Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koller

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Praxis A melleimet dörzsölgette 2010.10.19 06:00:00
Sziasztok!   Nem is tudom, hogy hogyan írjam meg történetemet, mert annyira megalázva érzem magamat, ennek ellenére szeretném, ha mások is elolvashatnák, hogy mikbe lehet belefutni sajnos.    Mandula műtéten voltam a múlt héten az egyik vidéki kórházban( nem tudom,…..
Az eddigi értesülésekben nem bedobott vezetőt neveznek ki a héten a Magyar Rádió élére. Biztosan azt tudni, hogy újonc lesz, és gyorsan leszámol az MR2 eddigi koncepciójával.Ahogy jeleztük is pénteken, hogy ingatag az infónk, úgy az Antagonhoz azóta eljutottak is azt támasztják…..
Koller 2010.10.18 16:19:21
@Droli: De a lehető legjobb megoldás erre a problémára, hogy mind a 2 Petőfit sokan szeretik, hogy a 6 MR adóból csináljanak 3-4 országosan hallgathatót és akkor mindenkinek kiszolgálják az ízlését! (kérdés a Bartókot ki hallgatja=) )
Koller 2010.10.18 16:25:09
@Droli: Igen, köv. kommentbe javítottam a véleményemen és az ötletemen!
Koller 2010.10.18 16:28:56
@Droli: Amúgy a kabarécsütörtököt még én is szoktam kaja közben anno hallgatni, jó volt, meg a sportközvetítéseket! Szóval ja....kell még egy adó!
A világháború-rajongás orvostudományának belgyógyásza, ezen a stáción mindenki átesik, és idővel vagy bír továbblépni, vagy megmarad itt egy életen át. Bizonyára felesleges külön kiemelni, de mind közük ők a legkevesebb fantáziával megáldott katonabarátok. A…..
Holnap délután, magyar idő szerint 16 órakor kezdetét veszi az Oranje eddigi legkeményebb mérkőzése. A világranglista élén álló brazilokat kell lehengerelnie a narancsosoknak, hogy a hőn áhított világbajnoki cím begyűjtése ne csak álom maradjon. A hangulat fokozása érdekében…..
Allez la France! 90.perc 2010.06.11 22:24:53
 A meccset a legjobban Domenech ingerült ordítozása foglalja a legjobban össze:-A Henry, a tojásom!-Hozom, uram - fut az öltöző felé a 12-es számú csatár, aki mindig örül, ha kicsit foglalkoznak vele.-Ne hozza... Vakarja!Henry pihegve fut oda a dolgát tenni, mert bár ez a meccs…..
Az ebéd utáni chilloutból felébredve ismét könnyedebb téma felé evezünk: ismerjétek meg a tegnapi szurkolói felhozatalból kimaradt drukkerlányt, az Oranje őrangyalát. ..
Koller 2010.06.09 20:03:33
  Ahogy arról percről percre rovatunkban Bukovics és Szelli kollegákkal tudósítottunk, szerdán Trianon-konferenciát rendezett a Magyar Demokratikus Charta. Ott helyben csak szöveges beszámolóra futotta, de mostanra elkészült az audiovizuális élménybeszámoló is.   Maguk…..
Négy évvel ezelőtt a németországi világbajnokságon 1-0 arányú vereséget szenvedtek kedvenceink a nyolcaddöntőben Portugália legjobbjaitól és búcsúzni kényszerültek. Ami igazán érdekessé tette a találkozót, az az orosz Valentin Ivanov játékvezető által kiosztott 16 sárga…..
Egy hosszú hajú férfi ül egy földalatti helységben, kezei összeláncolva. Homokszemek peregnek rá. A feje felett pedig morajló hangzavar és kardcsörgés hangjai vehetőek ki. Hogy mi történik fenn? És egyáltalán hol vagyunk? Máris meglátjuk. Két gladiátor küzd egymással egy…..
Ez itt egy felhívás focibolondoknak:Az Index és a blog.hu a foci Eb után a világbajnokságra is elindított egy rakás szurkolói blogot. Ghánától Ausztráliáig 24 válogatottat követ indexes vagy Index-barát blogger (A teljes lista itt olvasható nemsokára, most kábé a fele.)Hét…..
