Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eszeszita

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Plant-For-The-Planet magyarországi alapítványa várhatóan 2023. tavaszán fog hivatalosan is megalakulni, azonban mi már most szeretnénk lelkes nagyköveteket elérni, akik segítségével elindíthatjuk az Akadémiáinkat az ország általános iskoláiban.   Első lépésként aktivizáltuk régi…..
Tinijóga TEST-AGY hekkelés 2021.06.04 14:16:14
A nagyobb boldogság (vagy csak simán jókedv?) eléréséhez Tudtad, hogy egy egyszerű mosolygás - még AKKOR IS, ha kamu és megjátszás - pozitív érzéseket ébreszt, és javítja a hangulatod??  Jaja, a mosolygás be tudja csapni az elmédet és jobb kedved lesz: egyszerűen csak attól, ahogyan az…..
  Egyre többször kerül elő a zöldre festés a cégek esetében. Legtöbbször negatív aspektusban. De valóban olyan rossz?  (kép forrása: https://impakter.com/)  Igen, az biztos, hogy a vásárló megtévesztése egyáltalán nem korrekt. A zöldre festés esetében pedig azért ez történik, hiszen a fogyasztó…..
Eltűnik a tél Európában, ha ebben az ütemben melegszik a klíma Részletes környezetvédelmi előrejelzést készített a Zöldunió A klímaváltozásról már mindenki hallott, de azt kevesen tudják, hogy Európa sokkal gyorsabban melegszik, mint a Föld átlaga. Ha ez így folytatódik, az unokáink már nem…..
Egyre nagyobb teret hódít a zöld, fenntartható életmód, egyre több híresség buzdít is erre. Viszont rengeteg olyan ember van, aki nem trendségből választja ezt az irányt, hanem „csak” azért, mert logikusan gondolkozik, anyagi megfontoltságból, vagy lehet, hogy észre se veszi, mert neki ez teljesen…..
Optimista embernek tartom magam, de most napok óta elvesztettem a lelkesedésem…. Miért is? Mert baj van! Nagyon nagy baj! Évek óta aktívan részt veszek a világ megmentésében, természetesen a saját szintemen. Egyrészről segítek a vállalkozóknak abban, hogyan működhetnek zöldebben és hogyan…..