Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyetlen dolgot tudok szeretni a kormány "világhírű" családvédelmi intézkedéssorozatában, hogy nem nevezték el Orbán valamelyik nagy példaképéről, ahogy a kormány eddigi összes tervét Szélltől Wekerléig. Pedig milyen jól mutatna Gömbös Gyula akciótervként a program, aki háromszor nősült, gyermekei…..
A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.04.02 17:25:59
A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.04.02 17:28:29
@Brix: az első gyerek megszületése is támogatott, tehát értelmetlen a hozzászólásod.
A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.04.02 17:33:20
@felucca02: Magyarországon akár 150 millió ember is élhetne. Most több mint 1 millióval vagyunk kevesebben, mint 1980- ban. Tehát értelmetlen, amit írtál.
A szlovák liberális hullám begyűrűzhet Magyarországra is, jobb, ha Orbán komolyan veszi a veszélyt; Netanjahunak odahaza el kell számolnia azzal, miért paktál olyanokkal, mint Orbán, bár az új "barátok" kétségtelenül növelik külföldi mozgásterét, a Fidesz az olasz szélsőjobbal is igyekszik…..
A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.04.02 11:01:11
• Kim Lane Scheppele: a Néppárt a Fidesz kapcsán egy fenékkel próbál két lovat megülni, de ez nemigen fog menni  • Erősödik az antiszemitizmus Magyarországon, a zsidóság egyre jobban fél és ebben szerepe van Orbán Viktornak - írja a Times  • Franciaországban könyv jelent meg az európai…..
• Európa példát akar statuálni a populistáknak a Brexittel, de félő, hogy éppen őket erősíti meg  • Orbán annyira gátlástalan ragaszkodik a hatalomhoz, hogy még saját korábbi szövetségesét és jó barátját is megpróbálja felhasználni saját céljai érdekében  • Fukuyama szerint Kína még sok bajt…..
A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.03.27 21:24:14
@Sir Bates dö Hól:
írod ezt egy ágyhoz kötözött szardarabként (bár még a szar is nemesebb nálad)
A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.03.27 21:58:16
@Sir Bates dö Hól:
nahát, még nem halt ki ez a korcs!
A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.03.27 22:14:39
@Sir Bates dö Hól:
de legalább agyhalott a sejtcsomó, vegetatíve létezik
Magyarországon egyetlen szélsőjobboldali, EU-ellenes párt maradt/van: a Fidesz. Noha lehetne értelmes vitát folytatni olyan kérdésekről, mint a föderatív Európa kontra nemzetek Európája, az állampárt tudatosan rombolja ennek minden lehetőségét...
A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.03.27 20:54:59
@meszena:
igen, nagyon haladók, akik a bűnözőket védik (például Szögi Lajos gyilkosait), az áldozatokat pedig leköpik, hogy hát mit képzeljenek, kussoljanak, a szegény elnyomott cigányok jogosan ölnek.
A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.03.27 21:03:27
@rasztaszív:
szaroknak nincs szavuk ebben, kussolj
Tavaly még kevesebben lettünk mi, magyarok. Szakmai nyelven – ami azért kissé elfedi a drámai valóságot, miszerint soha ilyen kevesen nem születtek az országban – ezt úgy fogalmazzák meg, hogy nőtt a népesség természetes fogyása. Nem csoda, ha a kormány bejelentette családvédelmi akciótervét, hiszen…..
Mert az lehetetlen, hogy Orbán politikája tömeggyilkosságokhoz vezetne, vagy akár csak kapcsolatban lenne velük...
A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.03.19 13:19:28
@Narancsos kommunizmus:
Te meg zárt osztályon lennél, ha Gyurcsótány nem zárja be a lipótmezei pszichiátriát.
A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.03.19 13:42:40
A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.03.19 13:43:40
@Punxsutawney Mormota:
pondró, ondó, koton, moron
• Orbán kész kilépni a Néppártból, hogy elkerülje a megszégyenítést, Balog Zoltán roppant pesszimista a holnap EPP-elnökségi szavazás előtt  • Mráz Ágoston Sámuel elpöttyintette, hogy a magyar miniszterelnök valóban vezető szerepet akar vindikálni magának az unióban  • Hogy a liberális Caputova…..
A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.03.19 13:25:08
@István Tamasi:
Megértem a sorostrollok zavarodottságát, mert nem ebből sem tudtak tőkét kovácsolni, a szemetek. Mindenki nyugodjon le, holnap választ kapunk.
