Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HákLinda

0 bejegyzést írt és 200 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/01/kozmikus-kozzetetel-xii11.html    ..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/01/kozmikus-kozzetetel-xii17.html    ..
HákLinda 2019.02.26 09:45:59
@nornic:
lehet benne valami, mert nemrég azt álmodtam, hogy nem akarják tudomásulvenni, hogy vége.
Itt mintha kicsit kisiklottak volna a dolgok. km-re nyomják
HákLinda 2019.02.26 09:48:37
HákLinda 2019.02.26 10:48:49
@nornic:
"@Minerva25: Ezt olvastad?

www.kissmarta.com/festmenyek/texts/dragon/galaktikus_haboruk.html

Vagy másikat?"
Azt írja a cikk, hogy a sárkányokra bízták a vigyázást...de elszállt az agyuk a hatalomvágytól...
Én meg azt álmodtam, hogy nem akarják tudomásulvenni, hogy vége.

az 1-2 személy által több nicken nyomott összefüggéstelen, km-re való irkálást meg trollkodásnak nevezik

és még erről
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/01/kozmikus-kozzetetel-xii12.html    ..
HákLinda 2019.02.22 17:23:26
Hát.
Azt mondja DAvid Wilcock, hogy a mély állam rosszfiúi az ismert módon beszivárogtak a társadalom minden rétegébe...és már volt a történelemben egy antimasonic mozgalom 1830 körül...
en.wikipedia.org/wiki/Anti-Masonic_Party
Ahhoz képest elég jól megtartották a hatalmukat...
A mostani nyilvánosságra hozatal összes kiszivárogtatója és köztreműködője valóban érintett...Corey Goode, Pete Peterson….és persze Trump is...a legsúlyosabb a pedofilia, a gyermekáldozat, az emberevés....ezekben ők ne vettek részt...ettől jobbak...
Sajnos a mély állam bebiztosította magát...a tudtunk nélkül egy csomó hídszerkezet tartalmaz távirányítható robbanóanyagot...készen állnak, hogy kisebb teljesítményű nukleáris bombákkal megsemmisítsék a vízműveket és az áramszolgáltatást...
Wilcock azt mondja, hogy nem kell rettegni, de jobb, ha betárolunk néhány doboz konzerv-készételt...
A vádemelések és a letartóztatások folyamatban vannak....
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/01/kozmikus-kozzetetel-xii4.html    ..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható: https://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2018/06/kozmikus-kozzetetel-xi11.html    ..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2018/06/kozmikus-kozzetetel-xi10.html    ..
A korábbiakban hallhattunk már e blog hasábjain a katonai laboratóriumokban földönkívüli genetika bevonásával zajló hibridizációs tevékenységekről. Ezúttal azonban Gigi Young jóvoltából egy sokkal másabb nézőpontból, messze szélesebb perspektívából fogjuk megvizsgálni a fajkeveredés témáját. Gigi…..
Kérdések és válaszok az emberi faj történelméről, a különböző földönkívüli fajok Föld bolygón betöltött szerepéről és a közeljövő eseményeinek taglalása Simon Parkes-szal egy sok témát érintő, átfogó helyzetelemzés keretében, mely a „Project Avalon” weboldal…..
HákLinda 2018.11.30 16:19:07
Hahó.
Szerintem annyi adatot kaptunk, hogy belekeveredtünk.
Én úgy emlékszem, felfedés ügyben az a forgatókönyv, hogy először az emberek álmában mutatják meg magukat a fődönkívüliek.
Szerintem Nornic esetében is épp ez törtlnt.
De, ha kicsit figyelünk, megjegyezzük, amit látunk és be is tudjuk illeszteni a nagy kirakósba, akkor más módon is folyik a felfedés.
Például a UNICEF reklámban, amit szépen eltávolítottak, de ezen az oldalon még látszik.

paranormal.hu/foldonkivuliekre-utalhat-a-unicef-uj-videoja/

Vagy a fapados NorwegianAirlines szeptemberi reklámfüzetkéjében a telefonbónuszt egy háromujjas, emberi ruhába öltözött hüllő kínálja a hegyes fogaival mosolyogva....

Én is láttam már álmomban 4-5 féle lényt és egyet vagy 5 éve láttam a trolin.
Feltűnően totyogva ment előttem egy kapucnis fiú, aztán elkezdett szaladni a troli után, amire én is felszálltam. Éppen mellette mentem el és belenéztem az arcába. Teljesen fekete volt a szeme. Nem volt fehér rész a szembogara körül. Nagyon nem bámultam, mert megijedtem tőle.