Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emílió

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus egyelőre szállítja az eredményeket a 2021-es esztendőben, hét közben a csapat számos fiatal játékosnak is lehetőséget adva lépett tovább az Olasz Kupa negyeddöntőjébe. Vasárnap este már komoly rangadó következik, a címvédő az Inter otthonába látogatva próbálja folytatni győzelmi…..
A Calciomercato értesülései szerint Paulo Dybala szerződéshosszabbításának nem kifejezetten pénzügyi, mint hierarchikai okai vannak. Paulo Dybala nagyszerű szezont futott tavaly, a koronavírus-járvány miatti leállásig a csapat egyik, ha nem a legjelentősebb húzóembere volt, ám azóta csak árnyéka…..
Egy spanyol, a barcelonai hírekben jártas újságíró szerint Miralem Pjanić lényegében megegyezésre jutott a Barcelonával, ám Fabio Paraticinek még nem sikerült meggyőznie Arthur Melót, hogy csatlakozzon az Öreg Hölgyhöz. „Az értesüléseim szerint a Barcelona és Miralem Pjanić között megszületett a…..
Emílió 2020.05.14 12:06:28
@juve28adam:@Lanzafame: Azért az érdekes, és elgondolkodtató, hogy Dembele a dortmundi időszakában valahogy nem volt ilyen "sérülékeny". A Barca edzésmódszerei sem a legjobbak voltak Valverde alatt.. Ha pedig nem váltja be a hozzáfűzött reményeket, akkor még mindig ott van cserealapnak. Azért ha Ter Stegent érdekelné a csere, még mindig nagyobb értéket képviselne, mint egy Vidal.
Emílió 2020.05.14 13:08:08
@Lanzafame: Igazad van. Számomra ebben a két emberben lenne fantázia, semmint egy Rakiticet, Vidalt, Todibót stb.vennék be az egyenletbe.
A következő átigazolási időszak a játékoscserékről szólhat. A koronavírusjárvány okozta bevételkiesés miatt a klubok pénzügyi helyzete korántsem lesz a legjobb, ezért a vezetőségek alternatív megoldásokat keresnek az átigazolások tekintetében. Pénzköltés helyett csereügyletek révén újulhatnak meg…..
Emílió 2020.04.07 17:13:20
@Holloka: Azért az általam említett négyesfogaton már lehet elgondolkodna, ha ajánlatként elé lenne terjesztve hivatalosan..
Emílió 2020.04.07 17:34:47
@Holloka: Lotitóval kapcsolatban igazad van, de ne felejtsük el, ha az olasz klubokat megrázza anyagilag a mostani helyzet, akkor lehet így esély, hiszen ha eladja SMS-t az olajosoknak, vagy az angoloknak, akkor is vennie kell valakit a helyükre. Felvert áron ezeknek sem fog kelleni. Zanioló tényleg jó alternatíva lenne. Azért egy kísérletet megérne SMS így, legfeljebb elutasító lesz a válasz.
Ismételten igencsak nagy gödörbe került a Juventus, néhány forrás szerint hamarosan edzőváltásra kerülhet sor, és az sem jó hír, hogy Sarri és Agnelli egy közös vacsorán vett részt. Igaz, a hírek szerint jól sikerült a megbeszélés, de mikor már erre sor kell, hogy kerüljön, az nem jó jel. Kár is…..
Emílió 2020.02.13 14:22:20
@rockitbaby: Bocs, hogy Madridistaként beleszólok, de ezen az oldalon mindig érdekes társalgás folyik. Osztom amit írsz, és igen Sarri nehezen mozdul "bevált" taktikáitól, de én a mostani anyagból visszakanyarodnék(részben) Contéhoz: Szcesny-Bonu,Chiello,Deligt-Sandro(Ramsey),Rabiot,Pjanic,Benta,Berna-Cr,Dybala; vagy Szcesny-Bonu,Chiello,DeLigt-Rabiot(Demiral)-Ramsey(Rabiot), Benta-Dybala,Pjanic,Berna-Cr. Jövőre pedig: Edző:Inzaghi, A csapat pedig Szcesny-Bonu,Chiello(Demiral),DeLigt-Rabiot,Pogba,Tonali,Kulusevski,Pellegrini-Cr,Dybala.
Maurizio Sarri szerint a Lazio varázslatos formának örvend jelenleg, és véleménye szerint nem a taktika miatt veszítette el a csapat az Olasz Szuperkupa-döntőt 3-1-re. „Meccsben maradtunk, és úgy éreztem, hogy a meccs végső szakaszait kisebb deficittel kezeltük, ami a fizikai és pszichológiai…..
Cristiano Ronaldo és Antoine Griezmann a hírek szerint elmarad a futballisták között kiosztott legjelentősebb egyéni díj hétfői gálájáról, amelyen várhatóan Luka Modrić emelheti a magasba az Aranylabdát. A Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus sztárja, illetve az Atlético Madrid…..
Emílió 2018.12.02 21:06:14
@Alex8610: Én Real szurkoló vagyok, és szoktam más szurkolói oldalakat is olvasgatni. Viszont nem értünk egyet, sem abban, hogy Cr egyedül vitte a Realt a hátán, sem abban, hogy neki adtam volna ezt a díjat, ha még mindig madridi csapattag lenne, sem abban, hogy Modric érdemtelenül kapná meg, mint anno (2010) Messi Sneijder helyett. Ezt a díjat a France Footbal már ismét önállóan adja, tehát a korrupció, vagy a Perez-féle befolyás sem hiszem, hogy egy francia szaklapban jelen lenne, akárcsak a Fifa, vagy Uefa befolyása. Sőt, talán végre(pl.2010-el szemben) olyan játékos kapja, aki teljesítmény alapon juthat hozzá. Egyedül Grizmann lehet berágva, de nem úgy, hogy meg sem jelenik... Ez gyerekes viselkedés mind az ő részéről, mind Cr részéről... Ha Luka nem ilyen szezont produkált volna a Realban, akkor Cr sem emelhette volna fel májusban a Bl-serleget. A Juvet sem egyedül alkotja, hanem kellenek neki azok a játékostársak akik kiszolgálják.. Nem kötözködni szerettem volna, csak gondoltam, ha már Realos véleményre voltál kíváncsi, írok.. Üdv.