  A Fidesz megmondóembere, a mocskos szájú Lovagkereszt tulajdonos még a 49 áldozatot követelő christchurch-i merénylettel kapcsolatban is képes volt ontani magából az összeesküvés elméleteit. Vagy tán ezek nem is összeesküvés elméletek, hanem saját magából és a Fidesz módszereiből indul…..
A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.03.17 20:46:56
A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.03.19 13:16:45
A független képviselő a Bozótharc rendelkezésére bocsátotta a Budapesten, a Szabad sajtó úton március 15-én elmondott teljes beszédét. Köszönet érte! Kitartó munkáját, a magyar közéletben oly ritka integritását továbbra is elismerjük, ezért közöljük a szöveget. Egyúttal közzétesszük az alkalomból…..
A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.03.17 19:59:05
@szigony:
kövesd po40-et és menekülj el az orbáni elnyomatás elől és ne ugass bele ezentúl a magyarok ügyeibe
A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.03.17 20:09:56
@szigony:
Az ember hovatartozását a viselkedése dönti el; ha valaki rágalmazza a bélyeggyűjtőket, akkor a bélyeggyűjtők nem fogják bélyeggyűjtőnek tekinteni, vagy ha addig tag volt, akkor kizárják. Utána hiába nyivákol a rágalmazó, hogy ő bélyeggyűjtő.
Szóval nyivákolj csak, de hiába teszed.
A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.03.19 13:12:38
@felucca02:
Félreértesz, félremagyarázol.
Egy közösséghez tartozásnak vannak szabályai. Aki viselkedésével kiírja magát a közösségből (pl. a magyarságból), az ne akarjon hőbörögni utána.
Teljesen nyitott, hogy mi lesz Orbán sorsa az EPP-ben: kirakják, felfüggesztik a tagságát, de az kevéssé valószínű, hogy minden úgy maradhat, ahogy eddig;  Weber ismét felvetette, hogy az elrettentő magyar és lengyel példa folyományaként kétévente független jogásztestület ellenőrizze a jogállam…..
A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.03.17 18:52:51
@Ms.Cunnesburry:
"Ma délelőtt a magyar köz tv és rádió arról értekezett hosszú órákon át szakértők bevonásával, hogy Čaputová migrációpárti és betelepítéseket tervez Szlovákiában.
Mindezt úgy, hogy a kampányban nem volt téma a migrációs kérdés."

Attól még lehet róla értekezni, egy választásnak lehet sokféle tétje, miért lennének tabu témák az elemzők számára.
Egyébként pedig igenis kampánytéma volt a migráció.
A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.03.17 20:13:57
@Ms.Cunnesburry:
migráncsos csőlátás miatt? Nabazdmeg ez meg mi? Ez érv akar lenni?
Decemberben ünnepelték az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozat elfogadásának 70. évfordulóját, mely Nyilatkozat az Egyesült Nemzetek Szervezetének (ENSZ) a minden embert megillető alapvető jogokról szóló álláspontját jeleníti meg. E nyilatkozat szükségességét a II. világháború okozta keserű…..
A világ film- és mozirajongó közössége (több millió ember) szereti maga eldönteni, hogy mi tetszik neki és mi nem. Ugyanakkor létezik olyan, hogy közönségsiker, közízlés, jegyeladási rekord, szavazatszám illetve nézettségi csúcs, melyek számokban meghatározható módon jelzik nekünk, hogy a többség…..
A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.03.10 21:43:42
• Orbán is érzi, hogy túllőtt a célon, ezért hamarosan személyesen igyekszik leszerelni a CDU elnökének aggályait  • Weber azt üzente a magyar kormányfőnek, hogy most már aztán tényleg elég!  • Le Monde: amikor Közép-Európa belesüpped a korrupcióba, fontos volna, hogy az Európai Ügyészség első…..
Tanítani kellene a „Hogyan szúrjunk ki másokkal” című tréningen ezt a technikát!..
A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.02.28 19:31:35
Friss hír: az Orbán-kormány 1400 arab fiatalnak kínál ösztöndíjat magyarországi egyetemeken. Miközben magyar gyerekeknek erre esélye sincs. A Fidesznek tényleg Magyarország az első - jelszavakban. Valójában egyáltalán nem érdeklik őket a magyarok. Egyre kevesebb magyar fiatal jut be az…..
