Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lutzy Fery (törölt)

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szkeptikus blog Ember a Holdon? 2009.07.20 07:10:00
Harminchét éve nem járt ember a Holdon! Soha nem járt ember a Holdon! A ma élők milliárdjai – a negyven év alattiak – számára a két állítás közötti különbség nem tűnik nagynak. A Hold ma is ugyanolyan távolinak és elérhetetlennek tűnik, mint a hatvanas években. Ez mintha azoknak az elméletét…..
Lutzy Fery (törölt) 2009.07.21 02:52:35
@Proctor: Budan letettem egy padra egy feltuno szinu nevjegykartyat a tel. szamommal...
Ne mondd, hogy nem tudod megtalalni...
A tobbit telefonon...
László barátnőjének új jegyet kellett váltania 37 ezer forintért, miután másfél órás ráhagyás ellenére lekéste a berlini csatlakozását. A mozdonycsere és a felsővezetékszakadás a MÁV szerint vismajor, a lekésett vonat 16 ezer forintos jegyét elrakhatja emlékbe: A…..
Lutzy Fery (törölt) 2009.07.21 02:25:59
@És akkor azt mondta...: Persze, hogy repul... Probaltal mar akarcsak viszonylag rendszeresen 2-3-4000 km-t vonatozni? Mas leptek masfajta szemleletet kivan. Na persze aki meg nem latta az athuzott helysegnevtabla hatoldalat, az nem tudhatja...
Whatever mamája a Sparban dolgozik, és szerinte nem adatgyűjtésre, hanem ténylegesen a dolgozók ösztönzésére találta ki a hipermarket az akciót. a Mosolyszpotting a Sparban című bejegyzésre szeretnék reagálni. Édesanyám a halásztelki Sparban dolgozik, mondanom sem kell, ott is…..
Lutzy Fery (törölt) 2009.07.20 19:50:11
@Frucsasz: Ha osszegyujtod a 101 torpot, AKKOR kapsz egy Hokuszpokot...

addig csak a penztarnal varazsolnak el...
Bizarr történet érkezett a Blaháról, ahol az ellenőrök állítólag hamisnak kikiáltott, kitöltetlen bérleteket koboznak el a fiataloktól újraértékesítés céljából. Naiv ügyfél feljelentést fontolgatott, mire a BKV igazgatósága egyhavi ingyenbérlettel tömte be a száját:…..
Lutzy Fery (törölt) 2009.07.20 01:46:31
@Animacs: Ez hulyeseg, VAN nevre szolo IS, de alapbol az Oyster nevtelen, az hasznalja, aki akarja. Az mar egy masik tortenet, hogy 14 fele verziobol valogathatsz, hogy a kartyat hogyan akarod hasznalni, csak buszon vagy minden jarmuvon, feltoltesi- vagy idokerettel, egy zonara vagy tobbre ervenyesitve...
Kiküldött az Erste egy értesítést, miszerint augusztus 1-től bizonyos esetekben egyoldalúan módosíthatja a köztünk lévő szerződés feltételeit. Gondolom nem csak én, hanem az összes lakossági ügyfél hasonló levelet kapott. Eleve nem értem, mért lehet szükség egy jól…..
A fordítógépes használati utasítás örök, megunhatatlan szerelem, könnyen lehet, hogy végül ezt a három szót tetováltatom a mellkasomra, egy nagy, átszúrt szívformába. Legfrissebb darabunk, remélem, megindokolja az érzéseimet. Hassan küldte, a kínai vadcsapásvágót…..
Lutzy Fery (törölt) 2009.07.20 00:32:09
@az igazi mpl, aki egyelőre nem megy szabadságra: Ha elkuldod a neved, a cimed, az eletkorod, a szlszamod meg egy viszonylag jelentektelen beszerzesi koltsegatalanyt, akkor egyenesen Nigeriabol kuldetek egyet...
