Regisztráció Blogot indítok
Adatok
effberg

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fokozatosság elvét követve zajlott le a szemünk előtt a világbajnokság harmadik napja és ugyan az első meccs inkább a csukott szemeink és a köldökszőrünkre csöpögő nyálunk előtt zajlott, összességében nem lehetünk elégedetlenek. Elvégre az ismeretlen sportág…..
effberg 2010.06.14 10:05:06
@acdcisti: úgy értettem bádstúber középre, fridrih meg a szélre...

A tizi szituhoz meg: Ha be is fújja annyit ért volna csak hogy az NST tipp ( 4-1 ) végre összejött volna... az auszik meg egy szaros gumicsizmát nem érdemeltek, nemhogy gólt... (ettől függetlenül 50-50)
effberg 2010.06.14 10:21:01
"Csöncsön és Rizla közt szakadék, / Nem baj, a lényeg, hogy ad a gép... / Popp fényezi Calcio-ját, / Kroos meg Uli hátsóját - / A többin míg csámcsog a maradék..." (montipájton)Az NST-n hagyomány tény, hogy  súlyosan elmebetegek vagyunk és ezt egy percig sincs…..
effberg 2010.05.21 11:19:24
@balu11: ha közben kiírnak versenyt rá akkor, egy Velkopopovicky-t elfogadok díjazásul :D Esetleg egy Buszketsz mezet... ( elfogyott a konyharuha )
Labdafényezés, zsebkendőnyi cselek, bokapasszok? Az kell? A hazai pályána 1-3-ról kezdő Barcelona hozza neked, hiszen muszáj hoznia, ha nem akarja újra felgerjeszteni az "első erős csapat..." kezdetű mantrát. Sziklaszilárd, mérnöki pontossággal megkomponált…..
A franciák lenyomták egymást, végül árcédula került az angol bajnokságra is, a Bayern még nem találkozott komoly ellenféllel, és valószínűleg nem is fog. A VB árnyékában egy olyan Inter-Lyon döntőt vízionálunk, amire már szeptemberben sem fogunk emlékezni. Ferguson alkonya,…..
effberg 2010.04.08 14:10:49
1. @Walmer: 4-4 el egyetértek... ( Bár neárazd be ennyire a bundást )

2. SAF "... és ezt a németek kihasználták, utaztak a kiállításra. Ők ilyenek." ... " ...és ezt a németek kihasználták, utaztak a kiállításra. Ők ilyenek. "
Az öreg elfelejtette hogy kell veszíteni... komolyan mondom, ennyire sötét, buta, másokra mutogató nyilatkozatot még nem olvastam... ( pedig itthon megvan rá a táptalaj ) ... számomra: SAF is now an officaly BASTARD!
... apám büszke rá, hogy ezeket ő mind látta és átélte és nem gondolta volna, hogy 2010. februárjában, amikor 80 éves lesz, születik erről az átlagos történetről egy írás, egy blog születésnapja alkalmából.1938 Azzal kezdődött, hogy apám a bátyja kinőtt cipőjében ment…..
Úgy fest, a Schalke nem olvasta az előző Bundás-posztot, ettől függetlenül továbbra is tartom, hogy ők nem lehetnek bajnokok – minél többször mondom ezt el, annál kevesebb ideig kell majd a szezon végén meztelen múzsákat néznem a gratuláló-önostorozó poszt megírása…..
Ha minden jól megy, és figyelmeztettek minket, akkor a szezon végén - még a köcsögválogatottak előtt - elővesszük a posztot és a legjobb jövőbelátókat megjutalmazzuk - írtuk novemberi jóslat-megamixünkben. Nos hát, _bedobásnál nincs les, ezt használta ki_ megtette, így…..
Háromból semmi, sőt, négyből, mert a Fiorentina még a BL-csoportjából sem tudta továbbverekedni magát, és azóta az UEFA-kupából is kiesett. Az olasz csapatok közül egyedül az Udinese áll még Európában - ami lehetne akár egyből cáfolat is, hiszen az udineieket hülyére…..
Ki tud többet a Bundesligáról? – avagy aki most bemondja, ki lesz a bajnok Bundi-földön, ahhoz év végén hozzávágunk egy dedikált Diego-mezt. Nem vicc, vérkomoly. Annyit azért nehezítünk, hogy a dobogós helyezetteket is ex-katedra meg kell nevezni. Magunk is sorba vesszük pro…..
effberg 2009.03.06 13:52:53
Lépéselőnyben az angol jégkorongfutball az olaszos párbajtőrvívás ellenében. A spanyol kupacsapatok felett viszont egyenesen égett szag terjeng, pedig Benitez sem a régi már, egy nyomorúságos döntetlent sem tudott összehozni, a Villarrealnak meg huszonhárom löket is kevés,…..
effberg 2009.02.26 14:01:31
@avenger13: agree...viszont velük kell beérni. A szélsőhátvéd európában hiányportéka ( főleg Hönesszi összegekben mérve )
Miután a Nagy Kelet-Európai Síkság csapatai mindössze egyetlen pontra voltak jók szerdán nyugati ellenfeleikkel szemben, a Kispoulsen felteszi bennünk a kérdést: jó lesz ennek a vonalnak a további erősítése a BL-ben? A 2012-es EB rendezése valószínűleg ezzel az opcióval volt egy…..
Madonna koncert, bunda botrány, Lehmann-ügy, mesterhármas, szabálymódosítás, Tiltott városok és a negyedik forduló tébolyult fordulatai mellett már csak arra van erőnk, hogy igen röviden mi is megemlékezzünk a visszavonult Oli Kahnról. Csúcsra járatva pörög a Bundesliga, van itt…..
A kapusok, védők mindig is kevesebb fizetést, megbecsülést és figyelmet kaptak, mint a csellósok. A jelenség nem egyedi, nem a Bundesliga klubok sajátja, hiszen még Cannavarónak is szinte magyarázkodnia kellett az Aranylabda átvételekor, de Makelele véleménye is mértékadó lehet.…..
Folytatódik a Bundesliga csapatok tüzetes bemutatása, átigazolásokkal, számokkal és némi esélylatolgatással tudunk szolgálni - a Bayern, Werder, Schalke dobogó után, most a mezőny nagyja kerül vasvilla tekintetünk kereszttüzébe. Mivel a jóslatokat - érdemei elismerése mellett -…..
Szavunk sem lehet, minden kincstári optimizmust és egyéb pártoskodó jóindulatot félretéve mondhatjuk, kiváló fordulóval kezdődött a Bundesliga, az új edzők bemutatkozásával is elégedettek lehetünk. Azzal meg különösen, hogy az egyre ínségesebb időkben (TV6 – BL,…..