Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Indamedia Sales

38 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már szeptemberben az Indamediához kerülhet a We Love Budapest Kft., ezzel a cégcsoport portfóliója a We Love Budapest és a We Love Balaton portálokkal bővül. A mai napon szándéknyilatkozatot írt alá a We Love Budapest Kft. adás-vételéről a jelenlegi tulajdonos Magyar Turisztikai Szövetség…..
A közéleti és gazdasági események intenzív látogatottságot generáltak a hírportálokon júliusban. A KATA-törvény és a rezsicsökkentés módosítása, az azokra reagáló demonstrációk és a politikai nagyüzem miatt megnőtt az érdeklődés a közéleti hírek iránt. A Digitális Közönségmérési Tanács (DKT)…..
Óriási lendülettel vágott neki a nyárnak a Dívány, és jelentősen növelte látogatottságát az előző évhez képest. Az Indamedia prémium életmód magazinja kirobbanó formában van, ez is jól mutatja, hogy az elmúlt hónapok tudatos tartalmi építkezése meghozta gyümölcsét. A brand adatok alapján a nyár…..
Nem csak a hőmérő higanyszála kúszott fel, az Index látogatottsága is egyre magasabbra tör: az Indamedia hírportálja vezeti júliusban a látogatottsági listát több fontos mérőszámot tekintve is. Nyár-szabadság-vakáció ide vagy oda, a legfrissebb brand adatokat alapul vevő eredményekkel az Index már a…..
Az Index nyerte az online brandek júniusi látogatottsági versenyét a napi átlag látogatószám alapján – derül ki a DKT friss elemzéséből. A hírportál folyamatosan javít pozícióján, mióta a Meta feloldotta az oldal Facebook-elérésének korlátozását.  A hazai online kiadványok közül az Indexet olvasták…..
Ahhoz, hogy a hirdetések célba érjenek, igazán ütős megoldásokra van szükség. Az Indamedia Sales saját fejlesztésű terméke, az IndaSpot látványos és egyedülálló megjelenést biztosít a videószpot alapú hirdetéseknek. A mára igazi slágerterméknek számító IndaSpot nemrég a PM Digital Provident…..
Múlt héten az Index nyerte a látogatottsági versenyt a hivatalos közönségmérés brand adatai szerint. A hírportál folyamatosan erősödik, mióta a Meta feloldotta az Index Facebook-elérésének korlátozását. Mint ismert, 2021 novemberében a Meta előzetes értesítés nélkül korlátozta az Index elérését,…..
A jövőben Varga Endre látja el az ügyvezetői feladatokat az Indamedia autós magazinjánál. A szakember feladata lesz a Totalcar pozíciójának erősítése mind tartalmi, mind pedig üzleti szempontból. Az Indamedia csoport vezetése úgy látta, hogy szervezeti átalakítás vált szükségessé a 2000 óta működő…..
A Reuters Institute által készített nemzetközi sajtókiadvány, a Digital News Report 2022-es kiadása szerint az online portálok közül az Index híreit olvasták a legnagyobb gyakorisággal hazánkban tavaly.   A kiadvány 46 különböző országban vizsgálja a hírfogyasztási szokásokat, és azt, hogy az…..
Az Indamedia és a Meta között született megegyezésnek köszönhetően az Index Facebook-elérése az elmúlt napokban elkezdett emelkedni, és várhatóan hamarosan visszaáll a korábbi szintre.   Május végén számoltunk be róla, hogy az Indamedia megállapodást írt alá a Google-lel, amely így előnézetként is…..
Hatalmas siker volt az idei első Parkoló Parádé, a rendezvény ezúttal a tuning jegyében zajlott. A teljesítményfokozás fortélyait óriási érdeklődés övezte, a kísérő programok, szakmai előadások is telt házzal futottak. A négykerekű csodákra és izgalmas műszaki megoldásokra összesen több mint…..
Megérkezett a tavasz, az autók végre birtokba vehetik az aszfaltot! A tuningé lesz a főszerep az év első Parkoló Parádéján, ahol minden a teljesítménynövelésről és az érdekes műszaki megoldásokról szól majd. Ezúttal is izgalmas programokat kínál a Totalcar népszerű rendezvénysorozata, amely évről…..
