Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csavardi

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor egy konkrét féltétel miatt vásárolunk meg valamit valahol, akkor elég zavaró tud lenni, ha utólag kiderül, hogy az egész valójában csak kamu volt. Olvasónk egy mobilt vett meg, ráadásul drágábban azért, mert 24 hónap garanciával hitegették, aztán jött a pofáraesés.  A napokban olvastam a…..
 Április 8-ára írta ki Áder János köztársasági elnök az idei országgyűlési választásokat, ennek jegyében tákoltam össze ezt a kis felmérést. Az eredmény természetesen semmiképpen nem lesz releváns, hiszen csupán egy blog közönsége, illetve az idetévedt olvasók pillanatnyi álláspontját tükrözi. Ettől…..
Elképesztően lélekölő lehet a TV2-nél szórakoztató műsorokkal foglalkozni, programmingot tervezni vagy eladni a sajtónak az újabb és újabb bukást, és ezt azért mondom, mert megnéztem a tegnap esti nézettséget, és kivert tőle a víz. Ha a TV2-nél melóznék, sírnék is, mert iszonyatosan frusztrálna,…..
Istenes Bence diákcsínyes kisfilmjével kezdtük és egy sírva búcsúzó csángó lánnyal zártuk az X-Faktor legutóbbi adását, a kettő között meg volt minden, mint a búcsúban. Ez volt egyébként az előadásokat és a hangokat tekintve ez eddigi legerősebb élő műsor, a Spoon…..
Munkakerülő játékok I'm back 2014.03.01 08:00:00
Annak örömére, hogy visszatértem, rögtön itt egy szombati poszt, és egy nemjáték. Míg nem kerültem a munkát, azért igyekeztem mindenféléket kipróbálni, és nekem a Duolingo volt mind közül a legaddiktívabb. Azért is kapjátok szombatra, nehogy leálljon a termelés. Szóval, ez…..
A Bors mai száma szerint milliókat kereshet Alföldi Róbert a körülötte lévő felhajtáson és az István a király körüli botrányon. Az alig egy hete, róla megjelent könyv ugyanis rögtön a toplisták élére ugrott, majd az összes példányt pár nap alatt elkapkodták. Büchler…..
csavardi 2013.09.12 10:20:26
@padlogaz: Pontosan.
Ilyen az, ha valaki nem vesz könyvet. De legalább büszke rá.
Laodumin Románia és Orbánia 2013.08.13 00:02:33
Köztudott volt, hogy a külhoni polgárok szavazati jogának megadása elszabadítja a határokon átívelő nemzeti szarkeverő versenyt, és egyre gyakrabban fognak feltűnni a szavazatokért marakodó politikusnak nevezett nemzeti hiénák a szomszédos országokban. Félreértés ne essék:…..
A Belváros, Budapest fotóján látható felirat minden ízében tökéletes, akár a megfogalmazást, akár a tartalmát, akár a kialakítását nézzük. Nincs autóm, nem szoktam sehogy sem parkolni a házunk előtt, akinek viszont van, az árulja már el egyrészt, hogy ez miért olyan…..
Az állami trehányság ára A mobiltendert elmeszelő bírósági ítélet az első, amely feketén-fehéren bizonyítja, mekkora kárt tud okozni az átgondolatlan kormányzati erőpolitika. A kidobott pénzért a pervesztes állami hatóság a felelős, nonszensz ezért a bíróságot okolni,…..
Vastagbőr A gyakornok 2012.08.29 11:03:00
A Miniszterelnökség nyilvánosságra hozta a hozzájuk tartozó összes dolgozó nevét, munkakörét és illetményét.Szegény Semjén Zsolt, két év alatt nem sikerült feljebb lépnie, legalább fogalmazónak.Hozzánk is jöhetne gyakornoknak, éppen most indul a program, legalább életében…..
A Médiatanács Klubrádió elleni szánalmas és átlátszó akciója újra a napnál is világosabbá teszi, hogy a csak Fideszes tagokból álló testület bármilyen eszközt képes bevetni a magyar sajtószabadság megregulázása érdekében. Időközben a háttérben zajlik egy másik…..
