Regisztráció Blogot indítok
Adatok
napola- (törölt)

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes hírre ébredtünk ma reggel, Vona Gábor "Izraelbe küldte" Betlen Jánost a mai Nap-Keltében. "Ha Önt annyira izgatja és foglalkoztatja a zsidókérdés, költözzön ki Izraelbe" - válaszolta Betlen Jánosnak Vona, "miután a műsorvezető azt kérdezte…..
Köszönjük a sok sok szavazatot:) Magasan nyertünk:)..
36,5 millió fontért vett új magánrepülőgépet Slavica Ecclestone, a Forma-1 jogtulajdonos Bernie Ecclestone márciusban elvált felesége. Az 51 éves, horvát származású szépasszony gépe kétszer akkora, mint volt férjéé, a Gulfstream G550 minden luxussal felszerelt, két fürdő-,…..
Sünbarát, a blog Gombócka úszik 2009.07.03 11:31:00
napola- (törölt) 2009.07.03 13:23:29
Tegnap esti hír, hogy nyilvánosságra hozták, kik voltak a besúgók Nagy Imre újratemetésén. Nekünk Nógrádi György nevén akadt meg rögtön a szemünk, aki mondjuk nem médiamunkás, de már-már az, hiszen heti szinten fordul elő műsorokban, kérik ki a véleményét, szóval…..
napola- (törölt) 2009.06.12 23:26:22
@Moci:
Miért nem nézel utána, hogy kicsoda Nógrádi? Máris informáltabb lennél.
Ha megtetted volna, nem írtál volna olyan hülyeséget, hogy Nógrádi csak azóta valaki, amióta a komcsik vannak hatalmon.
Pl. ebből a linkből (Corvinus Egyetem) kiderül, hogy Nógrádi mindegyik kormány alatt élt és virult, külföldi utak, előadások garmadája, nyilván kőkemény pénzért:
portal.uni-corvinus.hu/index.php?id=25377
Amúgy 1999-ben elnyert egy 15 hetes NATO-ösztöndíjat. Nyilván ezt is a komcsik intézték el neki...