Nagy sikerrel zárult a Femina Klub idei eseménysorozata, az áprilisi klubesten a közönség ismét megtöltötte a József Attila Színház nagytermét. A hatodik évad utolsó előadásán Szily Nóra és szakértő vendége az érzelmi evés hátterét járták körül. Telt ház előtt beszélgetett az érzelmi evés…..
Egy kampány megtervezésekor alapvető szempont, hogy az elérni kívánt célcsoporthoz leginkább illeszkedő felületet válasszuk. Ha mindez párosul a megfelelő display eszköz használatával, olyan látványos megoldások születhetnek, amelyek nagyban növelik a hatékonyságot. Tökéletes példa erre a Viasat…..
Látványos hirdetési eszközökkel és vizuális megoldásokkal futott az HBO Max bevezető kampánya az Indamedia portfóliójába tartozó kiadványok felületein. A display sokszínűségében és változatos kombinálhatóságában rejlő lehetőségek hatékonyan támogatják a brand kampányokat, az HBO Max esetében is…..
A pénzintézet választása telitalálat volt: az Indamedia Sales kínálatában elérhető Scroll-to-land  rövid idő alatt, hatékonyan szólította meg az elérni kívánt célcsoportot az Index címlapján. A látványos display megoldás lehetőséget biztosított arra is, hogy az új ügyfelek gyorsan és kényelmesen…..
Ismét bizonyította a Sóbors, hogy kipróbált receptjeivel és érdekes tartalmaival biztos pontnak számít az ünnepi készülődés idején is. Az Indamedia portfóliójába tartozó gasztromagazin all time rekordot döntött a húsvéti időszakban, soha ennyien nem böngészték még az oldalt. Az eddigi legnagyobb…..
Már elérhető a Metrics, a Media Future Zrt. első ingyenes B2B terméke. A naponta frissülő online szolgáltatás a médiatervezők számára nyújt elemzési lehetőségeket, 28 napos előrejelzést és automatizált ajánlatkérést.  A Media Future Zrt. az Indamedia Network cégcsoport innovációs hubjaként az…..
A Femina Média vezető női magazinja 2021-ben is kiváló fogyasztói márkának bizonyult. A portál már nyolcadik alkalommal kapta meg a MagyarBrands-díjat. A rangos elismerés díjazási rendszere 2010 óta értékeli a magyar vonatkozású márkákat. A program küldetése azóta is változatlan: célja, hogy…..
A főbb kereskedelmi célcsoportokban az Index nyerte a hírversenyt az országgyűlési választások napján: több mint 1,2 millióan követték az április 3-ai eseményeket a hírportálon és az applikációban. Nem csak a belföldi, a fontos nemzetközi történéseknél is az Index bizonyul a legfőbb tájékozódási…..
Kiemelten népszerűek a Sóbors tartalmai a húsvéti időszakban, a gasztromagazin receptjeit tavaly a napi átlagos látogatószámhoz képest 70 százalékkal többen böngészték, az oldal ráadásul all time rekordot is döntött. Idén is hasonló érdeklődésre számít a szerkesztőség, hetek óta az ünnepi…..
Egyedi megjelenésekkel és tartalmi megoldásokkal futott az RTL Klub új sorozata, a Hotel Margaret bevezető kampánya a Totalcaron. A televíziós produkció autós influenszer karaktere cikkek társszerzőjeként, az Égéstér című podcastben, valamint a népszerű autós kiadvány egyik tesztvideójában is…..
Önálló melléklettel, extra tartalmakkal, videókkal, podcastekkel, exkluzív interjúkkal és napi beszámolókkal készül a Giro d’Italia-ra az Index. A világ egyik legrangosabb kerékpárversenye most először indul Magyarországról. A viadal Budapestről rajtol el, a résztvevők három hazai szakaszon is…..
Rendelkezel már tapasztalattal média területen? Magabiztosan kommunikálsz? Szeretsz ügyfelekkel közösen gondolkodni? Ha igen, várjuk a jelentkezésedet egy szuper csapathoz! Téged keresünk, ha...   1-3 éves meglévő tapasztalattal rendelkezel ügyfélkapcsolati területen (online média…..
A display hirdetésekkel szemben támasztott legfontosabb elvárások, hogy azok jól látható, kiemelt helyeken jelenjenek meg, ezzel garantálva a célcsoport elérését és a kampány hatékonyságát. Ennek biztosítására hoztuk létre 2019-ben a Quality Placement® (QP) minősítést, így hirdetőink biztosak…..