Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bree-gee

19 bejegyzést írt és 179 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kéthetes RTV Műsormagazin április 18-május 1. közötti időszakra szóló utolsó számában meglepő módon szerepel a köztévé élő közvetítésének ajánlója arról a történelmi eseményről, ahogy Schmitt Pál aláírja az alaptörvényt. Akárhogy is számolom, a tévéújság…..
Bármilyen fura is, az HBO kistesója, a Cinemax eddig még soha nem készített saját sorozatot, pedig már 1980 óta a piacon vannak ugye. Ennek okairól majd kiokosít valaki kommentekben, ha muszáj, őszintén szólva nem nagyon érdekel a múltjuk, csak a jelenük: a britekkel koprodukcióban…..
bree-gee 2011.02.11 18:16:07
Eredeti epizódcím: Some Assembly Required   Este van, este van, ki-ki nyugalomban... de csak addig, amíg ismerős Fémfejű HMCS-csapat beerőszakolja magát egy műszaki kisboltba, törnek-zúznak, kis robotkutyákat fixíroznak (akik még mindig sötétek, mint atom), majd észreveszik,…..
A nagy amerikai sorozatdömpingben az ember hajlamos elfelejtkezni a britekről, pedig nagy hiba lenne, mert az utóbbi években az amerikai kábelcsatornák mellett istenigazából csak a szigetországból jött minőségi tartalom a képernyőre. Első blikkre pont ilyennek, azaz minőségi…..
A Starz egyik legsikeresebb sorozata, a Spartacus: Blood and Sand az első évadban epizódról epizódra növelte nézettségét, hektoliterekben öntötte a vért az aréna homokjára, és annyi elsődleges éa másodlagos nemi jelleget villantott a nézőknek, mint egy jobb szoftcore pornó. A…..
bree-gee 2011.01.17 17:35:16
Mi nem nagyon néztük az ABC családi drámáját, mert valahogy kimaradt a 78 másik sorozat közül, pedig ilyen parádés szereposztással egy másik network széria sem nagyon büszkélkedhet: Calista Flockhart, Rob Lowe, Saly Field, Rachel Griffiths, Ron Rifkin, Patricia Wetting és Balthazar…..
Eredeti epizódcím: Designate This Majd’ egy évtizedet vártunk itthon a folytatásra, de most végre itt van az új főcímmel, valamint új szereplőkkel, kicsit újabb koncepcióval készült 2. évad, mely -az eltelt időnek köszönhetően- a magyarhangokban is hozott változást.…..
Andy Whitfield sajnos nem tudja vállalni a Spartacus folytatásának főszerepét, mivel non-Hodgkin kórja a vártnál sokkal agresszívabbnak bizonyult, és újabb kezelésekre van szüksége - a sorozatot gyártó Starz viszont nem akarja milliós befektetését csak úgy veszteségként…..
bree-gee 2010.11.09 20:21:05
Ami az Indexen a figyelemfelkeltő cím, és a mindent tisztázó líd a kattintás után, na pont ugyanez a Blikknél a címlap felső fele, és az alsó, amit csak akkor látunk, amikor már megvettük az újságot, és kényelmesen kihajtogattuk. A Blikk eddig is tartogatott meglepetéseket, de a…..
Eredeti epizódcím: Shorties In Love 'Vigyük fel a kazánt a lépcsőházban a sokadikra' c. játékkal nyitunk; irányító egy szomszéd, aki Jacinda névre hallgat, a játékosok pedig Sketchy, Cindy, Herbal és Max. Lehetőleg ez legyen a sorrend is, felül-elől Sketchy, hogy ha megijedne…..
bree-gee 2010.09.05 14:44:06
@kekhalal21: "Mikor lesz fent az új rész?"---> nem tudom, kicsit szét vagyok csúszva, a héten szerdáig fel kéne töltenem, mert teardrops viszont már rég kész van az övével.

Igyekszem, ahogy időm engedi! :(
Régóta fenjük rá a fogunkat, és íme eljött a nap, amikor megtudjuk, hogy milyen a szingli-életmód Duna tévés-módra. Ma este 21 órakor, rögvest két résszel indul ugyanis a Diplomatavadász című, új saját gyártású sorozatuk, amit abból a 2,4 milliárdos pluszpénzből…..
Vége a nyárnak, és vége a kis nyáriszünetnek is, amire elküldtem Sötét angyalunkat, de most már, ha minden jól megy, tovább dübörgünk a végkifejlet felé. Köszönöm a kitartás annak a pár embernek, aki olvassa! :) Egy korai reggelen a lányok készülődnek a napra, Max fogat…..
bree-gee 2009.09.18 18:59:50
@GaTa: Szia! Sajnos nem adják jelenleg sehol, a megszerzése pedig nem nehéz. Beírod a google-be, és kidob egy csomó oldalt, ami segítségedre lehet.