Nógrádi szakmai munkáját megítélni biztos, hogy nagyon kevesen tudnánk. De ahhoz nem kell ásznak lenni az ő szakterületén, hogy az embernek attól menjen ki a gálája, hogy hazafias okból az állambiztonságnak dolgozó alak csont nélkül átmentette magát a rendszerváltás után. Nem egyedi eset, de attól még undormány.
                  Tegnap este lejött egy olyan cikk az Indexen, amitől még a a legvisszafogottabb embernek is fröcsögő nyállal kommunistázni támad kedve. Megint az ügynökügy került elő, az 1956-os intézetnek sikerült azonosítania a Nagy…..
A bangkoki főpostán csodálkozhattak, hogy a magyarországi kollégáik miért hozzájuk továbbítottak egy Finland címzéssel ellátott levelet. Land-Land? Édesanyám május 11-én Kecskeméten feladott egy DVD-t, amit Helsinkibe szeretett volna nekem küldeni. Mindezt elsőbbséggel tette,…..
Mi az hogy jól, kiválóan. A 18-49-es korosztály legnézettebb kábelsorozata a USA Network üdvöskéje (miért nem vette még meg valamelyik kertévé???), az imádnivaló exkém, Michael Westen kalandjait bemutató Burn Notice a tavalyi, második évados nyitány eredményéhez képest 7%-al…..
comment:com A hét képe 2009.06.07 09:30:00
Mondtam már, hogy imádjuk a Rescue Me-t? Meg Michael J. Fox-ot is? ..
napola- (törölt) 2009.06.07 11:42:24
comment:com Hírek kávé mellé 2009.05.14 10:07:00
Nem örülnénk, ha a CBS elkaszálná a The Unit (Az egység) című sorozatát, de ez mind semmi a szérián dolgozó 225 ember megélhetéséhez képest, na ők igazán idegesek lennének. Itt egy cikk a háttérről.A Starz nagyon megszerette Rob Thomas Party Down című vígjátékát (joggal,…..
Ha már valaki Magyarországon mindenáron egy valóban drámai filmet szeretne forgatni, s abban a mai hazai viszonyokról igazi szívszorító pillanatképeket bemutatni, vagyis művészi eszközökkel beszámolni arról, hogy milyenek a magyarországi közbiztonsági közállapotok, s miként…..
Május 4-én felborítja műsorrendjét a Tv2, hogy beszuszakolják a programba az újrainduló Áll az alkut. A megváltozott szabályrendszerrel újra támadása lendülő vetélkedőt ezúttal a Popdarálóból ismert Kovács Áron vezeti majd minden hétköznap 19:05-től.Ezért hosszabb…..
A Showtime egyik legjobb sorozata, a Tudorok éppen most tapossa harmadik évadát, benne Henrikünk éppen harmadik nejét nyúzza (nem szó szerint, legalábbis egyelőre), és mivel a nézettségi adatok jók, azaz nem nagyon mutatnak csökkenő tendenciát az első évadhoz képest, a…..
A nálunk az RTL Klubon vetített univerzális tehetségkutató műsor, a Csillag születik (eredetiben: America's Got Talent) brit kiadásában már találtak egy csiszolatlan gyémántot Paul Potts személyében, aki mobiltelefon-kereskedőből lett elismert énekes, mert hát olyan hangja…..
Félórás késéssel közvetíti a Viasat3 az MKB Veszprém sorsdöntő Bajnokok Ligája-mérkőzését vasárnap. Pimasz urat nem lehetett elmozdítani a hat órai sávból, a címvédő Ciudad elleni meccs nem annyira fontos a csatornának, amely rekordokat döntött a Veszprémnek…..
45 évesen életét vesztette a brit Natasha Richardson, Liam Neeson színész felesége és két gyermeke anyja. A Tony-díjas színésznő egy síbalesetben szenvedett koponyasérülés, majd annak következtében kómába esett, amiből már nem ébredt fel. Pályafutása során számos…..
napola- (törölt) 2009.03.19 11:49:15
@Fergusson:
Általában könnyed vígjátékokban játszott, bár sztem a képességei alapján színvonalasabb filmekben is helye lett volna.
Nem véletlen, hogy nekem pl. legjobban Koltai Lajos: Evening c. filmjében tetszett, ahol édesanyjával, Vanessa Redgrave-vel játszott anya-lánya szerepet. Ajánlom azt a filmet. Nem 10/10-es, de nálam 7/10-et megér. A filmben ő volt édesanyja mellett utolsó napjaiban, az élet pedig megfordította ezt a sorrendet, anyjának kell őt eltemetnie...((. RIP.
Még tavaly Cannes-ban jött az ötlet, hogy csináljunk itthon is egy „Hole in the Wall”, vagyis emberi Tetris típusú formátumot – ahol emberek bujkálnak át lyukakon, és jól megszívatják őket, mert vízbe esnek, beszorulnak, satöbbi, ahogy azt kell. Persze mi itthon…..
Modor Tibi breaking news: a kommentekre személyesen Lakat T. Károly, az Ezüstmellény nyertese válaszol(t) igazi sportemberhez illően! Ő megértette, hogy miről szól a Modorosblog.Na, kérem szépen tisztelettel, javítsatok ki ha tévedek, de szent meggyőződésem, hogy nyilvánvalóan nem…..
napola- (törölt) 2009.03.12 16:24:37
Lakat T. vasárnapi műsora legtöbbször maga a dögunalom, megjelenésében, vendégei tekintetében egyaránt.

1. Az ízléstelen díszlet vizuális környezetszennyezés, s ezt az alacsony színvonalat érdekes módon minden újabb stílusmódosítással még lejjebb tudják vinni. Erre mondom: ügyes!!!! :D

Ld. a karácsonyi dizájn: szürke padló, azon egymástól két méterre egy zöld és egy fehér!!! műfenyő, eldobálva néhány becsomagolt üres doboz, 1000 m-re a kompozíciótól néhány szék, amin ücsörögnek az aktuális vendégek. Nekem ez volt a csúcs.
Kedvencem az alapdizájnból a Frédi-Béni dohányzóasztal, két bútorlap között csavart vaskos lábacskákkal, brrrrrrrr.

2. Vendégek: hetente cseréli egymást ugyanaz a 20 ember, átlagéletkor kb. 70 év. Sas Józsi, Koós, Aradszky, Czeizel, és még 1-2 1000x visszatérő vendég. Téma szinte mindig a '60-as évek, millió éves sztorik, nosztalgiázás olyan helyekről és eseményekről olyan emberekkel, akikről az 45 év alatti korosztály már alig tud valamit, és ha tud is, minden vasárnap kizárt dolog, hogy érdekli. A fiatalabb évjáratot a Cotton Clubosok képviselik.

3. A műsorvezető megjelenése: lenőtt, főtt krumplihéj színű hajtincsek, unalmas öltönyök csak fokozzák a dohszagot. Hozzá még a kilométer hosszú kérdések, amiknek a felénél rendre elfogy a levegő és akkor kapkod utána. Nem kínos?

