Regisztráció Blogot indítok
Adatok
supertrezi

0 bejegyzést írt és 314 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Il Corriere della Sera és a La Repubblica szerint Paulo Dybala kész beperelni a Juventust megközelítőleg 53 millió eurós kártérítés reményében. Paulo Dybala jogi képviselője, Luca Ferrari a beszámoló szerint beszélt Marco Gianoglio ügyészhelyettessel és Mario Bendoni ügyésszel egyeztetett…..
supertrezi 2023.03.24 15:17:51
@venember83: Ha ez számít valamit, én nagyra becsülöm a belefektetett munkádat, munkátokat.
A Juventus játékosállományának jelentős része jelenleg kölcsönben szerepel, s nyáron dönteni kell a jövőjükről, az alábbiakban az Il Bianconero beszámolója alapján megnézzük, mire számíthat a Juventus az egyes játékosok kapcsán. Marley Aké 22 éves futballista, aki jelenleg a Dijon keretét erősíti,…..
Az Inter ellen a Juventus 1-0-ra győzött, ám a kevés gól ellenére a meccs korántsem volt eseménytelen, Massimiliano Allegri pedig a sajtónak elmondta, hogy saját érdekében még a lefújás előtt bevonult az öltözőbe, így lemaradt Leandro Paredes és Danilo D’Ambrosio kiállításáról. „Akkor már a Juvénak…..
A Juventus kerete igencsak sokszínű, és igencsak sokféle problémát kénytelen a klub kezelni a keret vonatkozásában. Ilyen problémák lehetnek a sérülések, amelyek megnehezítik a csapat elvárásoknak megfelelő szereplését, de sajnos egyes játékosok kapcsán a klub ennél komolyabb problémákkal kénytelen…..
A Juventus idei szezonja számos nehézséget tartogat a csapat számára, a klub jogi ügyein túl Paul Pogba kapcsán is inkább a negatív hírekről számolnak be a lapok. A La Gazzetta dello Sport mai kiadásában beszámolt Paul Pogba helyzetéről, aki eddig 37 tétmeccsből 34-et kihagyni kényszerült, és…..
supertrezi 2023.03.13 15:53:25
@venember83: Nem fogunk tudni megszabadulni tőle. Neki kell a tízszámjegyű fizu, azt meg ki adná meg...? Ezt a szezonját látva főleg nincs olyan őrült a világon.
A tavaly januárban komoly összegért, nagy reményekkel a Juventushoz igazoló Dušan Vlahović kapcsán a sajtó hetek óta pletykál arról, hogy a szerb támadó nyáron a Premier League, esetleg a Real Madrid vagy a Bayern München felé veheti az irányt, elhagyva a pillanatnyilag komoly bizonytalanságok…..
supertrezi 2023.03.09 13:51:42
@sleepy8: 7 misi havonta? CR meghallja, visszajön a tevék árnyékából. :)
Az eredmények tekintetében nehezen kritizálható február után a Juventus az ugyancsak BL-helyért versenyző Roma otthonába látogatott annak tudatában, hogy már két meghatározó futballista, Paul Pogba és Federico Chiesa játékára is számíthat a mester. A bajnokság két potenciális éllovas csapatának a…..
supertrezi 2023.03.06 16:40:11
@Rikoo: És ez ellen fel kíván szólalni a Klub, vagy csak n*ggerezni nem szabad a stadionokban?
Mondjuk emlékszem én, mikor Vlahovics idejött, Firenzében is ki volt függesztve egy molinó, hogy "te szerb cig*ny"...
Az ilyen barmok szerint minden szerb cigány, vagy mi az alapötlet? Persze mikor lila mezben rugdosta a meccsenkénti 1 gólját, akkor nem volt vele semmi gond.
A Juventus szokatlanul gólgazdag mérkőzésen megnyerte a városi derbit, a 4-2-re zárult mérkőzés után pedig Massimiliano Allegri elismerően beszélt csapatáról. „A srácok nagyszerű teljesítményt nyújtottak egy nehezen feltörhető csapat ellen. Megérdemelt győzelmet arattunk.” - értékelt a mester a…..
A La Gazzetta dello Sport szerint a Juventus edzései bizakodásra adnak okot, hiszen Paul Pogba most már rendszeresen a kerettel dolgozik, s ha nem tér vissza a fájdalom a következő pár edzésen, akkor a keddi derbin már a keretben lehet a francia középpályás. Massimiliano Allegri nem sietteti a…..
supertrezi 2023.02.26 21:20:55
@Pilsnerurquell: Szerintem nem fog játszani kedden sem. Majd megint jön valami újabb sérülés, fájdalom, aznapra letörik a feje v. mit tudom én.
A Juventus 1:1-es döntetlennel zárta a Nantes elleni első mérkőzést az Európa-ligában, így csütörtök este idegenben kell kiharcolnia a továbbjutást. A zebramezesek mestere, Massimiliano Allegri szerint ez a mérkőzés egy döntővel ér majd fel csapata számára. "Chiesa sajnos kiesett, de ez…..
A Juventus a csütörtöki EL-meccsre készül, és a mai edzésen több eddig sérült játékos is tiszteletét tette, például Paul Pogbát is lencsvégre lehetett kapni. A 29 éves francia középpályás 2022 tavaszán játszott utoljára tétmeccset még előző klubjánál, majd a nyári felkészülés során térdsérülést…..
supertrezi 2023.02.15 15:13:45
Tegnap számos hírforrás beszámolt arról, hogy a 2021-ben bemutatott, majd gyorsan romjaiba dőlt Szuperliga projektet feléleszti a versenysorozat befuttatására alakult A22 Sports Management, és ezt nagyban segíti a madridi bírósági döntés, amely megtiltja az UEFA és a FIFA számára a születő…..