Van egy szuper rajongói oldala is, ha több mindent szeretnél megtudni a sorozatról, szintén első pár találat között kidobja a google.
bree-gee 2009.09.21 19:30:36
@kekhalal: Készülget :)
bree-gee 2010.08.14 19:45:45
@pleb: Nekem az első évad sokkal jobban bejött, mint a második. Utóbbi mire épp kezdett volna magára találni, addigra vége is lett, még hozzá úgy, ahogy... :/
Vannak olyan sorozatok, amik az embert azonnal berántják (Lost, 24, Drót, Maffiózók), és olyan is, amiknek adni kell egy kis időt, hogy magukra találjanak, és nem lelőni őket csípőből az első pár, botladozó epizód után. Na, ez utóbbiak sorát erősíti az ABC egyik nyári…..
A pityke és a kökény című magyar népmese Sötét angyal verziójával nyitunk: Sketchy épp ecseteli Max-nek, hogy azért áll sorban benzinért, mert cipőt szeretne. A lány érthetetlen tekintetét látva elmagyarázza: „Sky azt mondta, néhány gallonért ad nekem új…..
Eredeti epizódcím: Female TroubleMax érkezik Loganhez a Lakers kiállításra szerzett jegyekkel, de meglepetésére csak Blinget találja, aki elmondja, hogy Logan mostanában elég furán viselkedik, most is csak úgy elment valahova azzal, hogy egy ideig ne várják. Annyi haszna van a…..
Az ATV cáfolja, hogy egymilliárd forintos támogatást kapott volna a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítványtól. Közleményük szerint jogszerű, jelenleg is hatályban lévő vállalkozási szerződést kötöttek az alapítvánnyal egy idegenforgalmi műsor készítésére. A szerződés a…..
Mivel ezen a héten Hamlet írja a nagycsöcsös ajánlókat, kénytelen vagyok más úthoz folyamodni, hogy betehessem a foci vb legjobb pasiját. Kassai Viktor magyar játékvezető és két asszisztense volt a Ma reggel vendége, és ez az interjú két szempontból is figyelemre méltó. Az…..
Eredeti epizódcím: Rising [Logan beüti a lábát az asztalba és ÉRZI a fájdalmat...] ...ezt bizony orvossal is meg kell beszélni! Igen ám, de annak ellenére, hogy érzi, mikor ér a doki a lábához, a lábujjmozgatást, ami otthon már sikerült, sajnos nem tudja produkálni. Sam nem is…..
Sajnos Monacóban nem sikerült Dick Wolf sorozatpápával interjúzni (indult haza a gépem), és nem tudtam tolmácsolni neki a magyar L&O-rajongótábor sajnálkozását az eredeti L&O elkaszálása miatt (we are all devastated, Dick), de ettől biztos tud még aludni. A élet nem áll…..
hogyvolt Sötét angyal 1x11 - Red 2010.05.30 17:00:00
A kapcsolótábla előtt Kendra kezében elemlámpa, Max pedig leszed-kiszed-átköt, miközben füstölög. Mármint szóban, ugyanis éppen fürdőnap van, de mint kiderült a szomszéd lopja az áramot, mert melegen kell tartania a lakását a kanabisz cserjék miatt és ez mélységesen…..
Szempárunk épp egy kosárpályán csillogtatja tehetségét. Sajnos randira hívásban már kevésbé penge, Maxnek próbálja feltenni az „Eljönnél-e velem egy rokonom esküvőjére, ahol én vagyok a násznagy?” c. kérdést, ami a végén inkább lebeszéléssé alakul át, hogy…..
Kezdő jelenetünkben Bling emlékezteti a számítógépébe elmerült Logant, hogy bizony ideje lenne a randijára indulni. Logan tiltakozik, hogy ez nem is randi, és egyébként is dolgoznia kell, le is mondja mindjárt a vacsoráját hősnőnkkel, aki biztos megértő lesz. Blink szerint nem…..
bree-gee 2010.05.25 19:26:07
@vkhir:

Igen, jön hamarosan a többi is :)!

A következő résztől lesz egy írótársam, akivel felváltva fogjuk tovább csinálni a hogyvoltokat, így ha minden jól megy, heti 1 hv-t meg tudok ígérni.Valószínűleg vasárnaponként.
A következő rész már kész van.
Sakkpartival nyitunk, Max épp sokadszorra döngöli a földbe Logant, ezután jön a szokásos évődő szöveg, majd a lány elhívja szórakozni. A férfinak nincs kedve, mire a lány félig viccesen duzzogva elmegy, mert a férfi képtelen kikapcsolódni, mindig csak a Szempárságon jár az…..
bree-gee 2009.11.11 17:21:25
@kekhalal21: Hű, köszi! Végre egy jó pont a Film+-nak!
bree-gee 2010.01.12 12:04:47
@kekhalal21: Nem adtam fel a dolgot, csak szünetelt. A héten szeretném beküldeni a következőt.
bree-gee 2010.05.23 15:14:09
@kekhalal21: Kész van, és már feltöltöttem. Mindenkitől bocs a nagy szünetért!