Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anett Alberszki

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit is jelent a motorozás számomra?   Egy szóval össze tudnám foglalni: MINDENT - boldogságot, örömöt, szabadságérzést – egy életérzés. A mai napig minden egyes motorozást ugyanolyan izgalommal várok, mint mikor a jogosítványt csináltam. Vártam minden egyes órát, akár a rutinpályán, akár a…..
Kilométer és tapasztalatszerzés éve   Egy eredményes, tapasztalatokkal szerzett év után eljött nekem is az első tél, ami minden motoros rémálma.  Félévnyi pihenő? A hosszas várakozás ideje. Kimész a garázsba… Látod, hogy ott vár téged, kitolod, megsimogatod, beindítod, hogy már maga a duruzsolása…..
Mi tartozik a veszélyes anyagok közé? Veszélyes anyag: minden anyag vagy keverék, amely fizikai, kémiai vagy biológiai hatása révén veszélyforrást képviselhet, így különösen a robbanó, oxidáló, gyúlékony, sugárzó, mérgező, maró, ingerlő, szenzibilizáló, fertőző, rákkeltő. A veszélyes anyagok…..
Az én történetem ott kezdődött, hogy 2010-ben az élet összehozott egy motoros sráccal, és pár motorozás után tudtam, hogy nem lesz elég sokáig a hátsó ülés, külön motor fog kelleni. Ebben az időben még főiskolára jártam, és nem tudtam elkezdeni a jogsit, így maradt az álmodozás, a tervezés, hogy…..
Anett Alberszki 2019.09.10 11:52:37
@Ad Dio: Köszönöm:)
Anett Alberszki 2019.09.10 11:52:37
@Ad Dio: Köszönöm:)
Anett Alberszki 2019.09.10 11:55:15
@sure_shot: Aki nem motorozik, attól hallom kérdésként, hogy hogyan tudod megtartani.