A Nike VB-re kihegyezett reklámjára egyik kommentelőnk hívta fel a figyelmet, köszi szépen, borgh egy sörre vendégem, ahogy megnyerjük ezt az afrikai bohóckodást. Szóval a kisfilm lenyűgöző, meg sem merem tippelni mennyibe került, de az árából egy magyar nagyjátékfilm, az…..
Miközben a Spartacus: Blood and Sand című sorozat főszereplője, Andy Whitfield a rákkal küzd (és híreink szerint nagyon jól áll a küzdelemben, hajrá), az HBO pedig nyáron készül nálunk is bemutatni a sorozatot, a Starz januárra bejelentette a hatrészes előzményszériát, amit…..
Magyaridióta Vesárnap* 2010.05.05 14:10:00
Alig két hete jelent meg egy cikk az indexen arról, hogy immáron uniós projektté vált az üzletek vasárnapi zárva tartása. Nem véletlen, hogy éppen a KDNP (KiDerült, hogy Nincs is Párt) állt politikai értelemben a kezdeményezés élére hazánkban, mivel az egész ötlet…..
Seth MacFarlane, a Family Guy készítője biztos sokat gondolkodhatott már azon, hogy vajon miért nem verték még pofán egy bazinagy kereszttel, hiszen nincs olyan hónapja az évenek, amikor valamelyik katolikus ligát, egyesületet, nőegyletet ne sértett volna vérig animációs…..
  Kampányostobasági versenyünkben Nyakó István után Vona Gábor érdemli meg tőlünk az újabb svéd modellt. A komolyan vehetőségtől egyre inkább a torgyánizmus felé csúszó Jobbik-elnök tegnap a párt győzelmét és a gárda országkormányzását vizionálta, valamint a…..
Koller 2010.03.16 16:22:04
@yarisugi:
Mivel Németország is csak 1871-ben jött létre! :)
Piroslap Pofánvertek egy nácit! 2010.03.15 22:24:00
A Mandiner blog nem mindennapi fogása az alábbi videó. Bár a Piroslap is kint volt a Jobbik rendezvényén, de ők ügyesebbek voltak. Végre. Végre, valaki pofán vert egy nagypofájú nácit. Az enyhén fasisztoid fószer az Andrássy út sarkáról üvöltötte, hogy zsidó gyere át a…..
w Achtung, Panzer 2010.02.26 03:45:00
Az elközelgő választás főkérdése, vagyis hogy ki nyeri, rendkívüli unalomba fulladt. A Fidesz győzelme egyértelmű, a szocialisták sem kockáztatják, hogy az újrázásra hajtsanak; érzik, hogy az már tényleg pofátlanság volna. A jobboldal mélyen hallgat, holdudvara pezsgőt…..
Egyik ismerősöm 32 éve tanít egy általános iskolában. Múlt héten egy hirtelen a fülébe kiabáló gyerek fejére ütött a naplóval. Eddig ezt nem tette, még soha nem volt fegyelmi büntetése. Tegnap kirúgták. Az igazgató és a jogásza két papírt rakott elé, az egyik fegyelmi…..
Hosszú idő után, de a tőle megszokott lendületes fegyelmezettséggel tesz újra próbára David, ezúttal a Rádió Q-val indított közös vb-történeti sorozatunk keretén belül. Aki ebből nem jött rá, hogy elsősorban világbajnoki triviákat gyűjtöttünk össze a soros David Beckham…..
Koller 2010.02.22 13:32:55
Mandiner blog Összeomlás 2010.02.06 12:01:00
  Az elmúlt napokban összeomlott a budapesti érdekeltségű - politikával aktív kapcsolatot ápoló - infrastrukturális-nagybefektetői & gazdasági-tanácsadói holdudvar kapcsolatrendszere Magyarországon. Olyan mértékű átrendeződés lehet Budapesten a jövőben, amire…..
Belsőség Bunkóbbak a nők? 2010.01.27 06:51:00
  Csak a tendencia szomorít el. Ha tíz sofőr nem enged át, abból nyolc biztosan nő. Vélemények azonos című írásunkról...
Koller 2010.01.27 12:00:15
Jól tette Yoli87, hogy rendőrt hívott ma délelőtt, sokkal rosszabbul is elsülhetett volna a dolog. Bár ha nagyon akarták volna, akkor szó nélkül pépesre verik, talán egy kis pénz kicsikarása lett volna a cél eredetileg, ha olyan akad horogra, akit könnyebben meg lehet félemlíteni.…..