A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.02.26 14:14:56
Szokásához híven bort iszik és vizet prédikál az Orbán-kormány menekültügyben. Korábban titokban úgy teljesítette az unió által előírt menekültkvótát, hogy közben milliárdokból hirdette, hogy Magyarország nem fogad be migránsokat. Ma már szinte meg sem lepődünk azon, hogy olyan venezuelai menekültek…..
A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.02.24 23:01:50
@wolves84lb:
Milliós analfabéta néger hordák egybemosása 300 magyar származású venezuelaival az maga az agyhalál jelzője.
Ennek semmi köze bármilyen propagandához, ez tény.
Kövér Lászlót a Fidesz élő lelkiismeretének szokás nevezni - lényegében minden alap nélkül. Kétségtelen: a házelnök elvhű antikommunista, már amennyiben csak néhányszor pördült meg szélkakas módjára, szemben Orbánnal, aki épp arra áll, amerre szerinte a legjobban megéri...
A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.02.12 22:13:34
@morpho: a jobbik szavazói jobban utálják a többi ellenzéki pártot, mint a Fideszt, amely úgyis sokmindent megvalósít a Jobbik programjának értelmes részéből
úgyhogy +20%-ot számolhatsz a nemzeti oldalnak a Jobbik szavazók miatt (nem a jelenlegi pártvezetés miatt, hanem a szavazók miatt)
Semmi csoda nincs az ellenzék feléledésében: nincs hová hátrálniuk. A Fidesz mostanra egyszerűen levegőnek néz mindenkit magán kívül. Az ellenzéket is, a választókat is. ..
Az Orbán Viktor által ellenőrzött médiát a józan ész csak tartós szellemi károsodás veszélye mellett nézi, olvassa. Ezért is nem kapcsol oda, nem vesz tőle lapot, és egyáltalán figyelembe sem veszi az ott közölteket. Az ennél a médiánál dolgozó véglény szerű szerkesztők nagyon vigyáznak a magukat…..
A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2018.12.30 11:22:42
@exterminador: ezen már túlvagyunk, ma már mindenki náci és antiszemita, még a sorost bíráló Netanjahu is antiszemitizmusból bírálja sorost
A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2018.12.30 11:49:19
@morph on deer: egyetértek, szerintem is túltolják a holokausztmegemlékezéseket; ellentétes hatást érnek el velük, immunissá lesznek az emberek és azt mondják, a faszomat se érdekli már az állandó holokausztmegemlékezés
A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2018.12.30 12:16:09
@morph on deer: ne félj, nem járok holokausztmegemlékezésekre.
Azt akarom, hogy ne tolják a képembe naponta a hírek között, főhírként az idei n+1-ik holokausztmegemlékezést, konferenciát.
Amúgy érdekes, hogy ezt írod: "Miért nem előre nézünk, ha egysze előre szeretnénk haladni?" és közben semmi bajod az állandó holokausztmegemlékezésekkel.
Az éj leple alatt lerombolták Nagy Imre, a forradalom mártír miniszterelnökének a szobrát a budapesti Vértanúk (azelőtt Ságvári Endre) téren. Nagy Imre több okból is útjában áll az Orbán rezsimnek. Egyrészt, mert most azt kell hazudni, hogy a forradalmat a „pesti srácok” csinálták, (A mindig…..
A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2018.12.29 21:40:59
A magyar lázongás azt támasztja alá, hogy még populista jegenyefák sem nőnek az égig; Magyarország egyik igen jó ismerője még a polgárháborút sem tartja kizártnak; Fareed Zakaria: nur nicht besarren! ..
Sajnos, nem találtunk jobb szót, minthogy bunkóság. Kósa Lajos, Tarlós István és Hoffmann Rózsa nyilatkozott a CEU-ügyről, a Dumb és Dumber című film színvonalában. Kilógott a kapanyél...
A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2018.12.08 12:01:31
@lazarus: A várakozásokat lényegesen meghaladva, 5,9 százalékkal bővült az ipari termelés októberben a szeptemberi 0,6 százalékpontos visszaesés után. A fejlődést még érzékletesebben szemlélteti, hogy 2015 óta az ipari termelés 11,4, 2010-hez képest pedig 36,2 százalékkal bővült.
A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2018.12.08 20:06:17
@lazarus: Nekem is van buzi ismerősöm, egy kiállhatatlan természetű, irigy, buta, kicsinyes manusz.