Regisztráció Blogot indítok
Adatok
canaletto

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Velencében ki van írva egy plakátra: "Macskámat keresem, elveszett". De hol vannak Velence macskái, a gyönyörű négylábúak! Néha lehet látni egyet-egyet, amelyik éppen eszik, vagy félig becsukott szemmel alszik - de mégis éberen figyel.  A macskáknak megvan a saját…..
A ma 16 éve az USA elnökévé választott Bill Clinton három alkalommal járt Magyarországon. Első látogatása 1994. december 5-én rövid fél nap volt: jött, elmondta beszédét az EBEÉ csúcstalálkozón, mondott egy másik beszédet a repülőtéren az egyik hangárban, majd utazott is…..
Többször volt már terítéken olyan autópályás sztori, amikor a levélíró szidta a belső sávban ragadókat, a rendőrök meg vagy nincsenek soha sehol, vagy simán nem érdekli őket az ilyesmi. Gbaba31 a másik véglelet tapasztalta meg, rajta kívül nem volt sehol senki, egy kicsit bent…..
canaletto 2009.01.04 13:59:21
A Titanic óceánjáró 96 évvel ezelőtti tragédiája minden eresztékében olyan, mint egy döbbenetes és valószerűtlen mese. Kicsit talán erőltetett, mintha a szerző kettővel több italt fogyasztott volna a szükségesnél, de tele van megszívlelendő tanulsággal és szívszorító…..
Lehet viccelődni a szakítással, összetört szívekkel, újraértelmezett életekkel, de mi van akkor, amikor még kilenc évvel a szakítás után is azon tűnődik a fiú, hogy valójában még mindig szereti a lányt, aki kibaszott vele?Sziasztok!Elregélném életem legelső, talán…..
canaletto 2008.06.20 12:56:39
Üdv!
Szerintem nem vagy
balf@sz. Vannak ilyen negatív élmények, amelyek szó szerint beleégnek az ember agyába. Megértelek, hiszen magam sem tudok túllépni azon a számomra tragikus tényen, hogy akkori feleségem egyik pillanatról a másikra, öt éve, kilépett az életemből. Majdnem napra pontosan tíz év ismeretség - ebből két és fél év házasság - után. Máig nem tértem rendesen magamhoz, pedig azóta újranősültem és alapjában véve boldogan élek.
Jó felejtést! :(
canaletto 2008.06.20 13:03:36