A Juventus kapcsán folyamatosan vizsgálatokról és büntetésekről lehet olvasni, és úgy tűnik, hogy már egy Napoli - Juventus primavera meccs kapcsán is felmerül az ilyesmi, a La Gazzetta dello Sport beszámolt arról, hogy a FIGC ügyésze, Giuseppe Chinè felvette a kapcsolatot a Juventusszal, miután a…..
A Juventus szerdai sajtótájékoztatójának talán a legjelentősebb része a mester bejelentése volt, miszerint a Monza ellen már keretbe kerülő Paul Pogba a Lazio ellen bizonyosan nem fog játszani, mivel a futballista kisebb izomsérülést szenvedett. A La Gazzetta dello Sport munkatársai kicsit…..
supertrezi 2023.02.02 16:07:57
@steven.h: Igazad van, nem minden eset egyforma - sőt, nagyon eltérőek sokszor. Ugyanakkor bármi miatt nem tudsz a munkáltatód rendelkezésére állni, a sportot kivéve egyéb területeken nem kapsz teljes pénzt. Csak a sportban van ez az aranyélet olyan embereknek, akik nemegyszer egy hónap alatt annyit keresnek, mint sokan mások egész életükben. Ha irodista vagy, és rákos leszel, így nem tudsz bejárni dolgozni, hanem az életedért harcolsz, az érdekli a munkáltatódat? Legföljebb kinyilvánítja az együttérzését, de attól még csökkentett fizut kapsz az addigi nyomorult béredhez képest is.
Értem, amit mondasz, és azt is értem, hogy támadható, amit mondok.
A Juventus a Monza elleni szégyenteljes vereség után ma este térnek vissza a pályára, és az Olasz Kupában a Lazio ellen bizonyíthat Massimiliano Allegri csapata. „A kezdőcsapatról csütörtökön fogok dönteni. Leonardo Bonuccin kívül nem elérhető még Paul Pogba, aki a hajlítójánál érzett némi gondot.”…..
A Serie A vezérigazgatója, Luigi De Siervo még a fellebbviteli bíróság indoklása előtt beszélt a Juventus helyzetéről a La politica nel calcio műsorban, amely huszadik éve fut a Rai sugárzásában. A felső vezetőt ezúttal Guido Vaciago, a Tuttosport igazgatója, illetve a Milano Finanza újságírója,…..
supertrezi 2023.02.01 20:40:57
@venember83: De-de!
Lassan nappal is föl kell kapcsolnom a villanyt, mikor olvasom ezeknek a csávóknak a szövegét, mert olyan sötétség sugárzik belőle.
Szerintem amúgy már érzik a FIG(e)C(i) vezetésének szintjén is, hogy nem föltétlenül bölcs dolog taccsra tenni a Liga (egyik) évszázados zászlóshajóját ilyen sunyiságok miatt, amit mindenki más is csinál kisebb-nagyobb mértékben. Én is kíváncsian várom, mi következik még.
A mai napon az FIGC bírósága megindokolta, miért alkalmazott 15 pontos levonást a Juventus esetében, míg az összes többi klub kapcsán eltekintett a büntetésektől. Az ANSA beszámolt a 374 oldalas dokumentumról, amely értelmében az FIGC fellebbviteli bírósága azért büntette meg a klubot, mivel…..
supertrezi 2023.01.30 21:29:44
@venember83: Szóval ők csak egy embert öltek meg, nem kettőt, így nem büntetendők.
Massimiliano Allegri a Monza elleni mérkőzés előtt több játékos kieséséről beszélt, így kisebb meglepetésre Federico Chiesa sem lesz ott a vasárnapi meccsen, de az edzőt megkérdezték az esetleges szerződéshosszabbításáról, amiről a pletykalapok írtak nem olyan régen. „Beszéltem John Elkannal, de…..
supertrezi 2023.01.29 09:49:06
@DelPiero2: Megértem a Klubot. Meg akarnak szabadulni ettől a jómadártól, szóval nem hiányzik, hogy a meccsen egy fűszálban elbotoljon s lábát törje; segíteni meg úgyse segített eddig rajtunk semmit, szóval édes mindegy, ha nem játszik. Más kérdés, hogy ezzel a kölcsönnel még az is megtörténhet, nyáron ismét itt találja magát ez a nyomorult.
supertrezi 2023.01.29 09:57:14
@alexGicamo: Meg hát izé... egy egész hete játszottuk a legutóbbi meccset. Ennyire nem lehet fáradt, hogy nem is nevezik. Attól tartok, valami baja van továbbra is.
supertrezi 2023.01.29 13:01:34
@GGábr81: Nem hallottam eddig a csókáról, de nagy történet. Nálunk meg akkor van Pogboso. Kíváncsian várom, hogy mennyire akar ő (is) itt teljesíteni, vagy csak a lére ment.
Hamarosan lezárulhat a távozás küszöbén álló Weston McKennie ügye, a Sky Sport Italia értesülései szerint a Leeds United 28 millió eurós kezdő ajánlatot tett a Juventusnak, s már csak a két klubnak kell közös nevezőre jutnia egymással, mivel az angolok személyes megegyezésre jutottak az amerikai…..
supertrezi 2023.01.26 10:54:11
A Juventus 15 pontos büntetése után az Atalanta elleni meccset megelőző sajtótájékoztatón is sok szó esett erről. „Holnap fontos meccs vár ránk, különleges mérkőzés a tegnapi események után. Még jobban össze kell fogjunk, lehajtott fejjel kell folytatnunk a munkát. Csak a pályán nyújtott…..