Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S'arc

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés gusztustalanabb ember van az amúgy sem makulátlan közéleti palettán Csintalan Sándornál. A szervilis seggnyalás aranyszegfű koszorús bajnokából lett hírtévés beszélő fejből lett Fidesz tag életútja olyan kismagyar valóság: a Ho Si Minh ösvényre lépve KISZ titkár…..
S'arc 2012.08.18 11:51:05
@rumcajz57: csak egy észrevétel: pont a külön írt hibákat nem javítja rendesen az ellenőrző, mivel külön külön is értelmes szavak. Ezért is olyan gyakori sajnos mostanában.
Szerda délelőtt jelentette be a közszolgálati televízió, hogy leállítja az online bulvárújságírók életét feldolgozó tévésorozatot. Hamar reagált erre a világ közvéleménye: tömegtüntetés, börtönlázadás, öngyulladás. A kairói Tahrir-téren ismételten tömegek…..
Subba Eurovízió 2011.05.16 10:56:00
A német Tageszeitung a verseny előtt odáig ment, hogy amikor külön-külön értékelte az indulókat, a magyar versenyzőről ezt írta: „Kati Wolf: What About My Dreams…. Muss leider aus politischen Gründen abgelehnt werden: Sie ist eine von Gnaden Viktor Orbáns! "…..
S'arc 2011.05.16 16:23:57
@M. Bertalan: HEHEHEHEHE :)
A XI. Kerületi önkormányzat egy faszt országzászlót akar emelni az év végén bezáró szórakozóhely helyére. Bár szerintem a ZP nem a minőségi szórakozás színtere volt, főleg a vége felé, az öndicsőítésnek és a koncepciótlanságnak is van határa. Az önkormányzat,…..
bloqád a fejben nyomás 2008.06.20 12:41:30
Kéne írnom. Nehéz elkezdeni.Gyönyörű!Valószínűleg rengeteg ember kiáltott már fel életében, amikor valami szépet látott hirtelen. Micsoda fotótéma! Eső után, ahogy a szemben lévő házak hullámzanak az úttesten dagadó tócsa tükrében. És valljuk be szerencsés. Észrevette.…..