  Tudom, hogy lassan már bődületesen unalmas téma, hogy lerágott csont lassan + hogy a csapból is folyik. Mégsem tudom megállni, hogy ne szóljak hozzá pár mondat erejéig.  Itt volt ugye ez a Hullócsillag Születik című "minden sarkon tehetségkutatás" tematikájú műsor. És az…..
csavardi 2012.06.17 23:19:04
@villamos alóli kacaj: jól mondod, csak a pontosság kedvéért : a Sárdy az János volt.
A központi várakozásokkal ellentétben még mindig van Tesco Magyarországon és akcióznak is rendületlenül, még ha mi egy kicsit kevesebbet is foglalkozunk velük. A jelenség azonban annyira általános, hogy egy posztot megér. Főleg kisboltokban fanyalodnak rá az "x+1 cucc ingyen"…..
Sajtóhírek szerint a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomhoz köthető szigetes tüntetést a rendőrség tegnap betiltotta annak nyomán, hogy a tüntetők az időpontot augusztus 1-ről, augusztus 9-re akarták módosítani. (A TASZ-nak nincs hivatalosan tudomása a tiltó határozat tartalmáról azon túl, ami a…..
2011 nem a repülés éve. Januárban beharangozták a repülőjegyárak emelkedését, s hát valóban, napról napra drágul az utazás. Ami 2 éve még normális ár volt, az ma szuperakciós, s ha az ember nem elég figyelmes, csúnyán ott hagyhat 40-50 ezer forinttal többet a kelleténél.…..
csavardi 2011.07.09 12:57:33
A HírCsárda megszerezte az alkotmány szövegének legelső piszkozatát, amelynek első részét közöljük. Egy birtokunkba került kormányzati laptopból sikerült kihalásznunk az Alkotmány  szövegtervezetének legelső piszkozatát, amelynek első része alább olvasható. 2010. évi…..
csavardi 2011.03.11 13:57:43
  Az egyik (felesleges) ütésből a másikba beleálló Orbán-kormány talán legvitatottabb intézkedése a magánnyugdíjpénztári rendszer kvázi ellehetetlenítése, az eddig odaáramló pénzek visszairányítása az állami, felosztó-kirovó rendszerbe. Hogy ez szerintünk komoly baj,…..
Varánusz Én, Szíj Melinda 2010.12.04 08:00:00
Bocsánat, hogy élek. Tényleg! Én őszintén nem akartam, de így alakult. Több, mint negyven évig gyakoroltam láthatatlannak lenni, és elnézést kérni. Mindenért. Ezért a kijelentésért is. A mondat végi pontért is, úgyhogy most nem is teszek Amíg nem voltam ismert minden…..
w Ahogy tetszik 2010.06.17 04:45:00
Beindultak végre a vuvuzelaszűrők. Engem ugyan alig érint, mert magát a meccset is kikapcsolom, ha nálam van a távirányító, viszont a kultúrsokk, az mindig izgalmas. A vuvuzela ugyanis tökéletesen alkalmas arra, hogy érdekes és tipikus reakciókat hozzon elő a nyugati emberből. A…..
Gulyásdemokrácia Orbán a hibás? 2010.04.28 13:21:00
A Fidesz - és a hozzá közel álló álfüggetlen okos emberek - ellenzékben mindig is nagyon szerettek azzal játszani, hogy a magyar politikától és gazdaságtól nagyrészt független mutatókból levezették, miért is botrányos a kormány munkája. Ennek a módszernek a leglátványosabb…..
Varánusz K.D.Sz.M.Sz.Sz. 2010.01.12 12:01:00
Ébredés után az első tiszta hang ami elért hozzám, az az ablak alatt elfutó troli sivítása volt. Gondoltam is rögtön, lófasz van itt baszd meg, nem sztrájk. Kinéztem az ablakon, a megállóban lézengő néhány nyugdíjason kívül embert sem láttam. A kávé mellett elolvastam a…..
Tabáni István lett Magyarország második Csillaga, így nagybetűvel, mert ugye a tehetségkutatót, amin elindult így hívják. A 31 éves budapesti teremőr (a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeumban dolgozik) annak ellenére (vagy éppen azért, ki tudja) végzett az első helyet, hogy a…..
A Tűzvonalban után a nagytévé a másik műsorát is kidobja, amit rendszeresen néztem: a Beugró-t:"A Beugró sorsáról senki nem nyilatkozik, az [origo] kérdezte a Cool tévét, a Filmservice-t, de csak az MTV-től kapott egy szűkszavú választ: "A Magyar Televízió őszi…..