Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vanezígy

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux forradalom a mozikban! 2014.07.21 13:00:00
A hétvégén példaértékű eseménnyel szembesültünk: a Cinema City, hazánk legnagyobb mozihálózata nem vette fel műsorára a nyár egyik legjobb kritikai és nézői sikerét. A majmok bolygója: Forradalom épp egy filmekben nem túl gazdag időszak lezárásaként érkezett, ráadásul…..
Egy éjszaka Budapesten, négy taxisofőr, tizenkét jelenet, amatőr szereplők. Bravúros, mégis idegesítő. A film-színház határon táncoló Droszt nem áll össze egységes egésszé. Bárnai Péter, Gosztonyi Csaba Egy igazi autót tuszkoltak be az Átrium Film-Színház színpadára.…..
A kilencvenes évek gettóba szorított formációi közül ma a – korabeli kifejezéssel élve – az extrém metál műfaj két meghatározó egyénisége kerül bemutatásra. Míg egyikük története pazar, másikuké merőben tragikus véget ért.Ektomorf: A romok alattA…..
Kérem szépen, Lemmy macska sem lesz asszony már sose, miután a legutóbbi tüzelése után úgy gondoltam, ebből a fajta szórakozásból kettő bőven elég. Volt ugye Mötley násztánca egy évvel ezelőtt, amikor egy héten át úgy ébredtem, hogy egy baszatlan macska ül a mellemen, farok…..
vanezígy 2010.04.19 11:53:52
@Letícia: jogosítvány kéne a macskatartáshoz, és az olyan ostobáknak, mint te, nem kéne megadni. Na ja, egy hétig rossz a macskának (már ez sem igaz egyébként, fájni nem fáj tovább egy-két napnál), cserébe soha nem fog szívni magából kifordultan, szenvedve, tüzelés közben, baszatlanul. De nehogy megműttesd, hát a hülye is látja, hogy nem éri meg az a három nap.
Változtatás nélkül közöljük a Lelenc.hu hírét:"Teltház van az Illatos úton! Volt már ilyen, de most hetek óta - az állatvédő szervezetek minden erőfeszítése ellenére - folyamatosan teltház van. A Telep feladata Budapest közterületeiről begyűjteni a kóbor kutyákat, és…..
vanezígy 2009.12.13 22:42:19
@NyUsZiFüL: Teljsen hülye vagy. Miután meghalt az első állat, egy hónapon belül jött a következő. Miután ő is meghalt, egy hónapon belül jött a következő, csak épp tenyésztétőtől, és jól van, köszöni. Ennyit az elméletedről.
Te is biztosan ilyen vagy az élet más területein is: nem érted, ha valami egész egyszerűt mondanak neked, és nem tudod megkülönböztetni a részt az egésztől. (Ld.: nem mondtam, hogy "úgyis rossz lesz mindenképp", ahogy te írod, azt mondtam, "úgyis rossz lesz ÍGY", máshogy viszont nem. Ez tényleg ennyire nehéz?)
vanezígy 2009.12.14 11:14:51
@Nyuffológia: Nézd, nem véletlenül nem fogom vissza magam, ugyanis az korántsem "normális kommunikáció felém", hogy egyetlen ügyben képviselt, többször alátámasztott álláspontom miatt valaki közölje velem, hogy "az életem nylvánvalóan elég silány" stb.

"Most mondasz ellent magadnak...könyörgöm ha szerinted is jó az immunrendszerük akkor miről beszélünk..." Komolyan nem értem, mi olyan bonyolult a fentebb tizenhatszor leírt két darab összetett mondatomban: a jó immunrendszerű állatok közül is INKÁBB viszek haza olyat, amelyiknek NINCS erősen leterhelve az immunrendszere, mert NEM MINDEN állat immunrendszere tudja legyőzni a betegséget, ergo jobb, ha eleve nincs betegség, mert akkor nincs is mit legyőzni, és ezzel még a gyengébb immunrendszer is "megbírkózik". Amit bizonygatsz, olyan, mint ha azt mondanád, nyugodtan igyak minden nap egy kis ciánt, hiszem nagyon kis dózisban nem hat, akkor meg miért ne? Azért, mert jobb nem is próbálkozni a ciánnal, akkor biztosan nem lesz baj. Ennél bővebben már nem tudom körülírni, bár eddig sem hittem, hogy ennyire bonyolult...
Fél szemetek mindig az addicton legyen, hogy ha valami szemrevaló reklámfeladvány szemet szúrna nektek, akkor egy szempillantás alatt lecsaphassatok rá. Szokásainkhoz híven, most is szemrebbenés nélkül beírhatjátok a legszemtelenebb fősorokat is, aztán meg szemezgethettek a többi…..
Sziasztok!Nekem is van néhány "problémám". A barátommal 3 és fél éve ismerkedtünk meg neten keresztül. Minden szépen és jól indult. Hetente találkoztunk 3-4 napot, mert ő Pesten lakik, én meg vidéken. Akkor még a gyakorlatomat töltöttem, meg készültem az…..
A tavaly tavaszi Critical Mass: megértem, hogy a fiataloknak a járdán kellett bringázniuk, hiszen az úttesten annyi kerékpáros volt, hogy már nem fértek el többen.További járdahasználók és gyalogosfegyelmezők:Szép, de a járdát foglaló kerékpár.A Margit hídon kutyákat,…..
Yava – Folcore(Edge)2008A Yava nem friss zenekar, csak éppen most jutott el odáig, hogy kiadja első nagylemezét. Ráadásul elég érdekes koncepció mentén indult el a volt VHK-tagokat is soraiban tudó csapat, nevezetesen a népzenét és a punk-hardcore-t próbálják ötvözni…..
A Szomjas oázis és Éjszakai állatkert szerzőinek egy csoportja:       fotó: Szilágyi Lenke Mit mondtak a Szomjas oázisról? Megkérdeztünk hét művészt, illetve tudóst a Szomjas oázisról – a női testről szóló első átfogó irodalmi antológiáról –, és ezt…..