Hogy akkor miért nézem? Tévében sosem, ennél értékesebb számomra a vasárnap reggel, aludni és családdal lenni, de a neten követem az engem érdeklő beszélgetéseket, igyekezve semlegesíteni magamban Lakat T. vagy a szörcsögő Verebes okozta hatásokat.
Ki vagyok én? Hol élek? Eme poszt írója teljesen tanácstalan ezeket a kérdéseket illetően. A kép készítőjétől semmilyen információt nem kaptunk...
napola- (törölt) 2009.03.06 12:11:23
@manka21:
igazán helyesek (ill. helyes vagy a Mignon vagy a Zserbó), gratulálok hozzájuk :D. Ez a kókuszdió-lakásból való kukucsolás nagyon édes látvány! Ha teszel majd még fel róluk újabb képeket, netán csináltok egy blogot róluk, jelezd majd, érdekelne. Talán nemcsak engem.
Amúgy a nevük is nagyon kedves.
Üdv. nektek.
napola- (törölt) 2009.03.06 17:32:15
@gabriseszter:
Csak a magam nevében reagálok:
Szerintem az én stílusomban semmi bántó nem volt, de nyilván jogod van ezt másképp érezni. Minden elismerésem mindenkinek, aki ingyen és bérmentve dolgozik vmit, de ez nem zárja ki a véleményezés jogát.

Furcsa, hogy pont az én hozzászólásom stílusa bántó, de ezé pl. nem volt az:

------- Krizzta ·
krizzta.blog.hu/ 2009.02.24. 05:45:31
Egyébként erősen romlik a cukiság színvonala, tőletek azért többet várnék, mint hetente lopkodtok a példaképetektől, a Cuteoverload-tól...nem kéne...

gabriseszter 2009.02.24. 08:27:10
@Krizzta: sokszor veszünk át más oldalakról anyagokat, tudod ilyen az internet. ha te már láttad máshol, annak nagyon örülünk, de mi még nem. nemrég küldte egy kollégánk és arra gondoltunk, lesz itt, aki örülni fog neki. hálisten lett :) --------

Ha már stílusnál tartunk, néhány szerintem tényleg bántó komment, igaz, itt a kritika másik kommentelővel vagy a bemutatott állattal kapcsolatos:

------ a paraszt a fatelepről 2009.03.02. 19:06:00
@csillagkutya7: ronda, puzdorás, széthizlalt macska! tényleg szép! jaja én is veretem a szőröm, meg a hajam is hullik, csak a nagyságrend más!

a paraszt a fatelepről 2009.03.04. 21:19:37
@kutya vacsorája: mé itt csak fröcsögni lehet? mindent amit beküldenek automatikusan dicsérni kell, hogy jaj de cuki? ez a macska ronda! ennyi!

nyalifalibiszibaszi 2009.03.04. 14:11:00
@chinagirl: Eddig bírtam, de most ki kell jelentsem, hogy borzasztóan ostoba vagy. Icipicit sem tűnt fel, hogy egyáltalán nem hőbörögtem? Kijelentő mondatokkal elmondtam a véleményem, arról meg nem tehetek, hogy annyira hülye vagy, hogy nem tudsz olvasott szöveget értelmezni.
Ja, ne válaszolj, mert nem érdekel.

ergerberger 2009.02.24. 00:40:24
Ha élethű anya kell neki, akkor Tóth Vera szoptathatná és felnevelhetné egy ólban. -------

Ilyenekkel kapcsolatban semmi észrevételetek nem volt, vagy azért, mert nincs rá időtök, hogy mindent naprakészen olvassatok és reagáljatok, vagy mert ezek stílusával semmi gondotok nincsen.

Nagyjából indulása óta rendszeres látogatója vagyok és maradok a blogotoknak, az utóbbi időben kezdtem csak hozzászólni. Tudom, kár volt:D. Ez volt részemről az utolsó komment, feszültséget, rossz érzést senkiben sem akarok kelteni. Eme súlyos döntésemet nyilván ti is és én is viszonylag hamar fel fogjuk dolgozni :).

További jó munkát kívánok.
Dávidtól kaptuk ezt a két képet Panda és Zsebi közös fürdetéséről, de ezzel még nincs vége. Egy egész képregény született a két kutya illatossá varázsolásáról, amit itt megtekinthet mindenki. ..
napola- (törölt) 2009.03.04 17:27:03
@Dee_:
Ja, túlzottan nincsenek feldobva a kutyusok, inkább kétségbeesettnek tűnnek:D!