leütött karaktert, izgalmas vagy megható sztorit, érdekes hírt, mozgalmas napot jelentett a szerkesztőségnek. A 15. születésnapon egy új videós interjúsorozattal, illetve egy  különleges visszatekintéssel ünnepli meg…..
Ismét díjaztuk a hónap kampányát! Az Indamedia portfólióján futó kampányok közül októberben az HBO hirdetéseit ismertük el a Display First Awarddal (DFA). Talán nem meglepő, hogy az HBO videós hirdetési formátumokat használt legutóbbi kampányához, hiszen ez passzol leginkább szolgáltatásaihoz, és…..
2023. január 1-jétől változik az Indamedia Sales árlistája, a hirdetési termékek új tarifaárait itt érhetik el. Az idei évben leadott megrendeléseket a jelenleg érvényes árlista alapján szolgáljuk ki. Az Indamedia Csoport 2022-ben számos sikert könyvelhetett el, jelentős fejlesztések zajlottak…..
Olvasóink azért választanak minket nap mint nap, mert az Indamedia felületein aktuális, izgalmas és hasznos tartalmakkal találkozhatnak, amelyek magas szakmai nívó mellett egy jól meghatározható identitást is képviselnek. De vajon a reklámcélú tartalmak is adhatnak hasonló élményeket az olvasóknak?…..
Óriási érdeklődés övezi a Femina Klub következő évadát, az első előadásra már napokkal a kezdés előtt minden jegy elkelt. A várakozás nem véletlen, hiszen Szily Nóra vendégével, Csányi Vilmos etológus professzorral egy igazán izgalmas és aktuális témával várja a közönséget november 21-én. Nem…..
A hazai online kiadványok közül az Indexre érkezett naponta átlagosan a legtöbb felhasználó októberben a legfrissebb brand adatok alapján. A hírportál más releváns mérőszám vonatkozásában is vitte a hónapot: az oldalon eltöltött időt és az oldalletöltések számát tekintve is magasan az élen…..
All time rekordot döntött a Dívány! A prémium online magazin újabb fordulatszámra kapcsolt, és október 26-án átlépte a bűvös 300 ezret a valós látogatók száma. Folytatódik a Dívány idei menetelése: az év legerősebb napja után most fennállásának leglátogatottabb napját hozta. A DKT hivatalos…..
Emblematikus autócsodákkal és korszakos zenékkel repített vissza a 80-as, 90-es évekbe a 38. Parkoló Parádé (PP). A különleges időutazáson háromezer autórajongó nosztalgiázott a Totalcar csapatával a Hungexpon. A Tulaj a Pályán akkora siker volt a legutóbbi közös parkoláson, hogy a házi…..
A mentes étkezés 50 legjobb receptjével megjelent Mentes Anyu harmadik szakácskönyve a Femina Média gondozásában. A népszerű sorozat folytatása olyan recepteket kínál, amelyek segítségével az uzsidoboztól az ünnepi asztalig minden alkalomra és a hét minden napjára varázsolhatunk finom, egészséges…..
Hetente háromszor, az esti órákban jelentkezik a legfrissebb hazai és külföldi autós hírekkel a TC Híradó, nem csak autórajongóknak. A Totalcar új videós formátumában Bazsó Gábor “Karotta” érkezik a legérdekesebb újdonságokkal. A TC Híradó nem csupán megmutatja az autózás és a közlekedés világának…..
A napokban debütált az Intim Sáv, melyben Reiber Gabriella beszélget Dr. Jenei Lóránd szülész-nőgyógyász szakorvossal. A podcast-sorozatban olyan kérdésekre is választ kaphatunk, melyeket sokszor nem merünk feltenni. „Szeretnénk minél több formátumon keresztül szólni olvasóinkhoz - legyen az új…..
Első alkalommal adta át az Indamedia Sales a Display First Awardot (DFA), amellyel minden hónapban szeretnénk elismerni a portfóliónkon futó, újszerű és egyedi megoldásokat alkalmazó kampányokat. A displayben rejlő lehetőségekből szeretnénk minél többet megmutatni, ezért is hívtuk életre a Display…..
Izgalmas időutazásra hív az év utolsó Parkoló Parádéja október 16-án a Hungexpon. A Totalcar népszerű rendezvénysorozata most is egy kiemelt téma köré épül, a tuningautók, a csillogó veteránok és a sportkocsik után ezúttal a nyolcvanas-kilencvenes évekbe ugorhatnak vissza az autók…..
Magabiztosan vezeti a női oldalak látogatottsági toplistáját a Femina. Az Indamedia női portfóliójának zászlóshajó kiadványa megőrizve augusztusi első helyét, szeptemberben is az élen zárt a női tematikájú portálok között. A közönségmérési brand adatok szerint a napi átlagos 519 831 valós…..
Nyári kimagasló teljesítményét is felülmúlva újabb sikert könyvelhetett el a Dívány. Az Indamedia prémium online magazinja megdöntötte idei látogatottsági rekordját, a hivatalos közönségmérés adatai szerint több mint 246 700 olvasó kereste fel az oldalt szeptember 27-én. Az idei év fejlesztései és…..
A Totalcaron futó Aszfaltlegendák hozta el megosztva a legjobb online videósorozatnak járó díjat az idei Online Video Audio Awards-on. A Kreatív által meghirdetett versenyen a legjobb hazai podcasteket és online videókat értékelték, összesen 8 kategóriában hirdettek győztest. Az online…..
Egy hét alatt eléri a magyar internetezők akár 65 százalékát - ez az IndaWeek! Az Indamedia Sales egyedülálló reach-építő terméke kiemelkedően magas elérést biztosít mindössze 7 nap alatt. Az IndaWeek kivételes megoldás a display piacon: egy hét alatt képes elérni a hazai internetezők akár 65…..
A jelenlegi gazdasági helyzet piacra gyakorolt hatásáról kérdezte az Indamedia Network Zrt. vezérigazgatóját új videósorozatában a Whitereport. Ziegler Gábor az interjúban elmondta: az Indamedia az elmúlt évek tudatos gazdálkodásának eredményét a cégcsoport bővítésére fordítja, amely egyrészt…..
Immár tizedik alkalommal rendezték meg a Városmajori Színházi Szemlét, az itt bemutatott produkciókat számos kategóriában díjazták. Az idei esemény igazán különleges volt számunkra, mivel a legnépszerűbb előadásnak járó közönségdíjat a Femina főszerkesztője adta át. A közönség szavazatai alapján az…..
Kiemelkedő elérés mindössze 24 óra alatt? Ha gyorsan és hatékonyan szeretné elérni célcsoportját, akkor válassza az Indamedia Sales saját fejlesztésű termékét, az IndaMaxot! Az IndaMax egyedi lehetőség a hazai display piacon, különlegessége a gyorsaságban rejlik, az IndaMaxszal ugyanis 1 nap…..
Magabiztosan zárta a nyarat a Femina: augusztusban maga mögé utasította az összes hazai női online kiadványt. Sőt, a piacvezető női magazin idei legerősebb napját is az ősz kezdete hozta el. Az augusztusi közönségmérési brand adatok szerint a napi átlagos 577 903 RU-val (Real Users) a Femina került…..