A másik megoldás, hogy kamuznak a dinnye eredtéről, hadd képzeljük hazainak, miközben igazából digó származású. A felháborodástól remeg a kezünkben a macskaszalonna! MurciComp sztorija alant.Múlt hét csütörtökön a Fehérvári Lidl áruházban vásároltam, mint általában. Az…..
Megdöbbentő élménye volt Kelemen Andrásnak, pedig igencsak triviálisan indult a vásárlás: kábelt akart venni a fűnyírójához. Tett egy kört, és közben kiderült, ami még a sokat látott Homárt is elképesztette, nevezetesen, hogy ma Magyarországon az olcsó szakáruházak…..
Tízparancsolatot olyan témákban szoktak hozni, ahol az érintettek hajlamosak a kihágásra. Ami fel sem merül, azt minek tiltani, ugye. Ennek a fényében különösen vicces a budaörsi Tesco játszóházának belső szabályzata, ezer köszönet érte Armandónak. El is képzeltünk egy igazi…..
Gaborrob első fokon lenyomta a Fővárosi Parkolási Társulást, akik egy klasszikus fantomtartozást próbáltak behajtani rajta, de aztán elfelejtettek megjelenni a bíróságon. Az összes parkolócéget kollektívan kellene visszaperelni azoknak, akik befizettek valaha bármilyen büntetést…..
Pénzt kivenni mindig nehezebb, mint berakni, de nem csoda, hogy Zsolt kiakadt, miután két nap alatt sem sikerült telefonon egyeztetni, mikor mehet a pénzéért az OTP-be: Amit a minap művelt velem az OTP Bank telefonos ügyfélszolgálata, azon a Homár-olvasók nagy része talán már meg…..
Néhány éve nagy siker volt a nigériai csaláshullám, amikor egyenemailekkel próbálták behülyíteni az embereket. Azóta sokat fejlődött a világ, és most már akár expresszes apróhirdetésre is lehet kapni, ahogy azt Ákos tapasztalta: A történet úgy kezdődött, hogy feladtam…..
Lutzy Fery (törölt) 2008.06.30 07:29:44
Könnyed nyári poszt, fordítógéppel társat keresni. Ha Eliza mégsem egy robot és valóban érdeklődő és barátkozni szeretne, akkor  meg már mindegy hogy milyen nyelven szeretné, nem?Szia Homár! Rám jár a rúd. Kellett nekem a múltkor a kommentekben kifigurázni a múltkori…..
Kevés áltudományos bullshit van, amit a Homár perpillanat jobban utál, mint az őssejtet, de hamarosan Önök sem lesznek ezzel másképp. Bogyót az Őssejt az Életért és a Beteg Gyermekek Gyógyulásáért "alapítvány" képviselője terrorizálta az őrület határába adója…..
Sergeant annyira vakmerő/bizarr vásárló, hogy egy SMS-reklám hatására akciós fúrókalapácsot akart venni kofferben, ötezerért, de nem tudott, mert az áruházban már elfogyott. S. nem tágított, befizette az előleget, de sokáig nem kapott kalapácsot. Itt olvasható az eredeti…..
Nemrég írtunk a Coca-Cola weboldalán olvasható undorító receptekről. Andrei nem tökölt, elkezdte megcsinálni a kólás kuglófot. Eddig jutott: Elkezdtem összekotyvasztani a kólás kuglófot, de a kóla hozzáadásakor feladtam... Eddig jutottam... Üdv, Andre..
Lutzy Fery (törölt) 2008.06.30 05:36:09
Szegény hipermarketek csak szívnak az akciós katalógusaikkal. A bennük található átverős álakciók miatt rendszeresen több tízmilliós bírságokat kapnak, az Auchan mostani katalógusa meg jegyzőkönyvi bizonyítékként szolgál majd, ha elindul ellenük a hülyeségi per. Az…..
Alant hat beszkennelt oldalnyi tömény, önfeledt szórakozás következik. Lackótól kaptuk a levelet, amiben Maria direkt marketinges lendülettel kínál a postaládával rendelkező magyar állampolgároknak egy -- na máris zavarba jöttem, hogy mit is. Egy "személyre szabott Óriási…..